Плетка с песен в златна есен!

• 118 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета ,спешно ми трябва жокер.  Praynig

Машинно завършване на ластик 1х1, но когато се плете на пръст. Гледах разни картинки, но блимките са захванати по-друг начин, явно стила на плетене е от другия тип /преди време се коментираше/ и не ми се получава.

# 136
Много хубави неща показвате....жилетката сивата и магаренцето...леле...нямам думи!  smile3501
Аз нямам какво да покажа,но ви чета всеки ден! Simple Smile купих си дебела прежда за зимна жилетка за мен...с куки номер 7...колко грама ще ми отидат за жилетка..аз съм 58 кг. 163 см. ? преждата е 200 гр. 200 м. Peterle boucle.

E колко голяма ще е тази жилетка от 200 гр. букле?!  newsm78 Според мен доникъде. Щом е дебела, значи лапа много. Поне 300-400 гр. още си вземи. Аз под зимна, разбирам под гъзягата. 100 гр. само за един ръкав. На етикета няма ли картинки с размери и разход?

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 11:36 от big pufana

# 137
пепи 21, точно това е - благодаря ти

# 138
big pufana не не аз имам още,това е само 1-то кълбенце...200 гр-200 м. благодаря!

# 139
  • в баира
Попаднах на много сладки панталонки:

# 140
  • гр.Плевен
Попаднах на много сладки панталонки:

А схемичка дали ще се намери

# 141
мамочка, аз поне на 800 грама бих заложила, зимните жилетки са обемни.

# 142

Отлага се. Ще вали! Трябва да си намерим местенце с диванчета за есенни и зимни плетки. Съботно-неделни. Някоя от Вас да има кафе-бар? newsm78

Обявявам мястото на следващата среща - Онда-та срещу Руската църква! На втория етаж на диванчетата до прозореца. Времето ще рекнете вие! Аз съм фрий. Mr. Green

Ето кво измагерих от новите преждички, които ми донесе Пуф! Шапо на пуканки от Балки-то, глътна 200 грама. И една супербърза ръкавичка без пръсти от Екстра Мерино-то на кука.

Joy                  

Довърших лявата каунска ръкавица, поплетох и розовите... Така се увлякох, че докато се сетя да снимам и бяха почти готови.    

Качих малко снимки и мъДря описанието. newsm78 Помагайте с питанки и критика, че трудно ми върви писането.   ooooh!

Joy

eat. sleep. knit...

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 16:24 от dodofit

# 143
mаrgoto66 , Фифундрела ,
едно време баба ми като малка ми плетеше такива и то от домашна вълна. сега съм намерила в шкафовете и 600 гр домашна 100 % вълнена прежда и незнам дали е удачно за нещо да плета на нещо.

# 144
додо, много хубави, браво. Най-много като че ли ми легнаха на сърце безпръстите, но и другите са също тъй добри.

# 145
  • Стара Загора
додофит-браво,майторка си на ръкавичките Peace
къде е 1 част за плетенето на лилавите ръкавички,че не видях newsm78

# 146
тити, мерси! Без пръстите са бързоплетни Wink и цветни, ама работа да вършат в студеното време, едва ли.

blue eye, ръкавичките - стъпка по стъпка 1.

Плетените панталонки са интересни, обаче си представям няколко пускания по пързалката Crazy

eat. sleep. knit...

# 147
Идеята е такива панталонки да топлят  крачетат на децата зимата.
Летните една ли ще се удобни за игра.  newsm78

# 148
  • гр.Плевен

Плетените панталонки са интересни, обаче си представям няколко пускания по пързалката Crazy

eat. sleep. knit...

Ми ще оплетем по 3 - 4 броя и като се скъса - разплитаме, плетем пак и т.н.  Mr. Green

# 149
  • София
  Много са красиви, но не са ръчно плетени.Според мен са шити от такъв плат,трико и ще е трудно да се нагодят за ръчно.

Пък аз мисля, че са плетени, не шити, но машинно. С тънка прежда, на тънки "игли" / куки (т.е. те май иглите в машинното плетене са малки кукички...  newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт