Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Две питки омесих днес(тя машината де Wink)
Харесаха се много,но аз пак ги препекох и оформлението не е много добре.

# 286
Много е вкусно при всички вас и искам всичко да опитам, но имам едно мъжле - диване, което е пълен традиционалист и свикне ли с едни манджи само тях иска. Разнообразявам му живота с какви ли не вкусотии, а той постоянно ме парира с думите-"не хаби продукти да експериментираш, а си ми направи нормалните яденета"  Sad
Та чак срам ме хваща да си публикувам снимките на обикновенните манжории.
Ама пусто сърце мерак му е да снима и да публикува  Embarassed че и като фотограф ме няма, та и затова ме извинете.
Баничка от оня ден

и днешния обяд Свински вратни пържоли с гъби и сос бешамел и селска салатка

Лек ден и вкусна седмица на всички  Hug

# 287
  • Sofia
Отдавна на съм се отчитала със снимка  Embarassed

Ето едно отдавна замислено кексче-зебра (с благодарност към Аелис)

# 288
meri1966 ,Вивиан,Лабрекс,Тина стар,mussy777 както винаги страхотни менюта.  bouquet
Дес,питките ти изглеждат супер.Препечени,голяма работа нали са вкусни.И аз бях така, все ме беше страх да не са сурови.Но от както започнах да се доверявам на дървеното шишче всичко е ок. Naughty  bouquet
anelia_zlatanova ,не разбрах от какво те е срам ?Всичко изглежда супер.А до снимането,и аз не съм специалист и с телефон снимам но каквото такова.Не се притеснявай а ни радвай с вкусни неща и идеи.
От мен днес пак експерименти с оказва се "универсалното"тесто на Мариетка.Хляб и кифлички със салам и кашкавал и парче от сладкиша с круши който лично на мен по ми хареса от този със сини сливи
-сл
-хляб

-кифлички
Tari Tasartir,писали сме заедно.Страхотно изглежда кексчето.  bouquet

# 289
Tari Tasartir ,"зебрата" е идеално красива!  Flutter

ditsan ,сладкишът с круши страшно изкушава!
По-назад в темата видях тортата ти!Разкошна украса!!!Браво!   bouquet
И честит ви юбилей!  Hug  bouquet

Vivian*,убийствено вкусни снимки!  Crazy

anelia_zlatanova,определено в готвенето те има!  thumbsup
А за снимането......Тук броени момичета снимат професионално,а останалите сме като теб!  Simple Smile

# 290
  • Русе/София
Страхотни предложения.Браво мили момичета.Така и не видях снимки от пловдивската среща. картофена запеканка с бекон  баницата на Морена,страхотно вкусна.
Приятна вечер.

# 291
  • Пазарджик/Лондон
Tari Tasartir , страхотна ти  се е получила зебрата Hug.Бях я забравила, благодаря ти , че ми я припомни Hug.

3xi , наистина е много вкусна баничката на Морена Wink.

ditsan , мнооого вкусно, взимам си кифличка Heart Eyes.

anelia_zlatanova , много вкусни неща си приготвила   bouquet.

Дес , на мен питките ти много ми харесаха Hug.

labrex , ще надзъртам в Любимите ти , че много обичам домашен течен шоколад Wink.

# 292
  • София
 Rossonera, благодаря ти за споделената рецепта за торта с ябълки. Днес го приготвих стана невероятно вкусен, малко  Embarassed ми се разчупи при преместването в чинията, но от това не си загуби аромата и вкуса.
Ето как изглежда моя, пак ще го правя определено.  bouquet

и парче.

# 293
  • София
      Прекрасни неща сте сготвили, момичета  Hug! Аз днес само един тутманик!

# 294
Дес прекрасни са питките ти
Дитсан и сладкиша,хлебчето и кифличките са супер
Тайна чудесен тутманик
Тари,Вивиан,Анелия,3Х,Вандови,Вироглавка,Пурпле,Мери,Тина вкусно и апетитно
Лабрех супер нутела
За днес свинско с жълт боб и тортата с ябълки на Росонера  newsm51-вкусна

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 17:51 от megans

# 295
Няма да ви изброявам, че ще пропусна някой, но големи вкусотии сте сътворили  Hug
Аз днес бях на тема зимнина
Люти чушки - над десет бурканчета направих

и сладко от сини сливи и ябълки - една доза

# 296
  • ГОре на черешата...
Идвам с извинителни причини за отсъствието си -
Този уикенд с милото си подарихме едно незабравимо изживяване - докоснахме се до всяко едно кътче по Южното ни Черноморие - от Созопол до Резово. Невероятна, неземна красота, тържество на природата...обаче едни Созополски толумбички не ми дадоха мира - една сладкарница току до храма Св. Георги предлагаше невероятни сладки изкушения. Облизах се като котарак пред мляко при вида на цяла тава златни, сочни толумбички Crazy, и пресмятайки колко мога да изям Laughing, се наредих на дългата опашка за преклонение пред мощите на Йоан Кръстител.
На излизане - плисна дъжд и отложихме толумбояденето за другия ден.
Да ама не - сладкарницата отваряше едва в 10, а ние росни-пресни се изтъпанихме там в 6,30 hahaha...нямаше кой да я чака, че нас ни чакаше път току до края на Българията ни...обаче днес влязох, захвърлих куфарите и се заех с толумбичките Mr. Green.
Та ето ги и виновниците за гореизложеното словоизлияние:

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 18:21 от mari_eta

# 297
Селма,а и си заслужава.
Аелис,заповядай. Grinning
Тайна,ти с този тутманик как си мислиш,че ще устоя ?newsm78
Меганс,мноооого вкусноо.  bouquet
Мари ета,нестига ,че се пристрастих към питката ти с айрян та сега и толумбички.Отиде ми талията.
Ето ми и вечерята-салатка от печени чушки с чесън и копър и свинска кавърма със сушеница.Десерт няма newsm78

# 298
  • Велико Търново
При нас ветрилото от патладжан на Пеп-4о, но тъй като нямах кашкавал ги поръсих с притрито брашно с масло и филирани бадеми - стана страхотия и пукана бамя, овкусена със сол оцет и олио

# 299
  • Талант на 2012,2013 г.

При нас има сладко от динени корички.  Peace Благодаря на LabrexHug

Общи условия

Активация на акаунт