Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Ще видим колко опасно ще се окаже това с Вигантола. Аз не мисля, че ще е нещо наистина сериозно  Rolling Eyes (или поне се надявам)
Диавид няма да давам, ще изчакам новата партида Вигантол  Mr. Green

# 586
  • София
Здравейте и то мен  newsm03,

Най- накрая и аз да успея да се запиша, от близо три месеца нямам никаква възможност да отделя време за форумчето  Sad, а преди бях от по-активните  Laughing. Чета това което пишете за Вигантола и искам да Ви кажа, че Д-р Алексиев ( ортопеда ) ми каза да не го давам тъй като бебето е лятно и си набавя всичко от слънцето, в началото давах но от близо 2 месеца съм го спряла.

Алексова , четсита ви годишнина   bouquet   bouquet   bouquet

Етка, все още не съм стигнала до София , но като се завърна задължително ще ти звънна и ще си направим разходка  Hug, живот и здраве на 1 Октомври си идвам, тъй като от 2ри съм на училище  Laughing

Наталиии, от близо 3 седмици всеки ден се разминаваме с теб по няколко пъти на "гизмето" и морската, но днес успях да намеря време и да надникна в албумчето за да се уверя че си ти  Wink, следващият път направо ще те спра и ще ти се представя  Joy поне ще си правим компания, а иначе и двете все си вървим самички с количките.Твоята нали е розова?

Хайде това е от мен за сега, а и искренно се надявам да намирам повечко време да ви чета  Flutter

# 587
  • Пловдив
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3277911
Общо взето тази информация, от статията от "24 часа" се върти. Само да кажа, че ние сме на Деавит и нямам никакви оплаквания, макар че изобщо не го давам редовно.

# 588
 Никол     другия пьт задьлжително се обади Peace

# 589

Почерпете се на закуска за мое здраве!  Hug

# 590
Добро утро!
Лорка, честит рожден ден!
Вчера купих Деавит, но още се чудя дали да давам.

# 591
Лоркаа да си жива и здрава!    bouquet Чудесна торта си спретнала. Да ви питам гладите ли още всичко на бебето?  Мен взе да ме домързява, мисля само бельото му да гладя вие какво ще кажете?

# 592
Софийските мами като пишат за срещи и на мен много ми се иска , макар че доста ще ми е трудно с каката и Веската да се придвижвам. Живея в Дружба 2 близо ми е Билата и сладкарница Неделя зад Практикер, ако има мами в този район нека пишат.

# 593
Лорка, честито!

За количката - Рая вече изобщо не иска да стои легнала, на последната консултация демонстрирах на педиатърката полулегналото положение на количката и тя ми разреши да я слагам така. Когато я сложа полулегнала, подлагам под крачетата, пред дупето, една сгъната пелена, така се получава позиция като в кошчето за кола.

За Вигантола - дала съм общо 5-6 пъти и то в дни, в които не сме излизали заради лошо време. Съмнявам се бабите ни да са давали Вигантол, пък гледам, човечеството е оцеляло Simple Smile Нищо няма да се случи ако се пропусне седмица-две, още повече, че все още навън има слънце и вероятно повечето от нас прекарват минимум по 3-4 часа навън. Да не говорим, че през лятото допълнителен прием на вит. Д изобщо не е нужен, предвид количеството, което бебето усвоява по естествен път.

# 594
За вигантола на една моя приятелка са и казали да го дава 45 дни и 15 да почива. Аз го давам по 2 капки непрекъснато.

# 595
Благодаря ви момичета  Hug

MimiBo, аз съм в Дружба 1!

# 596
Добро утро! Честита 102-ра годишнина от Независимостта на България!

Lorkaa да си жива и здрава, много радост, любов, щастие, успех и детски усмивки да те съпътстват през живота!  newsm51

Хайде и аз да почерпя за нашата трета месечинка. Заповядайте!

Приятни разходки на всички в днешния все още слънчев ден!  sun

# 597
Лоркаа можем да измислим нещо, защо не ни дойдете на гости в квартала?

# 598
Лорка, честит празник  bouquet

И аз съм в Дружба - 2 Peace, свиркайте за среща.

# 599
Лорка , честит рожден ден  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт