True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 850
  • 727
  •   1
Отговори
# 255

Има една форумка,която си кръсти пък всичката техника по имена Mr. Green Joy Joy Joy Joy,тъй че зисче не се учудвай никак Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy[/b][/i]

Молим, молим  Naughty И у нас всичко е наименувано  Mr. Green Обичам си вещите и щом аз се отнасям добре с тях и те го правят с мен. Жив пример е бабата Яга на Уоми  Mr. Green Ми що си я кръстила тъй?! Ще си плащаш сега  Twisted Evil
Не че нашата Ася /Опелче Астра/ ми признава добрината, но поне спрях да наливам парички в нея  Laughing

# 256
  • гр.София-Красна поляна
ахахаха къв смях...мисля си за лафа на Зис от онзи ден "перата за проверка, моля" и звъни телефона и казвам баш точно тва  hahaha hahaha hahaha и се извинявах после
Ох ма Джесо. hahaha hahaha hahaha
Ма душко,трябваше като се излагаш поне да го направиш както трябва. Laughing
С пискилив глас(бих ти го изпискала ма няма да ме чуеш) та: - На коленеееееееее!Перата за проверка молим!!! Twisted Evil
Бас ловя,че онзи от другата страна ше обели очките. Joy

Иха къде си го писала тава бе зиска Thinking,много оригинално зареждаш хората покрай себе си Mr. Green Joy Joy Joy Joy Култово е просто Peace ща взема и аз да го използвам  tooth tooth tooth tooth
plami89,в предишната тема,ъгейн бях превъртела нещо... Mr. Green

# 257
Жив пример е бабата Яга на Уоми  Mr. Green Ми що си я кръстила тъй?! Ще си плащаш сега  Twisted Evil
Не че нашата Ася /Опелче Астра/ ми признава добрината, но поне спрях да наливам парички в нея  Laughing

hahaha

Кате,вашата Ася е като нашата Рени. Joy По едно време почнах да ревнувам мъжа ми от нея Crossing Arms

# 258
  • гр.София-Красна поляна
Оф,боже ще ме смъртофлясата - Яга,Ася,Рени... Joy
 hahaha hahaha hahaha

# 259
Рено ли карате, Трайки    Joy И ние имахме такава "мацка" преди 3 години  Wink

# 260
  • гр.София-Красна поляна
Рено ли карате, Трайки    Joy И ние имахме такава "мацка" преди 3 години  Wink

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Стига би...

# 261
Рено ли карате, Трайки    Joy И ние имахме такава "мацка" преди 3 години  Wink

Аха.....Лагуна,че да има място за всичко-колички,2 колелета и т.н,и т.н..... #Crazy

# 262
  • КиТ

Има една форумка,която си кръсти пък всичката техника по имена Mr. Green Joy Joy Joy Joy,тъй че зисче не се учудвай никак Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy[/b][/i]

Молим, молим  Naughty И у нас всичко е наименувано  Mr. Green Обичам си вещите и щом аз се отнасям добре с тях и те го правят с мен. Жив пример е бабата Яга на Уоми  Mr. Green Ми що си я кръстила тъй?! Ще си плащаш сега  Twisted Evil

А така ли е браво,много е оригинално Wink Peace,вместо да кажеш примерно печката и казваш името,нещо като таен код Sunglasses Зизе нИ съ смей Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Иха къде си го писала тава бе зиска Thinking,много оригинално зареждаш хората покрай себе си Mr. Green Joy Joy Joy Joy Култово е просто Peace ща взема и аз да го използвам  tooth tooth tooth tooth
plami89,в предишната тема,ъгейн бях превъртела нещо... Mr. Green

А ок Peace,добре викам да не е в друга тема,ща почвам да ва преследвам ща знайте newsm48 newsm48 newsm48 Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 263
  • гр.София-Красна поляна
Добрееее:
-Муньо(миксера) я забъркай нещо и го метни у Пена(фурната) да го запече. hahaha hahaha

# 264
Ми нещо подобно се получава, Зисе Само че "женска" е само Маша Пералнята  Wink Всичко друго в кухнята е "мъжко". Любимец ми е Симба Прахосмукачката - с един ейййййй толкова голям .... маркуч  Mr. Green Като на слон хубота  Mr. Green

# 265
  • София
Божее почнахме от пера, минахме на коли и завършихме с ...прахосмукачки Grinning
Сладки сънища   bouquet hahaha

# 266
Божее почнахме от пера, минахме на коли и завършихме с ...прахосмукачки Grinning
Сладки сънища   bouquet hahaha

Ами така е,щото сме широкообхватни Mr. Green

П.С Отивам да гледам "Щурите съседи",че те са по-луди гугутки и от нас. Crazy

# 267
Кой е на меден месец в Италия ?

# 268
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Кой е на меден месец в Италия ?

Уомо,ти искаш да ме довършиш ли,кво? Crossing Arms

# 269
Ами Зисе,тя е терорист,други задължения няма Mr. Green Макар,че мен винаги ме пропуска,ще взема да се обидя вече Whistling То бива,бива лични пристратсия,ама.......... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт