True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 527
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • срещу двата комина :)))
Плами, тъй кат ми гледаш аватара, дали го харесвам, а?  hahaha Гледам ти страницата, щото нЕкои информации се виждат дори да не сме официално сприятелени.  Joy

За супергерой и аз не съм гласувала, щото май не съм гледала там номинираните филми. Аз си гласувам за квото си знам.  Mr. Green
Герои не го гледахте?

Сериала ли? Пробвах, ама нещо не ме грабна  Embarassed
Ами дори само заради въпросния герой-злодей си заслужава  Blush

# 61
Аз даже не помння дали изгледах целия първи сезон, кво ми говориш. Единствения злодей, който помня беше някакъв часовникар или нещо подобно.  newsm78

# 62
  • срещу двата комина :)))
Аз даже не помння дали изгледах целия първи сезон, кво ми говориш. Единствения злодей, който помня беше някакъв часовникар или нещо подобно.  newsm78
хахахаххахахах,е да де http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=31221009&i … amp;ref=fbx_album мамин убавец  hahaha

# 63
хахахаххахахах,е да де http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=31221009&i … amp;ref=fbx_album мамин убавец  hahaha

Ъъъ, тук ще се разгранича от твоето мнение.  Embarassed Mr. Green Тва е тип "Крисчън" за мен, с тез вежди, с таз муцуна. Извинете, нали, нищо лично.

# 64
  • КиТ
Плами, тъй кат ми гледаш аватара, дали го харесвам, а?  hahaha Гледам ти страницата, щото нЕкои информации се виждат дори да не сме официално сприятелени.  Joy

А туй той ли е Shocked  Joy Joy Joy Joy Joy tooth tooth tooth Joy Joy Joy Joy Joy Еми,по скоро не го мразя толкус,ама видях че има такава страница и се аднах,щото всички гледат Здрач,а аз вечната контра се цепя от колектива и така в общи линии Wink Peace(нямаше никой да ме нахуса.... Joy Joy Joy Joy-моляте не ме карай и него да гледам Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green)

А и аз ги огледах твойте страници кво си мислиш  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Joy Joy Joy Joy,ща станем приятелчета надушвам го просто,аз съм търпелива Whistling Whistling Whistling Whistling

"Герои" го гледах ама само първи сезон и нещо не ме задържа за дълго Thinking

# 65
  • София
Май няма да е лошо в фейсбусите да си напишете прякорите то даже си има такава опция

# 66
Тъй значи,Пламито взима Томито,а Янето - Самито и готово......официално няма да имаме свободни мъже Mr. Green Тичкам,тичкам да го оправя..... running

# 67
Ох, бе, Пламо, ще ме скъсаш!  hahaha hahaha hahaha

Ти се цепи от колектива, колкото си искаш, ма аз даже хейтърска група съм направила по въпроса.

Май няма да е лошо в фейсбусите да си напишете прякорите то даже си има такава опция

А да, бе, та ако разни колежки пишат тука да ме надушат колко съм откачена всъщност.  hahaha

# 68
  • КиТ

Верно ли има такава опция Joy Joy Joy Joy Rolling Eyes,а не няма си пиша ника-щото другите дето не сЪ от форум,ще разберат че пиша във форум,следователно ще ме питат кой,аз има го овъртам и накрая ще призная Blush Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed и ще ми налетят тука кво ще ги правя Naughty Joy Joy Joy Joy Joy
Моето и без това е лесно вие си мислете Wink Peace

Ох орЕдих се Party Party Party Party,аз съм  едно ново излюпило пиле,а вече си имам тука един  Crazy Crazy Crazy Crazy(кажете поне че е готин Praynig Praynig Joy Joy Joy Joy) и кога евентуално да го чакам да се появи Thinking

Да казвам ли молитвата newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Rolling Eyes

п.п Зная,зная  Joy Joy Joy Joy Joy Хейтърска за кво Thinking-зарад тебе ща е махна,толкос ми легна на сърце,че  Crazy Crazy Crazy

# 69
  • София
Пуц не се бях замислила от тая гледна точка

# 70
Да казвам ли молитвата newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Rolling Eyes[/b][/i]

Не е молитва,а клетва. Ако я кажеш директно влизаш в армията на Командира. Mr. Green За функциите на армията Ирка ще те "светне"  Laughing

# 71
Пуц не се бях замислила от тая гледна точка

Ма как бе, аз съм професионален параноик.

Плами, ква молитва, бре? Още не съм ти пратила повиквателна за военния отряд.  Mr. Green Ама ако искаш да доброволстваш, тогаз вече ще полагаш клетва.

А Томи е готин, разбира се, чакай го в трети сезон, до който най-вероятно ще стигнеш другата седмица, ако гледаш с тая скорост.  hahaha

# 72
  • КиТ
Плами, ква молитва, бре? Още не съм ти пратила повиквателна за военния отряд.  Mr. Green Ама ако искаш да доброволстваш, тогаз вече ще полагаш клетва.

А Томи е готин, разбира се, чакай го в трети сезон, до който най-вероятно ще стигнеш другата седмица, ако гледаш с тая скорост.  hahaha

Ами ща доброволставам,щом ти си в дъното на нещата Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Срещу ко се бием,сама до ме светнеш  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Хихи,ама как знаеш значи,аз казах че съм луда,ама нЕ вЕрваш,а сега повЕрвай 
tooth tooth

# 73
Иро мен що не си ме привикала още бре  newsm78
Нещо ме принебрегваш май май  Crossing Arms

# 74
  • Ænima/Albuquerque
Да се чувствам и аз пренебрегната в такъв случай!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт