Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 192
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Пазарджик
Lulu25, ние се храним нощем през 3 часа.
Cherri, показваме шарени опаковки, вестници, шумящи торбички, много им се смее. С играчки все още не се заиграва, дори плаче от по-шумните.

За отоплението - не отоплявам все още, дори си мисля, че още е топло, а вече я обличам с дебели дрехи и се изпотява.

Кърменето навън - много рядко го правя, Калина иска на ръце и разходките ни са много кратки, около час - два и когато е между кърменията, до следващото се прибираме. Ако ми се наложи, тя по пейките е нейспокойна вече заради вятъра. А лятото си беше супер удобно и наистина някак по-незабележимо.

# 676
  • София
Смилянова  Hug много се радвам за вас и за добрите резултати. Браво !!! Стискам палци и ви пращам много положителна енергия   Peace
Силви честито и на вас  Hug

# 677
  • София
Привет и от мен  Flutter,

Смилянова, много се радвам за добрите новини  Hug,час по-скоро желая всичко да се нормализира и да забравиш за неприятностите.

Аз бях писала по-рано ,че бебка се роди с лицева аномалия ( вътре в устничките ), та нашия преглед е на 22 Октомври в Пловдив при Доц.Анастасов и ще се решава кога ще се прави операция, та в този ред на мисли мами от Пловдив ако имате инфо за него  моля ви да споделите.

Ети, Лорка, Есма, с най- голямо удоволствие ще се присъединя към вас но след 2 Октомври.

Натали, тези два дни не те мернах, но и аз излизах в по-късен час и явно сме се разминали  Sad, пиши ако ще излизаш утре ( ще ми е приятно да се запознаем  Party

# 678
  • Пловдив
Наде много се радвам, че резултатите са ви добри! Не се и съмнявам, че и другите ще са ок. Стискам палци!
Кърменето навън - много рядко го правя, Калина иска на ръце и разходките ни са много кратки, около час - два и когато е между кърменията, до следващото се прибираме.

И ние със Стили сме така. Вън се кърмихме само в Бургас, като бяхме цял ден в Морската. Там капризчо беше май по -послушен и повече седеше в количката.
cherri при нас действа активната гимнастика, като периодично му сменям и размествам играчките. Естествено, не седи цял ден там и често се разнасяме из стаите. Забелязах, че се заглежда и по разни шарени брошури, каталози и каквото там разглеждам  Simple Smile
nicole_ocean2000 нямам инфо за доктора, стискам палци при вас всичко да се оправи бързо! може да питаш в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.0
Лека нощ на всички!

# 679
  • Пазарджик
Да ви питам за Вигантол-а - всички ли спряхте да го давате? Аз си купих обикновени пластмасови пипетки от аптеката, преварих ги и давам с тях, нали в дозатора бил проблема. А всъщност яснота по въпроса все още няма, нали?
Лека нощ и от мен и сладки сънища!  Hug smile3524

# 680
Добро утро!

Наде, и днес да ви зарадват с хубава новина, дано всичко при вас вече да е наред!  Praynig Hug

mar4ela5 едни  fingerscrossed много те мъчат вече тебе тези зъби, дано не се налага хирургична намеса. Знам от собствен опит колко е неприятно по принцип да имаш проблеми със зъбите, моите са много калпави и досега нямам направен мъничък кариес, въпреки че съм се престрашавала няколко пъти и отивам веднага щом ме заболи, но уви - нещата винаги са дебели!

djidji_p аз го спрях и вече не й го давам!

Момичета, днес ако успея ще дойда на срещата в Младост. Сега отивам да поизгладя и пооправя, че малката тъкмо заспа.

# 681
  • Пловдив
Наде страхотна новина.Дано всяка следваща е такава  Hug Hug
Вигантола и аз не го давам вече.Не ,че бях много редовна.Днес ще ида да си купя Диавит и ще давам от него по една капка

# 682
За Вигантола - аз вчера се обадих на педиатъра и тя каза да изхвърля това шишенце и да купя ново след поне 3 седмици. Това което сме давали до момента е все едно нищо да не сме давали.

# 683
Смилянова, искрено се радвам за ваз   Hug и дано от тук нататък само хубави новини да ни носиш  Heart Eyes

# 684
И аз вече не давам Вигантол,взех си Диавит от него давам по една капка на единия ден,а на другия по 2! Peace
А за кърменето навънка изобщо не се притеснявам,кърмя където ни свари глада,за сега е топличко и още може,но като хванат студовете,няма да става! Peace

# 685
  • Варна
Добро утро!  Hug
Събудих се в 5,22ч. със страхотно подуване под езика. Едва преглъщах. Смуках и налагах лед и поспадна. Болката е търпима. Даже посвърших малко домакинска работа рано, рано. Чудя се дали да кърмя или да давам от замразената кърма, докато пия антибиотик...  Rolling Eyes Вие какво мислите?

Момичета, не можете да си предствите каква голяма разлика има в цвета и гъстотата на кърмата след тези почти гладни дни! Преди отгоре ставаше един каймак като на домашното мляко, а сега е едва забележим, не е толкова наситено бяла...От вчера се насилвам да ям, че се притеснявам.

Павел се събуди в 7. Хапна. Играхме до преди малко и правихме гимнастика. После аз влязох в банята и чак там дочух звучното смукане на палеца... Веднага отидох и бутнах биберона. Засмука го. Като заспа го изплю. Вчера пак така стана. Мисля така да процедирам, щом минава номера.  Joy

Вигантол не съм давала и аз. Купихме Диавит, но и него не съм давала. Педито не ми вдигна онзи ден и повече не съм звъняла.

Антония, благодаря!  Hug

# 686
Чудя се дали да кърмя или да давам от замразената кърма, докато пия антибиотик...  
Ако е възможно, по-добре си кърми, иначе може да се отбие юначето. Никола във вторник го гледа майка ми  и вечерта си засука, но някак вяло. От тогава реве и се сърди, когато е буден, и със зор го храня. През нощта като е сънен си суче без проблеми. Или ако му даваш от шише, гледай да е с по-малка дупчица биберона. Моите са Томи Типи и майка ми му беше сложила биберон 2, че от 1 не искал да яде и мисля, че в това е проблемът. Видял е леснията хитрецът.

# 687
Наденце, браво миличка, бях сигурна, видя ли newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 smile3501 Днес всичко ще бъде перфектно отново, такова усещане имам и това е. Надявам се отново да ни пишеш скоро и пак да плачеш от радост. И аз поплаках докато четях.  Много ви се радвам и стискам и днес палчета!!!!!!

Ние продължаваме да се лекуваме, вчера водихме каката на лекар, леко зачервено гърло, и друго и е чисто, изписали да витамини, някакви капки, които не съм давала досега,  за гърлото да смуче тантум верде, но аз и днес ще и давам хомеопатичното и от утре ако няма по- голямо подобрение почваме капките за носа, че сополите си текат.
Мади е добре мисля, още има леки секрети, но са назад явно, напред рядко, само като кихне. Покашля рядко.

Хубав ден на всички!

# 688
Етка, утре към 13.00 часа в парка до Патиланци. Ще ти звънна сигерно преди това да те питам къде точно  Wink

Към 13 ч. ще гледам да съм в парка при кафето откъм Общината Simple Smile  Чакам ви там Wink

Малката лигла тая сутрин се събуди в 7 да ми разказва приказки, яде и към 8:30 беше заспала - е, такова чудо не беше се случвало Simple Smile Ама и съня й продължи един час, колкото да си допия кафето и да се изкъпя  Grinning
mar4ela5, според мен, давай от замразената кърма известно време, но се изцеждай допълнително, докато приключиш с антибиотика. Дано скоро ти минат болежките, че бая се помъчи ти  Hug

Вигантола и аз го спрях, другата седмица сме на контролен при д-р Азади и ще я питам какво друго мога да давам.

Hug

# 689
алексова, кашлицата може и да е от сополките, нали? И Рая кашля отвреме на време, но от два дни не съм и пръскала Тетрисал и носа й отново е пълен с гадости...ама така ще е докато не почне да стои права (поне това казаха лекарите).  Tired

марчела, много тъпо с тея зъби, как те измъчиха.... и според мен да даваш от замразената.

Общи условия

Активация на акаунт