True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 706
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • срещу двата комина :)))
Да бе, представяш ли си!  hahaha
Пуци,това е световната конспирация,то на челото ни пише че сме гугутки  Joy

# 136
Абсолютно!  hahaha

# 137
  • гр.София-Красна поляна
hahaha hahaha hahaha
На мен и по оперението ми личи. Mr. Green

# 138
hahaha hahaha hahaha
На мен и по оперението ми личи. Mr. Green

И по мозъчната нагласа. То на всички нас по тва, де.  Joy

# 139
  • гр.София-Красна поляна
Ма къде избегахте сите бреее? newsm78

# 140
 hahaha hahaha hahaha Туй то! Ир, като магнит си по шантавелите, би  hahaha Ма моля те отговори на господина, който те е взел за Кривия и му кажи че сме цяла банда от породата румънски голошийки. Ето и една паспортна снимка   Mr. Green Може да стане за лого на Гълъбарския форум  Wink

# 141
К'ви банди бе Кате? Цяло ЯТО сме.......... Mr. Green

# 142
"Румънски голошийки", нееее!  hahaha hahaha hahaha

Гугутля, да кажа и тука - почнах да гледам Being human, мнооого забавен сериал, много! И вампира е убавец.

Като, аз съм обидена, че са ме сбъркали баш с някой, наречен Кривия, звучи почти кат Кривото, сиреч Рабита  Crossing Arms

# 143
  • гр.София-Красна поляна
Кривия Рабит. hahaha hahaha hahaha

# 144
Бе и аз мислех да го почвам тоя Being human ама много ще ми дойде вече - сега чакам да се одневничаря, след това да се супернатурализирам, а истинскокръвните не са свършили още, тъй че докато ги оплача и изляза от траур ще си дам почивка  Confused Ама иначе викаш забавно било  Thinking Може да уважа един епизод  Laughing

# 145
  • КиТ
Joy Какво се продава в тоя магазин? Харесва ми името!

Боже, хора, боже, вижте какъв мейл получих току-що:

"Здравейте krivia,

Благодарим ви, че се регистрирахте в Гълъбарски форум, гълъби, породи, отглеждане и съвети!
Радваме се, че сте избрали да станете част от нашата общност. Надяваме се, че ще ви бъде приятно сред нас."

Абе Пуци ти сага ли разбираш,за конспирацията Shocked,а късно .... късно тя отдавна си съществува,хората никак не се сбъркали,не си криви душата ами признай,че пишеш и в друг форум -само дето тука нИ издаваш да не се разкомпресираш Mr. Green  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

И ся кво аз тая седмица май ще свърша със сезоните и таман ще хвана финала на 3ти сезон,ей ФлИзам в график нЕма съмнение  Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu

После кво викате да гледаме Thinking  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy,само да не е от много сезони моля,моля Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 146
После пламси гледаш Темите Simple Smile Дето видиш нещо за вампири вътре сме Simple Smile
Свръх естествено - двамата братя и едно златно ангелче Simple Smile започва на 24 -ти новия сезон поред 6-ти
В четвътък започва  Heart Eyes Дневниците на вампира Двамата братя и двете гълъбици еднаквици сезон 2
После може да погледнеш Портите / The Gates там са много и няма братя Simple Smile ама пак е от наште и сега е сезон 1-ви свършва на едно с Истинска кръв Simple Smile

На последните два виж гифове в подписа ми. У лево - Дневниците у десно Портата   bouquet

# 147
Като, мноу убав, мноу! И вълчето е много сладко, на подрастващо прасенце мяза, много типично английско.

Плами, знам аз, че има конспирация, ама все се опитвам да си втълпя, че страдам от параноя, пък то кво било!  hahaha

# 148
Като, мноу убав, мноу! И вълчето е много сладко, на подрастващо прасенце мяза, много типично английско.

Ами аз го изтеглих и..........оказа се,че има субки само за 1 епизод Confused Веднага го изтрих Rolling Eyes

# 149

Ами аз го изтеглих и..........оказа се,че има субки само за 1 епизод Confused Веднага го изтрих Rolling Eyes

Да, и при мен само на първи епизод имаше. Много, много жалко, че някой не се е сетил, чудесен е сериала!

Общи условия

Активация на акаунт