Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Сложиха ни днес Synflorix  и няма да ви казвам какъв рев беше. Дадох Нурофен за всеки случай. Сега спи и в съня си плаче, дано утре да и няма нищо!
Тази ваксина не липсваше ли сега ?  newsm78 На нас ни сложиха само едната и уж чакахме тази...  newsm78

# 376
  • В.Търново
Сложиха ни днес Synflorix  и няма да ви казвам какъв рев беше. Дадох Нурофен за всеки случай. Сега спи и в съня си плаче, дано утре да и няма нищо!
Тази ваксина не липсваше ли сега ?  newsm78 На нас ни сложиха само едната и уж чакахме тази...  newsm78
И при нас е същото положение...Имаме само един прием Synflorix..чакаме да я доставят.А трябва и пентаксима да започнем...Изключително неприятна ситуация с тези ваксини...Изисквания,изисквания...,а не могат да ги доставят в срок. #2gunfire После ние се чудим какво да правим!

# 377
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
Моето лакомниче е сополиво от вчера.Вече две нощи е много неспокоен и се буди постоянно.Не може да диша и се изнервя и започва да плаче.Дави се и от секретите които му се стичат.Лекарката ни предписа по често пръскане със стеримар,ама май нищо не му помага.Момичета кажете ако знаете нещо друго за запушено носле.И трудно се нацоква милия  Sad
Иначе днес най накрая се каня да ида на гинеколог.Дано всичко ми е наред
Калимана къде се губиш? Вчера те търсихме за срещата,ама телефона ти беше изключен.На мен ми падна батерията и Ваня ти писа съобщение

# 378
Добро утро!!!

Ето една ранна почерпка по случай имения ден на мъж ми и двете ни кръщелници

Честит имен ден на всички, които празнуват днес Simple Smile

# 379
  • София
Кремс, много е неприятно кърмаче с хрема... Нищо повече не можеш да направиш - пръскаш физиологичен разтвор (Стеримар или нещо подобно) често и чакаш да мине...

Етка, честито   bouquet

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 08:50 от esma

# 380
Добро утро!

Момичета, ще разчитам на някоя от вас да вземе фотоапарат, защото нашия го дадох за поправка и все още чакам да го погледнат и да кажат колко ще струва ремонта, за да преценя дали да го правим или да си купуваме направо нов.
А ние всъщност къде ще се чакаме? Дано успея да мина безпроблемно в метрото  Thinking

Lorkaa как е бебка след ваксината? Много съжалявам, че няма да можеш да дойдеш, но нищо - следващия път.

Etka_koketka
благодаря за вкусната почерпка и да са ти живи и здрави именниците!   bouquet
На линия ли си днес за срещичката?

# 381
Добро утро! Вчера и ние изкарахме чудесно! А Мишо снощи заспа изморен преди 20.00. Днес пак сме на линия около 13.30.
Отивам да свърша малко работа из къщи.
Хубав ден!

# 382
Добро утро,

за ваксината на нас това ни е първия прием, но да чукам на дърво нашата педиатърка няма проблеми с ваксините, винаги има налични!

Иначе малката е добре тази сутрин, явно си е било от ваксината. Аntoniabg, благодаря че попита, а за срещата направо се пукам от яд!

Да попитам за да знам за следващия път, къде мога да оставя колата около Борисовата (там където е срещата)?

Етке, да са ти живи и здрави!

# 383
antoniabg, аз ще взема фотоапарат.
Ако искате да се чакаме на Езерото Ариана, примерно входа от към стадиона или откъм Орлов мост, както ви е по-удобно?

Честито на всички малки и големи именици. Много Вяра, Надежда и Любов им желая и с гордост да си носят името   bouquet

Да попитам за да знам за следващия път, къде мога да оставя колата около Борисовата (там където е срещата)?
Лорка, около стадиона има паркинг, аз там оставям колата като ходим в Борисовата градина.

# 384
... На линия ли си днес за срещичката?

За съжаление, няма да успея, имам задачки за днес. Ще чакам снимков материал от вас    Hug

# 385
Добро утро и от нас!
И на Рая вчера й биха първите ваксини след родилното. Липсваше хепатитната и й биха първо Пентаксина и Синфлорикса. Другия месец хепатитната (ако са я доставили въобще).  #Cussing out

И аз днес съм на линия в Морската след 13  Simple Smile

# 386
Добро утро и от мен.
Моето лакомниче е сополиво от вчера.Момичета кажете ако знаете нещо друго за запушено носле.

И ние пръскаме със Стеримар, но след това издърпваме сополките с аспиратор - нашият е съвсем обикновен  - тумбест с къс накрайник, купихме го от Карфур за левче и нещо, май беше на Бертони. Прави много добър вакум, имаме и друг с два накрайника, за около 3 лв., по-дълг, но не е толкова добър. Сополчетата обикновено се закпрепват в горната част към върха на нослето и като се насочи върха натам по-лесно излизат.

# 387
Все се каня да ви питам и забравям - по колко ядът мъниците ви? Моята манекенка рядко поема 120 ml, все се въртим около 100 ml.

# 388
Все се каня да ви питам и забравям - по колко ядът мъниците ви? Моята манекенка рядко поема 120 ml, все се въртим около 100 ml.
Споко, не сте само вие Simple Smile Правя й 120 мл, от тях стига до 90-100мл и започва да избува биберона с език. Е, след половин час си дояжда остатъка, ако не е заспала Simple Smile

# 389
Споко, не сте само вие Simple Smile Правя й 120 мл, от тях стига до 90-100мл и започва да избува биберона с език. Е, след половин час си дояжда остатъка, ако не е заспала Simple Smile

Май заедно ще дефилират госпожиците!
Целувки на Стела  Hug

Общи условия

Активация на акаунт