True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 502
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • срещу двата комина :)))
За анкетата - тъжно ми е и то много ма и купоните между сезоните са олеле майко. Joy
тук сме на едно мнение,добре че сте вие Hug,иначе досега щях да съм изперкала,като няма с кой да си споделя мъките и щенията  Joy

# 16
Аз съм егоистка искам да е цяла година. Всеки един от сериалите които гледам искам да е цяла година Simple Smile и да присъствам на снимките де Simple Smile ама това вече ...  Blush Тъжно ми е много и не искам да свършва. Купона си е купон ама и друго си е да знаеш понеделник сутринта да те посрещне поредната доза  Naughty

# 17
Гласувах с "Нормално- свършва този,започват други.",ама това е само защото започват тези сериали,които гледам с огрооомен интерес.

Кой освен Дексьо?

Айде, и Сам го харизахме!  Mr. Green

# 18
  • Ænima/Albuquerque
Ми Хаус и "Secret diary of a call girl"..."Nip/Tuck" също го следях,ама миналата година му беше последния сезон.

# 19
Ми Хаус и "Secret diary of a call girl"..."Nip/Tuck" също го следях,ама миналата година му беше последния сезон.
е то на Хаус това ще му е последния сезон  Cry за което аз лично много страдам...ама кво да се прави

# 20
  • Ænima/Albuquerque
Е,поне ще има още един сезон да гледаме,иначе подозирам,че и на Декстър ще му е последен (пепел ми на устата!).
И аз страдам де...  Confused

# 21
Мараба! Изтървала съм старта отново  Hug Обаче малиииииййййй и първата страница  Crazy Трайкич, бравос, моме! И да ти е жив и здрав рожденника! Е те сега се започва, мила - вече можеш на воля да си му се караш - от всичко ще вдява  Mr. Green

За анкетата - мноо ми е тъжно, би, ама пък и купона ще върви. Макар, че се връщам на работа от следващия месец  Rolling Eyes

Я издайте кога започват братята Уинчъсторови, че да си давя мъката по Алсидко с тях  newsm53

# 22
О, Като, де одиш, би!

Браточките почват на 24 септември, малко остана и до тях.

ПП Боже, аз май съм единствената, която не следи Хаус, имаме свалени един-два сезона, ама все няма време или ищах.

Сарки, за Дексьо направо не ми се мисли какъв ще е тоя сезон...

# 23
  • Ænima/Albuquerque
Инфарктен,Пуци,инфарктен!

# 24

О, без съмнение!  Mr. Green

# 25

О, без съмнение!  Mr. Green
а като говорим за милия сладур тука има ли темичка за него  newsm78

# 26
  • Ænima/Albuquerque
Мани,мани...време не остана,как ще спя в нощта преди първата серия хич не искам да мисля!  hahaha
Може да имам късмета да го гледам същата вечер,ако имам тази телевизия там...таааам...  Mr. Green

Има разбира се! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355884.0
Малко е старичка,но си я поддържаме.

# 27
И к'во сега? Янееее,ела тука да потвърдиш искаш ли Сам или не,докато мога да редактирам.  Peace Абе Томи ще остане много самотен там Tired Дали да не го "обвържа" със Сам като промоция? Thinking Взимаш Сам и получаваш бонус-питбул ...... Mr. Green Два шифтъра на цената на един Crazy

Пуци,Хаус е супер як. Аз започвам да се смея още докато го видя. Joy Не съм го следила редовно,но ми дадохте добра идея Wink

# 28
Абе като гледам ние в повечето теми сме си едни и същи Joy я си кажете фейсбуците,че да мога и да ви видя бииии Joy

# 29
Защо никой не го иска това секси кънтри момче Сам, а?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт