Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте Hug
Смилянова , радвам се за добрите резултати. Дано всичко продължава да върви така добре.
Марчела ще мога ли да помоля за линка с упражненията, че явно съм изпуснала когато си го публикувала.

# 661
  • Варна
katerini86,това са упражненията.  Peace
MaYa, аз разбира се не го взех на такава цена, от Mytoys (към 110евро). Щях да дам там линк, но видях, че го няма вече. А впечатления ще споделя, дано на Теди да му хареса в него, а не както стана с люлката, само събира прах.  Stop

Ако имате идеи за заглавие на следващата тема, предложете ги, че скоро идва време за такава и който ще я пусне да му е по-лесно.  Peace

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 18:49 от Pepsilight

# 662
Привет!
Днес си направихме страхотна срещичка в морската цял ден бяхме там:)
Смилянова това е чудесно малката ще оздравее Hug
Силви честито ти християнче  bouquet

Ние днес бяхме на очен лекар за секрециите от очите на Ивето изписаха ни капки и на 5.10 пак сме на преглед да видим!!!

# 663
[MaYa, аз разбира се не го взех на такава цена, от Mytoys (към 110евро). Щях да дам там линк, но видях, че го няма вече. А

И аз оттам си харесах другия  Mr. Green наистина този като вашия го нямаше, иначе може би веднага на него щях да залепна Wink

# 664
Smilianova много се радвам за добрите новини  Hug Peace.Силви честито християнче да расте живо и здраво.  bouquet

# 665
Здравейте! Бях се поизгубила, но това е само защото нямам кой знае колко възможност да сядам пред компютъра- Никол е много ревлива откакто се роди и общо взето в малкото моменти на спокойствие гледам да посвърша някаква работа вкъщи. Сега с нея се гледаме сами, таткото е на път.
Днес в Морската видях момичетата от Варна- искам да им се извиня, че така набързо се наложи да си тръгнем, но нашата ревливка и този път не изневери на себе си и плака почти през цялата ни разходка, така че бързахме вече да се прибираме. Ще се радвам някой път да се видим пак, например ако си организирате среща.
Я ми кажете, кърмите ли навън?? Днес ми беше ужасно студено, един силен вятър имаше и се притесних да не настинем, но нямах друг избор. А когато захладнее съвсем, вече не знам какво ще правим.
Уф, пак плачем много и отивам да я успокоявам. Приятна вечер на всички!

# 666
  • Варна
Аз кърмя, където ни хване глада. В центъра имаме едно място с 3-4 заведения и на обяд има страшно много хора, та точно там се кърмихме днес. Завихме се с едно оделаце, за да не му е студено на малчо.  Peace

# 667
Смилянова , поздравления за прекрасните новини  Hug Hug Hug не съм се съмнявала в резултата  Hug Утре също всичко ще е наред, сигурна съм  Hug

# 668
Смилянова, чудесни новини! Искрено се радвам!
Ние днес бяхме на консултация и ни сложиха първия синфлорикс, пентаксим нямаше. Иначе продължаваме да сме клечовци, още е 5300 (около 500 гр за месец и малко)  и е 63см (+2 см) . Лекарката обаче беше доволна от неговото развитие, въпреки слабото наддаване. За момента спирам да се притеснявам колко наддава.
Сега чакам да видим как ще понесе ваксината. Тая вечер заспа много рано и май ни очаква тежка нощ. Беше почнал да прави по 6-7 часа паузи, а снощи пак полудя и почна да се буди на час и половина-два. Остана ли някой като нас с много пъти будене нощем?

За кърменето, и аз продължавам да си кърмя навсякъде, въпреки че наистина като стана студено, сякаш се чувствам малко по-неловко. Лятото лесно - замяташ малко встрани потничето и готово, но сега като всички са облечени някакси по се набива на очи.

# 669
  • София
Смилянова   Praynig

Етка, утре към 13.00 часа в парка до Патиланци. Ще ти звънна сигерно преди това да те питам къде точно  Wink

# 670
Смилянова  Praynig

Етка, утре към 13.00 часа в парка до Патиланци. Ще ти звънна сигерно преди това да те питам къде точно  Wink

Смилянова   Hug целувки за малката Heart Eyes

Ако успея ще дойда и аз, мога да доведа с мен още една майка с която се запознахме в родилното (и тя роди на 10ти) и нейното бебоче.

# 671
Смилянова браво на вас!Пожелавам ви само добри резултати и в бъдеще!                                                                                                                                                                                                               Нощем бебчо го слагам до мен и като се събуди му давам да цока почти в просъница,не броя колко пъти. Той веднага заспива,така и аз се наспивам ,но за сметка на гърба ми и на кръста,всичко ме боли от неудобна поза.                                                                         Днес бяхме на ортопед и всичко ни е наред .Фонтаделата/не знам правилно ли я изписвам/ почти се е затворила,крачета,вратле,стави всичко ни било ок.                                                                                                                                    За кърменето на вън-и аз го правя,но ми прави впечатление,че будя любопитство и интерес в хората около мен,въпреки ,че сме покрити с пелена, но на мен не ми пука ,важно е бебе звяр не е гладен ,че иначе става страшно. Mr. Green                             Мамчета, вече има моменти в които се чудя как да забавлявам малчо,особено ако си останем в къщи цял ден.Към играчките интереса е много кратък,сам да си лежи не иска,да се носиме му е добре,но аз без кръст и ръце останах,пък и да обикалям стаите вкъщи с часове не си е работа.От скоро си открихме ръчичките ,та поне с тях понякога се забавлява,а и вече правиме боц  Heart Eyes

# 672
Здравейте и от мен,
Смилянова честито за хубавите новини! Сигурна съм, че скоро ще ни споделиш, че малката Ивана е напълно здрава.
Аз също кърмя все още навън, но все пак времето не е толкова студено.
Пускам отопление само в банята като я къпя иначе докато спинка не пускам нищо в стаята. Температурата е 22 градуса, а педиатърката ми каза, че е добре да спи на 18-19 градуса.
Нощем спи само в спално чувалче и ръчичките са й отвити.
Лека и спокойна нощ на всички.

# 673
  • Варна
Привет и от нас!  Hug
Пафчето спинка, а аз реших да надникна тук.
Много се радвам за добрите вести за Ивана, аз бях сигурна,ч е ще са такива! Моля се и за утре!  Praynig
Моите мъки със зъбите още не са приключили. От днес съм на антибиотик, защото направих голям оток. Дано да не се налага да го пия дълго. Ако утре няма подобрение има вероятност да се наложи нова хирургична интервенция под езика, където е подуването... Моля се да не се стига до там.  Praynig
 От 4 дни не се храня нормално, заради болката и кърмата ми е видимо по-рядка. Павел обаче си е спокоен, явно му стига. Има и положителна страна - кантара, който в последно време вървеше нагоре, показа с 3 кг. по-малко.  Laughing
Павел и днес ме чака послушно с баба си пред стоматологията и после ходихме в Морската. Там бяха останалите мацки и прекарахме отново чудесно. Утре пак, живот и здраве.  Flutter
Отопление не пускаме никакво.
Все още Павел спи завит само с чаршаф. Откакто захладня на 2 пъти по някое време вечерта му мятам една пелена, че ми се струва студено. Облечен е с ританки и горничка с дълго ръкавче. Ръцете му никога не са завити.
Кърмя навън, където ме хване, единственото което ме притеснява е вятъра, който тепърва ще пречи...
Силвиии, честито ви християнче! Нека Господ е винаги с него и расте благословен! Честита месечинка!   bouquet

# 674
Наденце, страхотни новини, браво и утре всичко ще е наред ще видиш! Целувки от нас! Стискаме палци!

И ние сме с хрема. Деси почна с едни зеленикави лепкави сополи. Подозирам за това последния кътник. Пръсвам сребърна вода 10мл и 5 капки клеева тинктура, от време на време и физиологичен и стеримар ама още не сме се изчистили. Едва диша горкото. Веската проточи и той по веднъж двапъти на ден прозрачни сополки, мерих му и Т, вчера вечерта беше 37.3 , тази вечер 37.4 (мера я под мишничката) за нея нищо не му давам. Деси напипа термометъра и докато й кажа да го остави че ще го счупи , тя го чукна в масата и всичко стана на зрънца. Много се шашнах, почистихме с прахосмукачката и измихме контейнерчето й с вода. За всеки случай звъннах на 112, казаха ми че добре сме направили и че не е опасен (живака).
За разходките и срещите аз мога само около нас да се движа-Дружба 2 и по-точно 3 част около 150 СОУ, така че ако някой може да дойде в района ще се радвам да се видим. Лека нощ на всички.

Наде , Бог да е с вас! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт