Какво мислите за този сайт? - www.wholesale-dress.com

• 79 667
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, за да не се връщам да ви чета от начало...

Проверихте ли го вече този сайт? Получихте ли си поръчките? За колко време?

# 586
никид, благодаря за предложението, ще пиша на лични, когато съм готова  Hug да попитам за номерата, аз съм 6,5-7 по английската номерация, кой размер обувки да търся тук? може и да е обсъждано, извинявам се  Embarassed ако е така

# 587
  • Ямбол
обикновно обувките са придружени с информация за размерите и в см,най-лесно за ориентация

# 588
Мацки, моля ви , помогнете!
Поръчах на една приятелка една рокля, обаче тия изпратиха някаква тъпа нощница. Въобще не си приличат. Писах им, пращах им снимки, нищо не помогна. "Ще ви я изпратим безплатно, ако следващата ви поръчка надвиши 200 долара." Тия луди ли са?  #Crazy Да им дам още 200 долара, за да ми пратят още боклуци?! Не искат нито да ми върнат парите, нито да ми пратят дрехата. Какво да правя?  newsm78

# 589
Поръчах на една приятелка една рокля, обаче тия изпратиха някаква тъпа нощница. Въобще не си приличат. Писах им, пращах им снимки, нищо не помогна. "Ще ви я изпратим безплатно, ако следващата ви поръчка надвиши 200 долара." Тия луди ли са?  #Crazy Да им дам още 200 долара, за да ми пратят още боклуци?! Не искат нито да ми върнат парите, нито да ми пратят дрехата. Какво да правя?  newsm78

Продължавай да им пишеш , че си искаш парите и аз имах подобен проблем с тях . След много писма ми върнаха част от парите , което пак е по-добре от нищо.

с Пейпал ли плати ,изтекъл ли е срока за пускане на диспут 

# 590

Продължавай да им пишеш , че си искаш парите и аз имах подобен проблем с тях . След много писма ми върнаха част от парите , което пак е по-добре от нищо.

с Пейпал ли плати ,изтекъл ли е срока за пускане на диспут 

С Пейпал , да. Писах им по- мейл, правих някакви сцени на лайв чата, дори им извадих от Регламент 44/2001, че като членове на ЕС мога да ги съдя в България. накрая сколасаха да ми я изпратят със следващата поръчка, независимо от сумата. Направих поръчка за 5 долара с някакви ластичета и фибички. Стискайте палци, да изпратят проклетата рокля!

# 591
  • Sofia
И аз направих една пробна поръчка и определено си скъсах нервите  Tired След 8 дни ми пратиха мейл,че този единствен артикул не е наличен и да поръчам друг,да ми върнат парите или да чакам да бъде в наличност...Писах в сайта дали го имат наличен и те ми отговриха,че го имат и да си платя.Направих скриншот на отговора им и попитах дали проблемът не е в това,че е само един артикул и пратих снимката  Mr. Green Още на следващия ден получих потвърждение,че пратката е изпратена.

Сега въпросът е какво са изпратили  Blush

Viaraa,дано получиш роклята  newsm10

# 592
  • Sofia
Направих пробна поръчка - нямаше проблем с нея, даже са много любезни, за всяко нещо те уведомяват. Относно качеството на продуктите - абсолютен боклук (но това може и да се дължи на мая избор, но определено няма да пазарувам повече).
Успех.

# 593
Сега виждам в сайта че пише за VIP Member,ако си поръчвал неща от там за 3 000 долара ставаш VIP и всичко ти става безплатно  като всеки ден имаш право да поръчваш по най-много 5 артикула и плащаш само доставката.Дали това е вярно според вас?

# 594
  • Ямбол

didito_d,  и аз го видях,дори мислих да ги питам дали общата стойност на всички направени поръчки да е била за тази сума,или еднократна покупка за такава стойност

# 595
Сега виждам в сайта че пише за VIP Member,ако си поръчвал неща от там за 3 000 долара ставаш VIP и всичко ти става безплатно  като всеки ден имаш право да поръчваш по най-много 5 артикула и плащаш само доставката.Дали това е вярно според вас?
Доколкото разбрах безплатни стават определени продукти,които са видими само за вип клиенти.

# 596
Сега ги попитах в чата ама те само ме мотаят и нищо незнаят.Другото което е видяхте ли в Facebook каква голяма страница с направили обувките от сайта ни,с 300 % надценка Simple Smile

# 597
Сега ги попитах в чата ама те само ме мотаят и нищо незнаят.Другото което е видяхте ли в Facebook каква голяма страница с направили обувките от сайта ни,с 300 % надценка Simple Smile
дай линк

# 598
По принцип е този сайта http://www.moderni-bg.com/   но сега нещо са го спряли,правят му някакви промени явно заради доста недоволните хора от прекалено високите цени за Китайски стоки

# 599
Мацки, вижте какво ме възторгна днес, само дето няма големи номера...: http://www.facebook.com/pages/so-stylish/205969032807932?sk=photos

Общи условия

Активация на акаунт