True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 684
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Ænima/Albuquerque
Заклевам се да изпълнявам длъжността пом. шериф и да не залитам по вампири, върколаци и хора, собственост на други съфорумки.
В името Нортманово, Комптъново и прочие (K'во тре'а да пиша тука,казахте?!? newsm78), амин.
И ще слушам командир Патинсъновица, да не ме хвърли на лошите фенки.Заклех се!!!

Аре!
Да ми е честит сержантския пагон!
За пооочест!  hahaha

# 106
Зизо не може си ти Simple Smile ти си обвързана Simple Smile
Така че пу аз Simple Smile Ако минат през мен значи са гугутки 100 %  Mr. Green hahaha

Аз като ти предлагах поста,ти не го искаше.  Sunglasses

Айде,Зисе,да ти е честито новото назначение. Hug Да знаеш,че отговаряш лично пред мен Whistling

П.С Чудя се що не мога да публикувам,а те новите военни полагали клетва.....smile3519

# 107
  • гр.София-Красна поляна
Арееее,да ми е честито и жална ви майка. Mr. Green Laughing

# 108
Уомо,ти се радвай,че не долюбвам твоя Дамян,че тогаваааа.... ooooh!
Ау,ау,ау.... Mr. Green

А там вече пипнеш ли ще има
Ела Били отърви ме
И косата моя от Уоми спаси ти.  Twisted Evil

# 109
  • гр.София-Красна поляна
Уомо,ти се радвай,че не долюбвам твоя Дамян,че тогаваааа.... ooooh!
Ау,ау,ау.... Mr. Green

А там вече пипнеш ли ще има
Ела Били отърви ме
И косата моя от Уоми спаси ти.  Twisted Evil

Споко,нема такъв шанс да го залюбя.

Ех,как звучи само г-жо Председател Зиска.....Мината. Mr. Green

# 110
Трайкич кога си го предлагала бе Simple Smile Тогава беше Таня още а и по едно време пак писа в темата така че  Whistling
Зизо махай лапи сега за да по4ерпиш Simple Smile бандата от Люк Мабли/е Simple Smile
Да се облажим и да те споменаваме с добро.

# 111
  • гр.София-Красна поляна
Трайкич кога си го предлагала бе Simple Smile Тогава беше Таня още а и по едно време пак писа в темата така че  Whistling
Зизо махай лапи сега за да по4ерпиш Simple Smile бандата от Люк Мабли/е Simple Smile
Мхм  Thinking ,може ма на сън. Mr. Green

# 112
  • срещу двата комина :)))
Мхм  Thinking ,може ма на сън. Mr. Green
после аз съм била зла,а ? newsm78

# 113
Заклевам се да изпълнявам длъжността пом. шериф и да не залитам по вампири, върколаци и хора, собственост на други съфорумки.
В името Нортманово, Комптъново и прочие (K'во тре'а да пиша тука,казахте?!? newsm78), амин.
И ще слушам командир Патинсъновица, да не ме хвърли на лошите фенки.Заклех се!!!

Аре!
Да ми е честит сержантския пагон!
За пооочест!  hahaha

Ми конкретно ти, предполагам, трее пишеш "Джууууд".  hahaha Ама аз нали си знам  Mr. Green

Свободно!

ПП Танчик, а що не виждам ЩТ на първа страница? Много е важно да я има, да са предупредени евентуалните нови попълнения.  Laughing

ППП За следващата тема, тъй като ще е свършил сериала, не е ли по-добре да турим линк към саундтрака, щото сега някак много място заема и може хората да пропуснат по-важната информация, да не кажа жизненоважната  Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 17:46 от ИрПуц

# 114
  • КиТ

На Плами се дава чин ефрейтор, поради младата й възраст и факта, че а) има леко залитане към Бил, който е собственост на Зиса и б) още не е гледала Здрач и не знам ако го гледа, дали няма да посегне на Мечо.  Whistling

ППП Алоу, Плами, не може и тва, и онва - или си военен, или си председател. Вече си дала клетва, сори. Your ass is mine!  Twisted Evil

Аха ок приемам длъжноста  smile3519,честно осъдена е  bowuu bowuu bowuu Mr. Green Sunglasses

Ей значи  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy,еми кво да се прави Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

ПП Махнах оная страница,вече нИ гу мразя Peace

# 115
Пуци,ЩТ не съм я сложила там щото тя е от "подземния свят". По-добре е да НЕ са предупредени новите. Че иначе няма да е терорист,а обикновен квартален разбойник,дето всички го знаят Wink

Относно саундтрака - като излязат песните и от последния епизод,Джеси ще ги качи в нейния форум и ще даде линка. Peace

# 116
Пламче, неизразимо съм трогната! Честно. Не беше необходимо, де, ама аз съм си трогната.  Hug Освен ако тва не е подмазване на Командира с цел бързо повишение  hahaha

Танчик, аз разбирам аргумента ти, обаче бидейки състрадателна душа, мисля, че е редно новите попълнения (ако се престрашат при набъбналата армейска численост) да знаят какво ги очаква.  Mr. Green

# 117
  • КиТ
Пламче, неизразимо съм трогната! Честно. Не беше необходимо, де, ама аз съм си трогната.  Hug Освен ако тва не е подмазване на Командира с цел бързо повишение  hahaha

Е че как за тебе всичко махам,легна ми на сърце няма как  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не бе ти пък нИ няма такова нещо просто като влеза някъде си личи от километри -това е дарба и проклятие както казва Монк  hahaha hahaha hahaha Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Кой е тоя ШТ,за не просветените като мен  Thinking Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ако се поспрете малко почвам 2ри сезон
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 118
ЩТ - Щатен Терорист - Уоманитка. Вече СЩТ - Световен Щатен Терорист, след като се опита да претрепе Джес в една друга тема.  Mr. Green

Е че как за тебе всичко махам,легна ми на сърце няма как  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не бе ти пък нИ няма такова нещо просто като влеза някъде си личи от километри -това е дарба и проклятие както казва Монк  hahaha hahaha hahaha Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Това Везните сте много опасна зодия, ама много!  Heart Eyes

Айде, марш да гледаш втори сезон!

# 119
  • София
ЩТ - Щатен Терорист - Уоманитка. Вече СЩТ - Световен Щатен Терорист, след като се опита да претрепе Джес в една друга тема.  Mr. Green

Опитаа се ...май е по - подходящо да бъде междупланетен ЩТ, щот не се съмнявам и там ще стигне  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт