Ние кръщене ще правим най- рано догодина, но на- добре на 2.
За хремата и разходките- на 21 когато водих Мадлен заради нейната хрема и кашляне, педито каза, че е добре да я вода навън и да я пече слънце, а от предната ни педиатърка знам, че зимата, когато детето е със сополи е добре да му направим една хубава разходка, да му замръзне нослето от студа, микробите не издържали на студа и много бързо минавало. Незнам кое е по- вярното, но Мади тези дни е само навън, осатавям я да я пече слънце по нослето, с изключение на днешния ден, и се стабилизира вече. Предната нощ даже я бях изтрила с мас по крачета, вратле и гърдички и доста наоблечена спа, да се препоти няколко пъти, така излизала настинката според моята мама-лечителка

Според моите правила, колкото може навън, но да няма вятър и да не вали , или ако има да е много затворена в количката ,аз мятам дъждобрана при ветровете при нужда и сме пак навън.
Завивам с една поларена пелена и ако сметна , че е хладно нощем, хвърлям още нещо отгоре, една по-плътна пелена например.Тя е нещо като одеалце, но от много мека и топлеща материя. Но вече я слагам в едно тънко лятно чувалче, досега ръцете не са и били студени вкъщи.
Марчелка беше питала за витамини, незнам дали имаше коментари по въпроса и, но аз вземам Боизин мама, по препоръкана гинеколожка.
Всички желаещи са поканени 

незнам защо така 

Гледах как върви графиката и ми течаха сълзите.. Но днес като влязохме при лекарката тя беше с една такава голяма усмивка на уста и каза, че ЕЕГ-то всъщност е ПЕРФЕКТНО!! Аз така се зарадвах че чак се разплаках от щастие! Спред нея ако утре на ЯМР-то всичко е ок, ще направим още 2 ЕЕГ-та през 3 месеца и ако са също толкова хубави направо ще махнем лекарството
Сутринта правихме изследвания, взеха и 5 шишенца кръв, милата толкова плака че чак се засиня
Единствената неприятна новина е че хемоглобина ни продължава да пада и ще се наложи да пием капки желязо и да се захраним. Но пък това да ни е проблема!!!! И така... може би един ден ще ви кажа и радосната новина че Ивана е здрава!!!