True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 690
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • КиТ
ЩТ - Щатен Терорист - Уоманитка. Вече СЩТ - Световен Щатен Терорист, след като се опита да претрепе Джес в една друга тема.  Mr. Green

Е че как за тебе всичко махам,легна ми на сърце няма как  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не бе ти пък нИ няма такова нещо просто като влеза някъде си личи от километри -това е дарба и проклятие както казва Монк  hahaha hahaha hahaha Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Това Везните сте много опасна зодия, ама много!  Heart Eyes

Айде, марш да гледаш втори сезон!

А да верно,тя го каза в другата тема  Blush Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Малко самооооооооооо,малко!  bowuu bowuu bowuu  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,а и раците не падат по далеч  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Почнах Peace,тия дни ще бъде приключен Crazy Crazy Crazy Crazy После като изгледам обаче тея сезони,ща ми е малко кофти такива маратони сега се правят,че  Crazy Crazy Crazy

# 121
  • София
  Запис  Mr. Green

# 122
Дубрютру, поспаливци.  Mr. Green

Цяла нощ сънувах, че си търся шапка - бомбенце. Какво ли значи това, освен че с мен беше злопотребявано от страна на Уоми, която ми показваше снимки на синьор Сомърхолдър по бомбенце вчера.

# 123
Дубрютру, поспаливци.  Mr. Green

Цяла нощ сънувах, че си търся шапка - бомбенце. Какво ли значи това, освен че с мен беше злопотребявано от страна на Уоми, която ми показваше снимки на синьор Сомърхолдър по бомбенце вчера.

wavey newsm48 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3533

Това не знам защо ме прави изключително щастлива  Blush

# 124
Добро утро!

Пуци,бомите на Уоми рано или късно дават отражение  Mr. Green

# 125
Е, на мене снимките на Иън не са ми бомби. Що като ме бомби с Мечо почти никога не го сънувам?  Crossing Arms Сетих се, щото ме бомби сутрин!

Уоми, заръчвам вечерни бомби за приятни сънища. А бомбенце ще си купя пък! Много ще ми тича. Mr. Green

# 126
Нищо не съм сънувала наскоро, но като минавам сутрин покрай магазин "Супер Мечо" винаги се сещам за Пуци  Mr. Green

# 127
Нищо не съм сънувала наскоро, но като минавам сутрин покрай магазин "Супер Мечо" винаги се сещам за Пуци  Mr. Green

Joy Какво се продава в тоя магазин? Харесва ми името!

Боже, хора, боже, вижте какъв мейл получих току-що:

"Здравейте krivia,

Благодарим ви, че се регистрирахте в Гълъбарски форум, гълъби, породи, отглеждане и съвети!
Радваме се, че сте избрали да станете част от нашата общност. Надяваме се, че ще ви бъде приятно сред нас."

Вселената ЗНАЕ за клуб "Гугутка", аз ви казвам!  smile3532 Само да поясня, че не съм krivia.  Joy

# 128
здравейте Hug
казвайте къде ми е серията????

# 129
Ех не мога да се добера до компа,то е и суша тази седмица,предполагам всички тръпнете по дневниците,особено някой от нас Mr. Green
Опитвам се да хвана последните глътки море и купон,но така съм се отпуснала,че четейки Ст.Кинг ме хваща страх...
Пуци-някой ти ползва мейла и се е..ва с теб май newsm78

# 130
Joy Какво се продава в тоя магазин? Харесва ми името!

Разни детски глупости  Sunglasses

# 131
Тцъ, едва ли - просто няма кой да ми знае детайлите и да се *бава. Гълъбарския форум си изглежда съвсем редовен, явно просто са сбъркали адресата, ама колко съдбовно са го сбъркали.  Mr. Green

# 132
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютруууу! Hug

Ох,умрех. hahaha hahaha hahaha
Боже, хора, боже, вижте какъв мейл получих току-що:

"Здравейте krivia,

Благодарим ви, че се регистрирахте в Гълъбарски форум, гълъби, породи, отглеждане и съвети!
Радваме се, че сте избрали да станете част от нашата общност. Надяваме се, че ще ви бъде приятно сред нас."

Вселената ЗНАЕ за клуб "Гугутка", аз ви казвам!  smile3532 Само да поясня, че не съм krivia.  Joy

rotfImbo rotfImbo

Светле,душко,тази седмица няма серия.

# 133
 hahaha
Въх Пуци.....гълъбарски форум,а?  Joy Joy Joy Ама как са те улучили Mr. Green

# 134
Да бе, представяш ли си!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт