Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Силви, честито ви християнче, да е живо и здраво и Бог бди над него. Според вярванията наистина вече Бог ги закриля и ако носите червени конци трябва да ги махнете, защото уж нямало как да хване уроки!!!
Ние кръщене ще правим най- рано догодина, но на- добре на 2.

За хремата и разходките- на 21 когато водих Мадлен заради нейната хрема и кашляне, педито каза, че е добре да я вода навън и да я пече слънце, а от предната ни педиатърка знам, че зимата, когато детето е със сополи е добре да му направим една хубава разходка, да му замръзне нослето от студа, микробите не издържали на студа и много бързо минавало. Незнам кое е по- вярното, но Мади тези дни е само навън, осатавям я да я пече слънце по нослето, с изключение на днешния ден, и се стабилизира вече. Предната нощ даже я бях изтрила с мас по крачета, вратле и гърдички и доста наоблечена спа, да се препоти няколко пъти, така излизала настинката според моята мама-лечителка Wink
Според моите правила, колкото може навън, но да няма вятър и да не вали , или ако има да е много затворена в количката ,аз мятам дъждобрана при ветровете при нужда  и сме пак навън.

Завивам с една поларена пелена и ако сметна , че е хладно нощем, хвърлям още нещо отгоре, една по-плътна пелена например.Тя е нещо като одеалце, но от много мека и топлеща материя. Но вече я слагам в едно тънко лятно чувалче, досега ръцете не са и били студени вкъщи.

Марчелка беше питала за витамини, незнам дали имаше коментари по въпроса и, но аз вземам Боизин мама, по  препоръкана гинеколожка.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 13:58 от alexova

# 646
Здравейте, мами Simple Smile

Силви, честито ви християнче и нека Бог го закриля Simple Smile

Лорка, Есма, ако искате за утре да организираме нещо - например в парка до Патиланци по някое време да разходим количките  1stroller  Всички желаещи са поканени  Hug

# 647
Силви, честито християнче . Нека Господ го пази и да ви е жив и здрав малкия сладур   bouquet
alexova , радвам се че нещата при вас са добре и си се успокоила  Peace  
ketti, няколко пъти им писах, но ми връща мейл , че не са го получили  newsm78 незнам защо така  Thinking
Ние днес си направихме пак една срещичка с katerini86 .Гого е голям сладур и той като моя Никола хич не иска да стои в количката  Laughing

# 648
Силви честито християнче  bouquet  Да ти е жив и здрав!!!

чистия въздух действа мн.добре при хрема - обикновено на вън се диша по-добре... само гледам да не ги събирам с други дечица, за да не заразим някое Peace алексова е казала и за напичането на нослето

# 649
silvyy, и честито християнче!
                   Щастието в ръцете си държите,
            име вече му дарихте –
            нека доброто в себе си да съхрани,
            нека българският род да продължи!

# 650
silvy, Честито християнче и честита месечинка! Нека ви е жив и здрав малкия сладур!  Hug

# 651
Силве, страхотно събитие! Честито ви малко християнче и от мен! Нека ангелчето му бди винаги над него! 

# 652
  • София
Силви, честито християнче и от мен. Да расте благословен!

Етка, аз утре пак мога след обяд. Ако не ти е късно, идвам.

# 653
Здравейте сладуранки!
бързам да ви се похваля, че от щастие място не мога да си намеря  newsm44
Снощи гледах цялото ЕЕГ на Ивана, как протича, и през цялото време си мислех че е ужасно  Cry Гледах как върви графиката и ми течаха сълзите.. Но днес като влязохме при лекарката тя беше с една такава голяма усмивка на уста и каза, че ЕЕГ-то всъщност е ПЕРФЕКТНО!! Аз така се зарадвах че чак се разплаках от щастие! Спред нея ако утре на ЯМР-то всичко е ок, ще направим още 2 ЕЕГ-та през 3 месеца и ако са също толкова хубави направо ще махнем  лекарството  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 Боже как чаках тези думи...няма да спя днес от вълнение и да се моля всичко да върви по същия начин... Благодаря на всички за позитивната енергия и милите пожелания за нас! В момента си плача и не знам от щастие ли е от какво е.... Така се развалнувах че може би нашия ужас има край  newsm17 Направихме среща с педиатър, нашата малка героиня е станала 6,624кг и 63см  Crazy Сутринта правихме изследвания, взеха и 5 шишенца кръв, милата толкова плака че чак се засиня Sad Единствената неприятна новина е че хемоглобина ни продължава да пада и ще се наложи да пием капки желязо и да се захраним. Но пък това да ни е проблема!!!! И така... може би един ден ще ви кажа и радосната новина че Ивана е здрава!!!  newsm17 Само Господ да е с нас1 Между другото при прегледа с невроложката тя забеляза че сме правили много упражнения с Ивана и без да и казавам и ме поздрави! Така че това което беше пуснала като линк с масажи и упражнения Марчела да знаете че е много хубаво да се прави!!!! Използвайте всички свободни моменти и правете гимнастика!  Hug Hug
знам че няма да ми се расърдите че чета много повърносно сега  Hug Поздравявам всички които имат повод и празник!  Hug Hug Hug
Продължавайте да ни стискате палчета милички - за утрешния ЯМР! Целувам ви сега и ви пожелавам хубав ден!

# 654
  • Бургас
Наде, поздравления за добрите новини!  Hug Много се радвам за вас!Сигурна съм че и утре ЯМР ще е супер и ще се върнете щастливи и спокойни! Hug

# 655
Надя, прекрасни новини! Настръхнах, докато те четях! Все така да е и занапред!  Hug

# 656
Наде страхотни новини,дано така да продалжават да се нареждат нещата! Hug

# 657
Наде, страшно се радвам за хубавата новина Simple Smile Чак настръхнах от вълнение докато четях... Браво на малката сладурка!! Браво и на вас за силите Simple Smile

Есма, само кажи по кое време следобяд ще сте тук, аз съм на линия  Grinning

# 658
  • Варна
Здравейте и от мен!
Smilisnova, страхотни новини, дано и занапред да са само такива.  Heart Eyes
silvyyy, честито ви християнче и честита месечинка.   bouquet Преди няколко дни поръчах такова столче. Избързах с покупката, защото нямаме шезлонг и когато сме в някоя от другите стаи Теди няма как да е с нас. А този стол става и за новородено. Моя приятелка имат също на Чико и са страшно доволни.  Peace
didi24, мъниците си изцокват колкото им е необходимо. Теди го оставям сам да си пусне, когато е готов. Той понякога цока-цока и пуска, цока-цока и пуска, дърпа като ластик цицорката и вече накрая аз го махам, защото виждам, че само си играе. Преди време нали и аз се шашнах, че изцока 210мл. кърма от шише, ами лакомо си ми е детето.  Mr. Green
Ето и още малко детски песнички

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 18:18 от Pepsilight

# 659
Наде, много се радвам за страхотната новина!!!   Hug

Пепси, столчето е страхотно! На мен също ми харесва, но е малко скъпичко и все още се чудя. Засега имаме шезлонг, но той е до 9 кг. Този шезлонг до колко е? Харесах едно столче пак на Чико, но все още съм в размисъл. Когато пристигне да кажеш впечатления, доколкото можеш все още Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 18:16 от MaYa_

Общи условия

Активация на акаунт