Какво мислите за този сайт? - www.wholesale-dress.com

• 79 672
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Всичко е от нашия сайт и е на цена от 69 лева Simple Smile

# 601
Да Simple Smile, но на мен ще ми свърши работа, особено след последните ми - поредни перипети с китайците и митницата...

# 602
Здравейте,аз вече имам няколко успешни поръчки от сайта.Наистина се чака много по море.
Сега искам да поръчам подарък за приятелка и тъй като тя живее извън бг попитах ги направо да пратя там поръчка от сайта ми отговориха че нямало проблем казаха че може да не пишат цената на пакета.Някой от вас получавал ли е пакет без цена,това възможно ли е според вас или нещо ме лъжат в сайта.Ако някои има опит с подобно нещо моля да помогне
Незнам за къде е, но мен ми създадоха страхотен проблем, понеже първо - пратиха ми всички артикули по отделно с една и съща цена - 8 долара. Друг проблем беше с описанието на съдържанието на пакетите - отвориха ми всичко и т.н. Тук на митница вече ти искат документ от банката за извършения превод или направо копие от поръчката. После следват - вадене на  EORI, митническа декларация на която се пише цялата сума с вкл. доставка на която се плаща ддс и мито, плащне в баката, после заверка... На финал се оказват едни наистина много скъпи от към пари и време стоки...
Е, съжалявам, но това ми идва в повече  #Crazy
Не искам да днгажирам никой с него  Peace Hug

# 603
Незнам как стоят нещата при теб но на мен никога не са ми отивали поръчките от wholesale-dress на митница и никога не съм плащала ДДС за нещата от там.Щом ти върши работа това,можеш да погледнеш и тук              http://www.facebook.com/media/set/?set=a.106863919414185.7867.10 … 331260&type=3                   има много артикули от сайта ни Simple Smile

# 604
Дай боже всеки му!
Страхотни са моделите, а налични ли са, какви номера и цени, понеже при всеки опит да отворя снимка, сайта се чупи?

# 605
Не са им налични мисля или не всички модели защото пише че се чака около месец за доставката на някои.Цените като ги гледах така са сметнатати с около 10-15 лева горница което не е чак толкова много защото не се занимаваш с нищо.Но аз лично не използвам такива посредници а си пускам директно от сайта,но ако вземат да ми отиват нещата по митници ще спра да поръчвам.

# 606
  • Sofia
"По отношение на стойностите, промяната касае пратките с незначителна стойност. Лимитът от 22 евро, вече е 150 евро. Тук се налага едно много важно уточнение.
За да се определи една пратка като “пратка с незначителна стойност”, освен че не трябва стойността й да превишава 150 евро, най-малко едно от двете лица участващи в сделката (изпращач и получател), трябва да е юридическо лице. Например, ако сте поръчали чрез интернет дрехи на стойност до 150 евро като физическо лице и изпращачът е фирма от трета страна, то тогава не дължите мито и ДДС, съгласно разпоредбите на Регламент (ЕО) 274/2008.
Не подлежат на освобождаване от мита и ДДС алкохолни продукти, парфюми и тоалетни води, тютюн и тютюневи изделия.

Не стоят нещата така обаче с пратки от физически на физически лица. Там се запазва действието на чл. 29, чл.30 и чл.31 от Регламент (ЕИО) 918/83 и лимитът за безмитен внос е 45 евро.
Например ваш познат, като физическо лице ви изпраща дрехи от страна извън Европейския съюз. Ако стойността им не надвишава 45 евро, вие, също физическо лице, не дължите мито и ДДС. Това обаче се отнася за пратки, които нямат търговски характер и се изпращат като подарък. Ако обаче пратката е с по-висока стойност, за нея се дължи мито и съответно ДДС.
Този вид пратки могат да съдържат малки количества тютюневи изделия или алкохол и алкохолни напитки, или парфюми и тоалетни води. Количествата са посочени в чл. 31."
Това го извадих от сайта на митниците.
Нека по-запознатите да кажат дали наистина ако поръчам дрешки за 30Е няма да ме извикат на митница  Praynig

# 607
  • София
пламитото, това ако наистина е така е супер. Сега ще потърся и аз з европейските регламенти.

Да ви питам, проследих си пратката в Бг пощи и пише, че е пристигнала. Сега трябва да си чакам бележката ли? За колко време идва бележката? За сф иде реч.

# 608
  • Бургас
пламитото, това ако наистина е така е супер. Сега ще потърся и аз з европейските регламенти.

Да ви питам, проследих си пратката в Бг пощи и пише, че е пристигнала. Сега трябва да си чакам бележката ли? За колко време идва бележката? За сф иде реч.

Аз като видя, че в Бг, на другия ден следобяд е при мен. Твоята поръчка от кога е? Аз утре пускам диспут  Crossing Arms

# 609
  • София
Сесил, днес по обяд са пристигнали, час по - късно пище, че са изпратени към местната пощенска станция. Чудех се дали в понеделник ако отида до пощата (само не знам как да разбера коя станция отговаря на пощенския ми код) ще бъдат там.

# 610
  • Бургас
Сесил, днес по обяд са пристигнали, час по - късно пище, че са изпратени към местната пощенска станция. Чудех се дали в понеделник ако отида до пощата (само не знам как да разбера коя станция отговаря на пощенския ми код) ще бъдат там.

А кога пусна поръчката? За колко време дойде? Моята е от 15-ти септември и май няма да чакам повече...

# 611
  • София
Абе тя моята не е от тоя сайт Simple Smile От тайни диъл е Simple Smile Пуснах я на 14-ти, на 19-ти я шипнаха и на 22-ри е тук.

# 612
Здравейте, изчетох всички коментари по тази тема и не мога да разбера хвърлям едни ботушки на стойност 12 долара в коша и ми дава най-евтин шипинг 10 долара по море ,няма ли линк с безплатна доставка на обувки малко дебело ми се струва за 12 и 10 доставка .

# 613
  • Ямбол
 Marina,този сайт не е с безплатна доставка.Цените са доста ниски,но доставката се заплаща и оскъпява Sad

# 614
Благодаря ти .Единствено ме спира малко дългия период иначе ботушките излизат 22 долара не е много скъпо е друго си е с безплатна но ще го преживея.От това което чета излиза че може и да дойдат по на време ,но може и да си чакам три месеца много го мисля  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт