Да продължавам ли да се извинявам...

• 5 048
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Не мисля че има стратегия. Каква стратегия тук със сръдни освен да получи шут в гъза?  Laughing
Ако имаше стратегия обратното по-скоро би се мазнила.

Просто я е яд и злобее това е. Може да съжалява че го е продала или да завижда че се оправя по-добре със стопанисването му.

# 16
  • София
Направила си нужното,даже и в повече.От там нататък щом тя иска да се сърди,нейна работа.Има хора,които каквото и да сториш,все са недоволни или по някакъв начин обвиняват другите.Интересно ми е,че ти е пратила смс,а не се е обадила да ти каже нещата,които мисли.Наживо едва ли би имала очи да го направи,защото не е права.
Тури я в списъка на разочарования от теб народ,както има един лаф "не ми трябва от мечка ремичка".Иначе всеки път ще те натоварва и ще се чудиш дали си виновна или не  Hug

# 17
Ами тя се е мазнила (затова се е оплаквала), решила е, че може да извлече някаква полза от образа на мъченица и така...

Знам ли, само предполагам.

# 18
Ами тя се е мазнила (затова се е оплаквала), решила е, че може да извлече някаква полза от образа на мъченица и така...

Знам ли, само предполагам.

Като се е оплаквала се е опитвала да я убеди да купи. Wink Демек виж колко изгодно ти го давам ама само щото съм притисната от обстоятелства.

Пък после я е хванало яд че го е продала

# 19
  • София
Според мен жената няма стратегия, просто й е кеф да се изживява като жертва. Ако не беше за писмата, за друго щеше да намери. Такъв й е характера. Нали и 10 c's казва, че е лабилна, така че реакцията й хич не е изненадваща.

# 20
италианка ли е?
много им цепиш басма
няма нищо лошо в това да си мила, да си добронамерена, но трябва да се научиш да държиш хората на дистанция и да ти имат уважение
често простите и елементарни хора бъркат програмите
тогава трябва да им се даде да разберат
и не си го слагай на сърцето, колкото повече се обясняваш, толкова по неразбрана може да си останеш

# 21
Не продължавай да се извиняваш. Твърде си мека. Спомням си и предишни твои подобни теми - явно привличаш пиявици.

# 22
Да се извиняваш?! Аз изобщо не разбрах за какво трябва да се извиняваш!

# 23
Останах с усещането, че въпросната особа има нужда от внимание и аудитория, ти, бидейки деликатен човек, си й позволила да стигне малко по-далеч.
Много правилно са те посъветвали-каквото било-било, приключваш делови и лични отношения и си гледаш бизнеса.
Успех и от мен.

# 24
Пускай я тази женица да пасе. Доколкото схващам имаш много по-важни проблеми за решаване.....Не се вкарвай в излишни филми, кой какво си е помислил, защо си го е помислил и прочее...Отношенията са ви делови, не ги превръщай в нещо друго. А да, още нещо, такива дами силно ми ходят по нервите. Ще ми се извиниш ли и на мен, че с темата си си ми докарала леко раздразнение , макар и категорично не по твой адрес? Wink Peace

# 25
  • София
Мисля, че си попаднала на човек, тип енергиен вампир, който се зарежда от това да кара околните да се чувстват виновни и недостатъчно добри. Държи се така, защото е надушила, че си мила и добричка с нея.
Нищо не й дължиш, разплатили сте се и с това са приключили отношенията ви. Не си длъжна да я каниш на откриването, нито да й предаваш кореспонденцията. Може за този период да си отсъствала от града, пак ли щеше да си виновна?
Не се самообвинявай, ами й тегли майна.

# 26
В тази ситуация не виждам нищо, за което да се извиняваш, нито да я мислиш повече и въобще, дала си и писмата и повече не се занимавай с тази жена.

# 27
И сега седя и се чудя - да продължавам ли да се извинявам, или да я туря при списъка останал народ, разочарован от мен....
Бе ти добре ли си!? Shocked
Това е някаква непозната жена, от която си купила нещо си! Като си купиш месо от щанда в супермаркета, ангажирана ли си с настроението на продавача?
Хора, с които имаш бизнес отношения, не бива да допускаш в личния си живот и да създаваш емоционални контакти!
И въобще не разочароваш в случая когото и да било, освен мен, щото те смятах за по-печена, предвид писанията ти тук. Hug

# 28
  • София
За какво да и се извиняваш? Да не би да съществуваш, за да очароваш и/ или разочароваш хората. Всеки се разочарова, когато очаква неща, които не зависят от него и освен това мълчи пред тези, от които зависи изпълнението им. Да ти беше казала, че много би се радвала, ако един ден промениш кочинката и да я поканиш на откриването щеше от отговора ти да знае дали ще бъде поканена или не. Аз избягвам да контактувам с хора, чиито очаквания са без да ти кажат да предвидиш какво искат и да го направиш, а когато това не стане да се сърдят. Не ме разочароват, но не желая излишно да се затормозвам като разяснявам на другите как да спестят на себе си болка, а на мен досада. Peace

# 29
Нямаше да се извиня и първия път, какво остана да се чудя за следващи. Успех в бизнеса и не си слагай на сърце подобни мрънкала. Те винаги ще си намерят за какво да се оплакват, ако имат слушатели.

Общи условия

Активация на акаунт