Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Pepsilight честита ви трета месецинка  Hug
А за тоя Вигантол как не ги е срам бе #Cussing out,ами да кажат ако не бяхте вие аз нямаше даже и да разбера!И нашият е от лошите партиди отидох до аптеката,а те ми казаха че са върнали всичкия Вигантол и затова купих Диавит(или там както беше) звъннах на педито и ми каза да давам по 1 капка на единия ден,а на другия по 2 капки,защото в Диавита имало повече вит.Д отколкото във Вигантола! Peace

# 571
Здравейте мами,
нямах време известно време да Ви чета и днес се натъкнах на проблема с Вигантола. Ние слава Богу не даваме все още и май няма изобщо да давам. Слънцето си е достатъчно без излишна химия.
Смилянова Успех. Сигурна съм, че ще ни зарадващ с добри новини.
За къпането и аз сама не се справям добре и за това двамата с тате си я къпем.
Да ви попитам : Ние имаме количка на Кангароо с два коша, но вече трудно се събира в бебешкия кош, а другия е в седнало положение. Дали мога вече да я слагам в летния кош, като подложа нещо да не е съвсем седнала? Мерси предварително.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 16:54 от Djinka82

# 572
alexova честита годишнина! Нека щастието, разбирателството, любовта не ви напускат никога и дните ви да бъдат изпълнени с много радости!   bouquet

Pepsilight честита ви 3-та месечинка!  party006

# 573
Дзааак!! Минавам набързо да ви изчета и бягам, че бебе-звяр мрънка Simple Smile

Алексова, честита годишнина Simple Smile Още много години да живеете в любов и разбирателство Simple Smile   bouquet

Оф, и нашия Вигантол е от кофти партида, пфууу, ще ходя утре в аптеката да им го върна!!! Ама аз не съм много сериозна в даването му, че нали диването е на смесено хранене кърма + АМ, а в АМ-то има вит.Д в нужното количество.
Смилянова, стискам ви палци!!!  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 574
Алексова  Честита годишнина   bouquet още дълги години да празнувате заедно Пепси Честита месечинка  Hug Смилианова  Peace

# 575
  • София
РОСИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!   bouquet

# 576
Дали мога вече да я слагам в летния кош, като подложа нещо да не е съвсем седнала? Мерси предварително.

И аз имам същото питане и този кощ е по летен, а сега тепърва застудява  newsm78
На нас днес ни биха двете ваксини, бая си поплака детето, тъкмо се успокои от едното боцване и сестрата шааат другата  #Cussing out , миличкото , неможеше дъх да си поеме. После хапна, заспа, събуди се и пак си порева бая, сега спи от 2 часа, дано да няма реакции, че откачам от мислене   Sad
Алексова, честита годишнина !   

# 577
Момичета, всичкият Вигантол, разпространен в мрежата, е от тези партиди. Засега няма друг.
Казаха ми, че са пратили писма в аптеките и само го изтеглят, все още не се знае какво ще се прави, но няма друг.  Naughty
Даже ме посъветваха да говоря с педито и да сменим с друг медикамент. Но към края на седмицата щели да имат яснота за вредата и последващите действия. УЖАС  #Crazy

# 578
Записче:)

# 579
# 580
Nataliiiiiii , ти говорила ли си с нашата лекарка по въпроса ? Аз не съм й звъняла още

# 581
Nataliiiiiii , ти говорила ли си с нашата лекарка по въпроса ? Аз не съм й звъняла още

Днес ходихме по друга причина но нищо незнаеше.

# 582
smilianova,  newsm17 newsm17 newsm17
alexova, честита годишнина! Пожелава Ви още дълги години семеен живот, изпълнен с разбирателство и безкрайна любов!  Two Hearts
Пепси, честита месечинка!  smile3504

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 22:46 от MaYa_

# 583
Канцерогенно, но малко Shocked,като "малко бременна".Тези се застраховат предварително, че току- виж някой почнал да ги съди.Не в България де, в Европа.
И как така никоя телевизия не го спомена, поне вестници не четат ли.
Това беше извън темата.
Много стиснати палци на Смилянова
Алексова, честита годишнина .
Пепси, честита ви месечинка.

# 584
Тъпо е, че това с Вигантола се оказа истина, но слава Богу, че го научих навреме да ви алармирам!

Сега се чудя - ние не сме давали Вигантол, защото педката каза, че ше го изпише сега. И като чета те ще го внесат наново чак октомври, а до тогава какво - Деавит ли? Той нали е с вит. А, който уж не бил за бебета? Thinking

Пепси, честита месечинка на Теди!
Алексова, честита годишнина и на вас!
Смилянче, стиснати палци и от нас! Hug
Марчелка, къде си? Как са зъбките? Днес щях да ти звъня, но ми падна батерията Crazy

Общи условия

Активация на акаунт