Болница Токуда - тема 6

• 42 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Да, в МД не работят в събота и неделя, но пък в рамките на 2 дни резлтатите от ехографа важат, така че в понеделник биха ти направили изследването без проблем. Не за друго, ама си мисля, че или от Токуда ще пратят кръвта в МД или от скоро правят изследването и там, но все пак в МД е лицензирана лаборатория, не знам...

# 346
  • Дъблин
Момичета, да ви питам нещо дали знаете, че доста се притесних.
Лекарят ми по ЖК ми сервира днес, че излиза в отпуска и няма да може да ми издаде направление за раждане преди 1 ноемрви. Сега също не можело, щото има повече от месец до термина ми 16.11 и компютърът не му давал?!  #Cussing out
Въпросът ми е - ако се наложи да постъпя в болницата по-рано, ще имам ли проблем заради това направление и липсата на обменна карта? А подозирам, че ще е по-рано, защото съм с планово секцио, макар че не сме уточнили датата още.
Мерси предварително!

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 17:21 от Smurfieta

# 347
  • в 1001-та нощ
аз вече писах - че ги нямах тези неща - родих месец преди термина - без да очаквам и всичко ми направиха с приемането - прегледаха ме, пуснаха направление и т.н.

# 348
  • Дъблин
a.l.e.n.a, мерси! Явно съм го пропуснала, а уж чета внимателно  ooooh!
Много ме успокои   bouquet

# 349
Моят термин също е на 16.11, но още миналата седмица, когато ми дадоха болничния, ми издадоха направление без дата, защото не се знае точната дата (смятам да раждам естествено), именно за да не му изтече едномесечният срок. 

# 350
Малко встрани от основната тема, но ако има сред списващите клиенти на "Личен лекар" при Токуда болница моля да споделите впечатленията си. Благодаря

# 351
И на мен ще ми е любопитно да знам дали има момичета, които са избрали личен лекар в Токуда. Декември смятам да сменя моя и ме инетересуваше как стои въпросът в Токуда.

# 352
А има ли педиатри - лични лекари в Токуда?

# 353
И на мен Лазарова ми даде направление без дата, а термина ми е чак за 14 12.

# 354
Момичета и аз в крайна сметка реших за токуда, при доктор илиев. Другата седмица ще ходя за първи път, въпреки, че е малко раничко, но не съм се следила там и исках да има време доктора да се запознае с моя случай - то не, че кой знае какво има да се запознава, но имах разни инжекции, терапии и др екстри

всъщност това се води нещо като предродилна консултация ли  newsm78 той нещо такова спомена

# 355
  • в 1001-та нощ
изобщо не е рано  Peace

# 356
А има ли педиатри - лични лекари в Токуда?
От е-майла, който са му пуснали в отговор на моето запитване, оставам с идеята че педиатър има въпреки че нямат изградено звено детска грижа.

# 357
Здравейте момичета,
имам въпрос към раждалите вече в Токуда - колко дни държат след секцио, при положение, че всичко е наред с бебо и майката, разбира се?
Благодаря ви.

# 358
Здравейте момичета,
имам въпрос към раждалите вече в Токуда - колко дни държат след секцио, при положение, че всичко е наред с бебо и майката, разбира се?
Благодаря ви.
5

# 359
Здравейте момичета,
Благодаря ви.
5
мерси, само да уточня - 5те дни включват ли деня на приемане преди операцията?

Общи условия

Активация на акаунт