True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 725
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • срещу двата комина :)))
Този сериал за който говорите-го даваха по ахн,та може дяа е озвучен и да няма за това субс,на мен лично не ми допадна.
все още го дават,само ч нещо нито една серия не мога да улуча  Thinking

# 166
Супернатуралните братя ние семейно ги обичаме, имаме си ги на постоянни дискове  Mr. Green

И ний тъй  Mr. Green И що нещо мат`риал е насъбрал милуту ми с ликовете на братчетата за благоверната си  Mr. Green

# 167
  • КиТ
Тъй,тъй бива ви в нахъсването то си личи от километри  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,ама ся трябва да изтрайвам,малко не ме привлече като зрител,тоя път не успяхте  tooth tooth tooth tooth,а и бройката на сезоните същото е множко Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Да бе щях да питам Мариан никой ли не е ще Thinking,скрита лимонка излаза тая женица  tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Аз от  утре почвам 3-ти сезон,за протокола  bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 168
  • Велико Търново
Чудя се само - всички сезони ли ще са по един на година, щото нали актьорите мн ще остареят докато заснемат всичките  newsm78

# 169
Чудя се само - всички сезони ли ще са по един на година, щото нали актьорите мн ще остареят докато заснемат всичките  newsm78

hahaha Как, би, я глей на Билиту хич не му давам 170 годинки. Пък и Ерик за 2000-годишен пич изглежда бижу направо. Виж на Краля малко му личеше възрастта ... в очите предимно... Laughing

plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, не знам как гледайки подписа ми можеш да устоиш на тая свръхестествена прелест  Mr. Green Тъй съм се нашарила и покрай братчетата съм си турила мъжа веднъж само за цвят  Crazy

Абии, Демс къде се губи?!  newsm78

# 170
# 171
супер
тара направо ме замайва - след всичко, което преживя е все още същата цинична кучка - харесва ми  Laughing

на първия трейлър вярно помислих тоя полюлей за НЛО  hahaha нали бил каза че е извънземно

хойт от както е с джесика става все по наперен май  Wink
гледах го в една серия на Свръхестествено играеше сирена от гръцката митология  Joy Joy Joy hahaha беше яко

следите ли блога на джесика
http://babyvamp-jessica.com/

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 22:35 от anbibian

# 172
  • Ænima/Albuquerque
Ми конкретно ти, предполагам, трее пишеш "Джууууд".  hahaha Ама аз нали си знам  Mr. Green

Джуууууд  newsm09

Това като за последно,Пуци!  Hug

# 173
Добро утро бе поспаланки!  Hug

Къде се затрихте всички.....? Thinking Да не празнувате 9-ти септември? newsm78 Mr. Green

# 174
Добро утро Simple Smile
Кой беше казал, че работи в Мтел Simple Smile Да удари едно рамо Simple Smile
Здравейте и от мен след снощните ядове днес съм в по добро настроение Simple Smile

# 175
Дубрютър!

За кво ти е Мтел, бря, Уоми?

# 176
Купих си нов телефон в4ера. От Хендител и радостна доволна ще му се радвам слагам си глобъл картата и дрънци
USIM bloked направо бясна бях. Госпожицата забравила да ми каже, че трябва да се обадя на *88 да поискам отблокиране защото съм си го купила на свободна продажба.
И сега трябва да чакам 24 часа а не искам Simple Smile да ме дръпнат на горе у списъко и да ме оправят по бързо  Whistling

# 177
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютрууу! Hug
Уомо,Демито май бачкаше там. Thinking

# 178
  • срещу двата комина :)))
Как сте ,гугутля Hug Аз съм много недоспала,вчера ходих да гледам "Мачете"...култово беше  #2gunfire

# 179
Уоми, Демс е Мтелка, ама я няма, тъй, че ще си чакаш по реда, айде ся лигавщини  Mr. Green

Забравих да кажа - много ви здраве от Цеца, която точи лиги по барЦИлонските полицайчета и обмисля нарушение на закона, за да влезе в по-близък досег с тях  Joy

Мури, "Мачете" на Робърт Родригес ли? Я разкажи, разкажи, че много го обичам тоя режисьор  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт