True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 505
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Ми първата част на моя ник е и първата половина на името ми, та не е сложно. Пък и фамилията ми е снобска, с тиренце  Mr. Green

Пламо, казвай ти коя си, Александра или Радостина.  Laughing Нема се депресираш, моля ти съ  Mr. Green Hug

Ей, ужасно съм любопитна, ще прощавате, ама е неспасяемо.  Blush

ПП Много съм проста, видях те, Плами. Ти на кого ша викаш 'гейче', алоу!   Twisted Evil

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 13:40 от ИрПуц

# 46
мерси за новата тема и линка към Скрийм
тъкмо се бях наканила да предлагам като нигока анкета ама гледам че сте ме изпреварили  Embarassed

иначе щеше да бъде кой от мъртвите персонажи в сезон три ще ви липсва най много
- талбърт
- кут
- кралят
- франк
- никой няма да ми липсва  Rolling Eyes

# 47
  • срещу двата комина :)))
Ми първата част на моя ник е и първата половина на името ми, та не е сложно. Пък и фамилията ми е снобска, с тиренце  Mr. Green
аз тебе бързо те разконспирирах,само се чудех коя от двете Ирини си,ама другите са ми труднички Joy,а иначе и аз съм си бая любопитна,ма на мен ми е от зодията Joy
P.S. zisska да не се крие,аз нея най я искам в фацебоок-а си  Mr. Green

# 48
Анбибиан, нищо не пречи твоята анкета да я сложим в следващата тема, на мен много ми харесва!

Мури, другата Ирина е майор Дементиа  Mr. Green А Зиса няма фейс, да знаеш.  Joy Другите те да си кажат, ама аз видях, че си се френднала с Трайкова и УомиMr. Green

# 49
Анбибиан, нищо не пречи твоята анкета да я сложим в следващата тема, на мен много ми харесва!

Мури, другата Ирина е майор Дементиа  Mr. Green А Зиса няма фейс, да знаеш.  Joy Другите те да си кажат, ама аз видях, че си се френднала с Трайкова и УомиMr. Green
те беха от първите престрашили се,не съм страшна,не хапя да знаете Mr. Green
ами сега ще я аднеме и майора  Joy

# 50
  • КиТ
Пламо, казвай ти коя си, Александра или Радостина.  Laughing Нема се депресираш, моля ти съ  Mr. Green Hug

ПП Много съм проста, видях те, Плами. Ти на кого ша викаш 'гейче', алоу!   Twisted Evil

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей ама бавно загряваш,аз не се крия под никове бие на очи от километри коя съм аз  tooth tooth tooth tooth

Оп извинете Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed(да не го харесваш newsm78),а вие що ми гледате страниците  Thinking Joy Joy Joy Joy Joy

И аз тъ видях
smile3534 smile3534 smile3534

# 51
  • гр.София-Красна поляна
Мури,ако искаш па толкова да ме скиваш душко,скивай ми линка у
подписа мър. Wink
И у групата у фейса има снимки също.

ПП.Ари ве,ше праим ли пак среща за края на сезоня би?

# 52
подписа мър. Wink
видех те аз,ама в фейса можех и тормоз да ти налагам,и бомби да ти пращам Mr. Green друго си е Joy

# 53
  • гр.София-Красна поляна
подписа мър. Wink
видех те аз,ама в фейса можех и тормоз да ти налагам,и бомби да ти пращам Mr. Green друго си е Joy
Ето,за такива като тебе нямам фейс. Mr. Green

# 54
подписа мър. Wink
е хайде сега,аз съм добра душа,само се правя на лоша  People Angel

# 55
Абе,току що си дадох за пореден път гласа в Scream Awards,та се сетих - вие за кой супергерой гласувате ? просто ми е интересно Joy(аз лично съм 1000% Sylar )

# 56
  • гр.София-Красна поляна
подписа мър. Wink
е хайде сега,аз съм добра душа,само се правя на лоша  People Angel
Дам,и си бяла и добра.... Whistling
Аз не гласувам за супергерой. Rolling Eyes

# 57
Плами, тъй кат ми гледаш аватара, дали го харесвам, а?  hahaha Гледам ти страницата, щото нЕкои информации се виждат дори да не сме официално сприятелени.  Joy

За супергерой и аз не съм гласувала, щото май не съм гледала там номинираните филми. Аз си гласувам за квото си знам.  Mr. Green

# 58
Плами, тъй кат ми гледаш аватара, дали го харесвам, а?  hahaha Гледам ти страницата, щото нЕкои информации се виждат дори да не сме официално сприятелени.  Joy

За супергерой и аз не съм гласувала, щото май не съм гледала там номинираните филми. Аз си гласувам за квото си знам.  Mr. Green
Герои не го гледахте?

# 59

Герои не го гледахте?

Сериала ли? Пробвах, ама нещо не ме грабна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт