True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 712
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София-Красна поляна
Какъв сериал би?
Ох аз немога да понеса повече... Crazy

# 151
  • КиТ
После пламси гледаш Темите Simple Smile Дето видиш нещо за вампири вътре сме Simple Smile
Свръх естествено - двамата братя и едно златно ангелче Simple Smile започва на 24 -ти новия сезон поред 6-ти
В четвътък започва  Heart Eyes Дневниците на вампира Двамата братя и двете гълъбици еднаквици сезон 2
После може да погледнеш Портите / The Gates там са много и няма братя Simple Smile ама пак е от наште и сега е сезон 1-ви свършва на едно с Истинска кръв Simple Smile

На последните два виж гифове в подписа ми. У лево - Дневниците у десно Портата   bouquet

Хммм,значи тоя дето е от 6 сезона автоматично отпада Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green

Другите,може да им се хвърли по 1 поглед тъй лекинкооооооооо  Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

Е жалко,че  Being human няма субс Crossing Arms,ама може и през него да се мине,ако остане време Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 152
Изключително тъпо е, че няма субове! Вампирът е много привлекателен, сигурна съм, че на всички ще хареса, а вълчето просто ми пълни душата, като бонбонче е.  Mr. Green Освен това си е интелигентен филм, хем и хумор има, хем и драма, но много, много добре направени. Спирам, че само ще ви раздразня.

# 153
  • срещу двата комина :)))
После пламси гледаш Темите Simple Smile Дето видиш нещо за вампири вътре сме Simple Smile
Свръх естествено - двамата братя и едно златно ангелче Simple Smile започва на 24 -ти новия сезон поред 6-ти
В четвътък започва  Heart Eyes Дневниците на вампира Двамата братя и двете гълъбици еднаквици сезон 2
После може да погледнеш Портите / The Gates там са много и няма братя Simple Smile ама пак е от наште и сега е сезон 1-ви свършва на едно с Истинска кръв Simple Smile

На последните два виж гифове в подписа ми. У лево - Дневниците у десно Портата   bouquet

Хммм,значи тоя дето е от 6 сезона автоматично отпада Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green

Другите,може да им се хвърли по 1 поглед тъй лекинкооооооооо  Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

Е жалко,че  Being human няма субс Crossing Arms,ама може и през него да се мине,ако остане време Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

недей така,сериала е много добър,виж ми аватара Whistling

# 154
Той сериала си е добър не само заради аватара ти.  hahaha Ама верно 5 сезона са си бая нещо, ако не те грабне, не става...

# 155
  • срещу двата комина :)))
Той сериала си е добър не само заради аватара ти.  hahaha Ама верно 5 сезона са си бая нещо, ако не те грабне, не става...
човек пусне ли си първия,хваща веднага  Joy

# 156
  • гр.София-Красна поляна
Той сериала си е добър не само заради аватара ти.  hahaha Ама верно 5 сезона са си бая нещо, ако не те грабне, не става...
Ми мен нещо не ме грабна,останах си на 1-ви сезон 3 или 4 серия... Rolling Eyes

# 157

недей така,сериала е много добър,виж ми аватара Whistling
newsm10 подкрепям Свръхестествено е страхотен сериал - в първите сезони, всяка серия е като мини филм на ужасите, много е яко
после става вече по-оплетено, но не по-малко интересно
Свръхестествено и True Blood са ми двата любими сериала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
Трябва да изтраеш първия сезон Simple Smile След това става якооо ама много.
Първият сезон всяка серия е сама за себе си и е за различно свръх естествено същество. Но си заслужава само заради братята и закачките Simple Smile ако те е страх много не викай мъжа може да почне да ревнува ако види как си изплезила език пред компа  Joy

# 159
  • гр.София-Красна поляна
Чек те,че сега се сетих:Катерино моме,де одиш мър?
Вяснеш се,пуснеш снимче на някоя изкукуригала гугутка и пак зачезнеш. Crossing Arms

Катерина Вълчанска. hahaha

# 160
Първият сезон всяка серия е сама за себе си и е за различно свръх естествено същество. Но си заслужава само заради братята и закачките Simple Smile ако те е страх много не викай мъжа може да почне да ревнува ако види как си изплезила език пред компа  Joy
братята ми седят тука на компа на работа и у дома също
и вярно мъжа ревнува
все пита кви са тия тука а  #Cussing out  Joy
пък шефката току погледне към моя монитор и каже - мале ана пак си пуснала хубавите мъже в кухнята  Joy Joy Joy

Направи ли ви впечатление за нагарадите Скрийм, че Сам е номиниран за най-добър поддържащ актьор? Абе, готин е, ама защо не са номинирали Джейсън - той направо цепи мрака!  newsm78

# 161
Зисе, тук съм аз, би, ма не мога два реда да драсна. Тез дечурля окопирали комп и тв и всичко с екран що е  #Cussing out Да идва 15.09, чееее.....

За Свръхестественото да си кажа, че сезон за 3 дена изглеждах - мания яка ме тресеше. И сега ги чакам с отворени .... ъъъ .... обятия  Blush

# 162

Амииии......аз изтраях 1-ви сезон,изтраях и 2-ри,сега събирам сили да изтрая и 3-ти,ама незнам дали ще имам чак такова търпение.  Confused Той един сериал не се гледа само с "изтрайване",а при мен така се получава Rolling Eyes

Направи ли ви впечатление за нагарадите Скрийм, че Сам е номиниран за най-добър поддържащ актьор? Абе, готин е, ама защо не са номинирали Джейсън - той направо цепи мрака!  newsm78

Направи ни,направи ни,затова съм ги изредила поименно всички номинации на 1-ва страница. Peace Той Сам и миналата година беше номиниран.  За мен беше изненада суфлето на Мериан Shocked

# 163
Супернатуралните братя ние семейно ги обичаме, имаме си ги на постоянни дискове  Mr. Green

# 164
Този сериал за който говорите-го даваха по ахн,та може дяа е озвучен и да няма за това субс,на мен лично не ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт