Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте неуморни момичета Hug
След известно отсъствие,породено от редица промени в живота ми,идвам при вас  bouquet  днес само с един гювеч Blush

# 466
  • София
Селма, заповядай   Hug !
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=792.msg11369#msg11369

Бени, радвам се, че отново те виждам тук  Hug !

# 467
  • Стара Загора
beniii липсваше ни, дано промените в живота ти са положителни.

# 468
дОБРО УТРО МОМИЧЕТА,аз преди работа ви навестявам набързо.
Мариетка,честита радост и безпроблемна бременност. newsm78Ей,много съм смотана,честитих на бъдещия батко а другото не съм разбрала newsm78
Лоис,честии имен ден  bouquet
Бени,радвам се ,че си отново тук.
Момичета,аз сигурно ще прелитам от време на време за да ви се радвам,че почвам пак работа и оставям готвенето на дъщерята.
Лек ден на всички.

# 469
Ааааааааа, момичета...ми нямате стигане, известно време ме нямаше и пак сте натворили чудеса и ще ми трябва поне седмица и половина поне, зада мога да видя всичко, та да напълня очи и да преглъщам ли преглъщам! Браво на майсторките, бурни аплодисменти на всички вълшебници в кухнята, без да уточнявам с имена, зада не пропусна някоя работна булка и после да се разсърди! Simple Smile  bouquet smile3501 smile3501 smile3501 newsm74
Аз съвсем скромно ще се отчета с едни кремвиршки и едно чудно сладко от сини сливи, което сътворих с машината за хляб, мъжо умира за него!

URL=http://www.radikal.ru][/URL]

# 470
beniii, радвам се да те видя отново при нас.

От мен - Питка и Торта.

# 471
Kafenceto,благодаря!   bouquet
Бений,добре дошла!Много се радвам,че отново си сред нас!  Hug
Вярвам,промените в живота ти са били само за добро!  yes

rossonera,много хубави питка и торта!  Grinning  Да не празнувате нещо?  Flutter

# 472
rossonera,много хубави питка и торта!  Grinning  Да не празнувате нещо?  Flutter

Мхм... Моят рожден ден.  Grinning

# 473

Мхм... Моят рожден ден.  Grinning
   ХА!Как съм познала!  smile3508
   Да ти е честит,миличка!!!Да си жива и здрава,изпълнена с много любов и вдъхновение.   bouquet  bouquet  bouquet

# 474
  • на втория етаж
  rossonera ,честит празник!Здраве,любов и много късмет!  bouquet

# 475
Бении, добре си се завърнала  Hug
rossonera , Честит рожден ден, бъди щастлива!   bouquet
Лоис, да ти е живо и здраво името на патерица   bouquet

сандвичи с пастет от риба

# 476
Селма, lina.kaz, пеп-4о, благодаря ви, момичета! Да сте живи и здрави и вие, и семействата Ви!

# 477
  • ГОре на черешата...
Россонера, ЧРД и тук  bouquet! Появила си се на прекрасен ден, нека Вяра, Надежда и Любов и майка им София те закрилят!

# 478
  • София
Честит празник на всички!

По този повод, едни скалички от мен http://petyyaa.snimka.bg/cooking/ot-kuhnyata-na-petya.509832.20638652 .

Хубав ден   bouquet

# 479
  • София
   rossonera, честит рожден ден  newsm51!Пожелавам ти много здраве, любов и късмет!Честито и на всички празнуващи имен ден! smile3525

Момичета, наредили сте  прекрасни, красиви и много вкусни произведения на кулинарното изкуство!

От мен днес един крем карамел!

Общи условия

Активация на акаунт