Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • пак на Рив Гош
Привет и от мен!
Мари_ета, за бой си значи!  Laughing УмирГам за тулумбички и сега твоите ще ги сънувам! Най-много да се залъжа с тригуни тези дни  Grinning
Пепика, ох тези твои питки!  Heart Eyes
И тази на Аелис също  Heart Eyes
Илрай, чудесни кроасани! Както гледам, много добре са се разлистили  Grinning
Тари, видях, че си питала по-напред за рецептата за скоунсовете - тези дни ще я напиша и ще я пусна, че в момента довършвам един друг "проект"  Grinning
Да отбележа и лъчистия ябълков сладкиш на Росонера - много вкусен изглежда  Grinning
Еси, чудно бутче!  Hug

Аз си пускам само снощния десерт (днес пак хойках и не готвих  Whistling):
Салата от бели праскови с розмарин:

Приятна седмица!

Докато пишех, и Мариета показа един супер кекс!

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 22:57 от Роца

# 316
хахах, видях и поднасям извинения - три толумбички - става ли Blush. Щото толкова останаха  Whistling

Naughty Naughty и аз искам, щом сте ме намесили, сега давайте толумбички, без друго ги обичам  Heart Eyes
ПЕпика, подозрителна си. Ти говориш за торба захар  и кантар, мой мъж днес извади кантара от забвение и нареди под един стол  #Cussing out #Cussing out Ще ядат сладко, ама друг път  bowuu
Аз без снимки, ако успея, утре сутринта ще покажа - Лютеница, какво друго може да се очаква след неделя  newsm78

# 317
Привет и от мен  Grinning

.... И отчет: суши (нурито нещо не се държа прилично), питка и актуалният за сезона сладкиш със сини сливи:

;

.

Има и един гювеч в пръстено гърне, но ... няма снимка  Mr. Green

# 318
labrex ,може ли рецептата за шоколада?
Изглежда ммм.........много апетитно Hug
Колко време може да се съхранява? newsm78

totomaniak, Аелис, ще сложа рецептата след малко, много е вкусен, а колко може да се съхранява идея си нямам. newsm78
Дес , много хубави са питките! Peace  bouquet
Тайна, и аз правих днес тутманик, ама пак се загледах в твоя!   bouquet
mari_eta, развесели ме с тия тулумбички, ама пък как си ги докарала! Heart Eyes  bouquet
dannyny, чудесно ветрило, а бамя, колкото и да я обичам, в такъв вид не съм я хапвала. Ще трябва да се пробва!  bouquet
Карма135, надявам се да ти е харесало!  bouquet 
ilrai78 , какви вкусотийки красиви си завъртяла! Heart Eyes  bouquet
esy, тя си знае..........  bouquet  chef
Аелис, много ми е любима твоята салатка от кус кус! Heart Eyes  bouquet
Пепика, такива пъстроцветни снимки, много апетитно и привлекателно!  bouquet

У нас тортата на Венета (която нещо се загуби напоследък newsm78) Пинк колада, в мое изпълнение по-скоро ред колада.  Grinning Хареса ми тортичката, обичам желирани плодове в млечно- сметанова среда, блатовете също станаха сочни, може би от ягодовото сладко.  bouquet

Един сладкиш от старите тефтери, ако някой го помни, Монблан. Grinning

Много вкусни мъфинки с рулца от раци. Heart Eyes

И пак тутманик от тестото на mari_etabouquet

# 319
Лабрекс, ако така и така ще пишеш рецептата за домашната нутела, драсни и тази за мъфините с рулца от раци   bouquet  Grinning

Мерси предварително!

# 320
Здравейте кулинарни фурии  bouquet  bouquet  bouquet
Не знам колко теми вече съм изпуснала,но имам сериозното намерение да не ви излускам от поглед вече Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Само на последната страница колко изкусителни предложения #Crazy

Шоколадово -кокосов кейк с майонеза                             Желиран крем

Отивам да наваксвам

# 321
  • Талант на 2012,2013 г.
Лабрекс, Лабрекс... как да си легна сега бе човек след тези вкусотии #Crazy? Сладкото много се хареса, а ти си невероятен кулинар... Hug

# 322
Краси.мира-страхотна тарта и ефектно аранжирани фотографии! Peace
Разгледах рецептата,ще трябва да я направим заедно с малката помощничка! Simple Smile
Близнаците,апетитен патлаждан и у вас!
Лабрекс,днес направо ни засрами-от вкусно по-вкусно,че и колко много! Crazy
Нордина,две много апетитни предложения,особено кремчето! Hug

Тази вечер кюфтета "стара планина" и гарнитура-картофи и броколи със сметана

Спорна седмица на всички!

# 323
  • Пазарджик/Лондон
Страхотни сте  bouquet!

labrex , какъв е този сладкиш Монблан?Много вкусен изглежда, може ли рецепта Praynig?

# 324
Страхотни сте  bouquet!

labrex , какъв е този сладкиш Монблан?Много вкусен изглежда, може ли рецепта Praynig?

И за тортата на Венета моля  Praynig

# 325
Нордина, още с първото си влизане ни грабваш отново? Ще запишеш ли рецептите в темата си?   bouquet
Липсваше ни с интересните си и здравословни предложения  Hug

# 326
  • гр Габрово
Ееех страхотни кулинари сте всички Simple Smile до една.Всеки ден си крадвам по нещичко от вас...Само да можех да слагам снимки... Cryщеше да е добре..Ама ще се науча все някога newsm78.Е ,засега ще  се наслаждавам на вашите кулинарни Шедьоври.

# 327
  • ГОре на черешата...
Аелис, ето така правя Толумбички - ние ги обичаме по-сочни, но предполагам ако се пържат повечко, а сиропът е по-малко - ще станат по твой вкус Peace.

# 328
Може ли линк към еквадорската салата на Фелисидат?

http://lamartinia.blogspot.com/2010/09/world-cuisine.html  Simple Smile

Направо ми се зави свят от вкусните неща, които сте сътворили Hug
Да споделя, че питките-джобове не ми се получиха нещо. Не се надуха и станаха доста твърди, нямам идея защо Rolling Eyes

# 329
Пускам си хляба с маслини и се връщам да ви чета, че 2 дни бях без нет и много съм изпуснала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт