True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 660
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Иро мен що не си ме привикала още бре  newsm78
Нещо ме принебрегваш май май  Crossing Arms

Щот си Терорист,затова........ Whistling Mr. Green

Сарк,незнаех,че имаш военни мераци. Laughing

# 76
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм незаменима бойна единица,тя Пуци го знае,затова още повече се чудя как ме е пропуснала...   Crossing Arms

# 77
  • КиТ
Пуци,край tooth tooth tooth аз съм май виновна Thinking Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed,да излежа ли наказанието в ковчег със сребърен синджир Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сарк,тебе също Та люба да знаеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п Ихи много лесно се дадохте,аз си мислех че ще имате още нужда от обработка,ама не Joy Joy Joy Joy Joy Joy,хиени ама и аз такава,надушваме се от далеч

# 78
  • срещу двата комина :)))
Няма лошо да не го любите Сайлър,той не е за всеки Joy
абе Джес я си кажи ти фейсбука,че теб пук никак не мож те разпозна  Embarassed

# 79
  • Ænima/Albuquerque
Знам Плами,малко ли циклихме в една друга тема!  Mr. Green  Hug  bouquet

# 80
Аз съм незаменима бойна единица,тя Пуци го знае,затова още повече се чудя как ме е пропуснала...   Crossing Arms

Честно казано, направо си посипвам главата с пепел! Ама знам защо съм те пропуснала - щото ти като се "прежали" най-сетне да почнеш да пишеш, сезона и той беше почнал и някак нямаше големи наваждения. Иначе, спомни си, колко те кандърдисвах, знам си аз, че си ценно военно попълнение.  Sunglasses

Плами, за военния отряд правилата са изключително прости - виждаш ли на първа страница имена на жени до имената на мъжете от сериала? Виждаш. Задължението ни е да пазим мъжката собственост от посегателства. Давам пример: а е казала някаква външна единица, че припада по Сашо/Ерик, а сме скочили да браним Трайкините права над него.  Mr. Green Съответно, никой от отряда не припада по чужди мъже, затова е и клетвата.

Казвайте клетвата и ви enlist-вам с чин... ъъ, ше видим, ше измисля, че да има мегдан за повишения.  Mr. Green

ПП Уоми, Танчик ти е отговорила защо не си част от отряда - ти и Цеца сте отделни бойни формирования.  Mr. Green

# 81
  • София
абе Джес я си кажи ти фейсбука,че теб пук никак не мож те разпозна  Embarassed

Е как не можеш да ме разпознаеш бре..аз съм създателката на клуб Гугутка ама за по лесно http://www.facebook.com/abogomilova

# 82
  • срещу двата комина :)))
абе Джес я си кажи ти фейсбука,че теб пук никак не мож те разпозна  Embarassed

Е как не можеш да ме разпознаеш бре..аз съм създателката на клуб Гугутка ама за по лесно http://www.facebook.com/abogomilova
е тъй кажи де,айде намерив те hahaha

# 83
Пуци,край tooth tooth tooth аз съм май виновна Thinking Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed,да излежа ли наказанието в ковчег със сребърен синджир Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сарк,тебе също Та люба да знаеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п Ихи много лесно се дадохте,аз си мислех че ще имате още нужда от обработка,ама не Joy Joy Joy Joy Joy Joy,хиени ама и аз такава,надушваме се от далеч

За кво, бе, моме, си виновна? Нещо съвсем се чалдисахте.  hahaha

# 84
  • Ænima/Albuquerque
Честно казано, направо си посипвам главата с пепел! Ама знам защо съм те пропуснала - щото ти като се "прежали" най-сетне да почнеш да пишеш, сезона и той беше почнал и някак нямаше големи наваждения. Иначе, спомни си, колко те кандърдисвах, знам си аз, че си ценно военно попълнение.  Sunglasses

Ценно???  Shocked
Безценно,моля моля!  hahaha
Аз,че помня-помня...  Crossing Arms
Ма може ли клетвата на лични,щот ме е срам тука да се вдетинявам?  smile3532

# 85
  • София
клетвата е на 1 страница Simple Smile)

# 86
  • КиТ
Знам Плами,малко ли циклихме в една друга тема!  Mr. Green  Hug  bouquet

Аха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,само дето няма време за писане в нея Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy,за туй тука се намерихме  Wink Peace
Имаме общи приятели във фейса да знаеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,кандисвай ти,че съм ги подпукала тука  Joy Joy Joy Joy

"Заклевам се да изпълнявам длъжността пом. шериф и да не залитам по вампири, върколаци и хора, собственост на други съфорумки.
В името Нортманово, Комптъново и прочие Бил, амин.
И ще слушам командир Патинсъновица, да не ме хвърли на лошите фенки.Заклех се!!!"  Peace,та чакам ся повишението  Rolling Eyes Whistling Whistling Whistling Whistling,че съм и нахална на сичкуто отгоре Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За кво, бе, моме, си виновна? Нещо съвсем се чалдисахте.  hahaha

Амчи почнаха да се сърдят,че не си ги привикала,а аз захванах темата и за това,за чардисването е ясно по рождение няма как да се заличи Rolling Eyes Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 16:36 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 87
Аз съм незаменима бойна единица,тя Пуци го знае,затова още повече се чудя как ме е пропуснала...   Crossing Arms

Ценно???  Shocked
Безценно,моля моля!  hahaha
Аз,че помня-помня...  Crossing Arms
Ма може ли клетвата на лични,щот ме е срам тука да се вдетинявам?  smile3532

Ахахахахахахааааа! Че къде другаде, ако не тук, ти па! Копираш я от първа страница, завършваш с 'амин', примерно и чакаш да ти измисля пагони  Joy А, там дето има (по избор) слагаш мъж по твой избор, в чието име, нали, клетвата, тъй, да е действителна  hahaha

ПП Вярно, вярно, безценно, безценно, сугласна!  Hug Най-малкото, щото нямаш никви аспирации и тенденции към лиготочене относително обектите за охрана.  hahaha

Тихо сега, да пуша една цигара да ви измисля чинове. Баси армията, дето заформихме, о йе!  Joy

# 88
Абе Пуци,твоя старши лейтенант нещо съвсем се затри,както и председателката на Клуба Thinking Незнам ти какво ще правиш с твоите хора,ама аз Танчето ще я сменям Crossing Arms

Такааааа........обявявам вакантно място за Председател на Клуб "Гугутка"  Laughing

# 89
  • Ænima/Albuquerque
А тъй Пуци!
Мисли пагоните и ако съм доволна от чина,ще се прежаля.

Плами,имаме общи да.  Mr. Green

Пу аз!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт