Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 430
  • 737
  •   1
Отговори
# 420

Мастерче и за бургерите моля,че не лиги,ами... Crazy
*Смесваш 1:1 смлян корнфлейкс и галета.
*Разбиваш 2 яйца с 2 с.л. вода.
*Пилешко филе(ако е филе - нарязваш на две) или бон-филе го посоляваш и ръсваш малко черен пипер(по желание).Объркваш хубаво месото.
* Топиш парчето филе първо в брашно,после в разбитите яйца и след това в галетата+корнфлейкса.
*пържиш.

Питките ги разрязваш слагаш малко нарязана зелена салата(или айсберг),подреждаш панираното месце и заливаш със сос от майонеза+няколко лъжици кисело мляко(за да се олекоти соса).

# 421
  • DE
У нас за вечеря
Кюфтета и салатка

# 422
Здравейте, днес синът ми прави 5 години и направих малко детско парти. Ето какво предложих на децата:
Хапки с моцарела и чери домати:

Гауда с един купешки сос:

Мини сандвичи - с пастет от риба тон и кисели краставички, с яйчена салата, с маргарин, сирене и чубрица, с крема сирене и салам:

Тези са само с пастет:

А тези само с крема сирене, саламче и краставичка:

А това е цялата трапеза. Горда съм, защото всичко направих сама:

# 423
Тайна,Елица-сестрица май с вас двете сме с едно меню.Само дето не снимах лещата.А пицата "заплес" е страхотна.А и от содената питка си чупнах Peace
Десидеската,и рибената ти чорба и тортичката са супер.
Петъ,картофените ти кюфтета са страаашно апетитни,а майонезения сладкиш е много оригинален с тази украса.Фигурките готови ли са или си ги правила?А и аз се нареждам за по-подробни обяснения за кюфтетата.
Матзе,крекерите една доза ли са и колко кашкавал сложи.Точно се чудех ако сложа как ще се получи.
Марабу,много апетитни картофки.
Tari Tasartir,много хубава питка.
Rossonera,Alex oq97,Лина каз,Еси,Пеп-чо,Танита,Фреи,Вив-мив,Ванилла,Мастерче и вашите менюта са страхотни.
От мен днес леща -неснимана,пица и някаква измислена бисквитена торта-нещо между сладък салам и бисквитена торта.

Мариета,да ти е живо и здраво момчето и много да те слушка.Страхотно меню.

# 424

Надявам се утре да успея да напиша рецептата и ще я пусна Simple Smile))

# 425
Мариета да ти е жива и здраво момченцето и много успехи.

# 426
  • София
   Marieta, да ти е жив и здрав малкия мъж, много да те слуша и да има много щастливо детство  Hug!А и ти добре си се справила  Peace, вярвам,че всички са били доволни и нищо не е останало!

# 427
  • DE
ditsan, направих една доза само да ги пробвам.
Грешка, трябваше да направя повече. Вкусни са.
Сложих "Гауда"около 50гр. за вкус

Marieta, да ти е здрав и засмян малчо newsm59

# 428
Благодаря ви,момичета. Да се връща и на вас това щастие   bouquet!

# 429
Да ти е живо и здраво момчето, Мариета!   bouquet

Страшно вкусно Пепчо мерси за рецептата  Hug

молим  Hug и се радвам, че ти хареса. Със свински джолан е, нали?

У нас беше пържен шаран, салата и чеснов пастет

# 430
Мастерче,мерси,ще пробвам! А това дето се е разтекло така апетитно какво е,гауда? И хлебчетата, и те eat

# 431
Привет!

Отчет за деня - здравословна елда със ... свинска наденичка  Mr. Green

# 432
Marieta,много здраве и късмет пожелавам на синчето ти   bouquet  bouquet  bouquet

Пилешки гърди с хрупкава билкова коричка                     Шоколадов сладкиш с карамелизирани банани

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 22:42 от nordina

# 433
Честит Първи учебен ден на всички в темата!!! Честит рожден ден на сина на Мариета, както и лентичка.....Май повече се радвам за лентичката, Мариета........

Питката за моя първокласник.....

Поздрави на всички ви, гроги съм!  bouquet

# 434
Спанак с ориз

И една измишльотина Simple Smile

Много вкусни неща за детски рожден ден видях, а хапките с домат и моцарела са нещо на което не мога да устоя ..
И здравословна елда  със здравословна наденица... бих си хапнала с удоволствие Вироглавка Simple Smile
Пилешки гърди с хрупкава билкова коричка направо ще си запиша рецептата за проба. Изглеждат ми страшно апетитно.
И още и още... ах, как ми харесва всичко!

Общи условия

Активация на акаунт