Плетка с песен в златна есен!

• 118 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 240

Благодаря. Обаче не знам,че имало някъде такъв модел, защото си го измислих съвсем сама, а то какво било.  Joy Рових, рових за ажурни плетки на кука, 'аресАх си една, изплетох и хоп... ще се окаже плагиат.  Joy

Олеле, извинявай сВещичка! Взимам си думите назад Wink Моделът ти е доста различен от дропсовия. Peace

Силви е качила снимки в конкурса, бЕгайте да гласувате у Фейса!
 http://www.facebook.com/photo.php?pid=141195&id=122294967809 … amp;ref=fbx_album

eat. sleep. sleep... watch tennis on TV...

# 241
  • София
Птю, аз пък няма да мога да се весна утре - пък така ми се щеше да покажитИ като как се плетат онез дропсовите ръкавички, че доста се дзверих на схемата  Embarassed Само цветенца се преборих да поплетквам Rolling Eyes
sVeshti4ka и с диета и без диета аз го помня онова кексченце, но не разбрах, че е било твое Embarassed - беше много сладко Grinning Също така много ми хареса идеята ти за плот на стената в кухнята ти май- и жалко , че не стана реализацията й.
Пуфе, бравос на щерката - бързо попива матр`яла...а пък Ализето кашмира много приятен цвят бря!

# 242

Благодаря. Обаче не знам,че имало някъде такъв модел, защото си го измислих съвсем сама, а то какво било.  Joy Рових, рових за ажурни плетки на кука, 'аресАх си една, изплетох и хоп... ще се окаже плагиат.  Joy

Laughing И на мен ми се е случвало вече Laughing

Ако се пусна с нещо такова в моя град, ще избия рибата просто  Joy , но и този ден ще дойде  Joy Joy

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 23:17 от zoo

# 243
  • София

sVeshti4ka и с диета и без диета аз го помня онова кексченце, но не разбрах, че е било твое Embarassed - беше много сладко Grinning Също така много ми хареса идеята ти за плот на стената в кухнята ти май- и жалко , че не стана реализацията й.

Благодаря!  Grinning
И на мен ми е кофти за идеята, че се провали, но пък си спестих сума ти време и работа.  Laughing

Додо, отдъхнах си.  Mr. Green

# 244
Благодаря на всички за палцестискането..харесаха ми "сергийката" много и сега чакам резултата с офертата..до 2 дни..
Тити,,права си,че има хора с много пари,то и в Бг ги има...ама тия тук с многото пари не пазаруват от етси...знам го със сигурност,е, може и да има изключения,ама се съмнявам. От няколко седмици се занимавам точно с това..в нов град съм и си търся посходящо място за моите неща,което значи магазини,бутици,галерии  с арт,хенд мейд стоки.. дори бях поканена в центъра на града на едно шоу,където такива като нас../всички имаха магазинчета в етси..имаше и предстаители на етси/....си предлагаха нещата на собственици на  известни магазини,които имат интерес от арт неща  да купят ,или да направят договор с теб/. Същите мацки ги видях на базара за арт в събота,където продават за по 10-15 $ шалчета-,плетени,шапките стигаха до 20$. Това,което ме впечатли,бяха цветенце-брошка за 12$.. ама не,че беше хубаво,а цената ме изненада...единствено към шапките имаше интерес...Гледам и по магазините какво се продава и по колко..ниски са цените! Мога многооооо да ви разказвам на тази тема,и на това,какво се говори в Бг ,как тук умирали за хенд майд и давали луди пари.... ooooh!    Да,дават,ама тези дето дават не пазаруват от там където ние си слагаме нещата и искаме да се продават...Ако е скъпо струващо нещо -дреха,картина,плетиво,фелт, то е в галерия...минало е през жури ит 3 ма човека,фотограф,такси и наем,за което ТИ  си плащаш....ако изобщо са те допуснали там...и накрая  сметката излиза така: Ако в галерията е с цена 1100$ ,ти ще вземеш 360$...е,да не забравяме,че в галериите има неща за хиляди $....и си се пазаруват !!!!!  Ама тия ,които си слагат нешата в галериите ,ги няма в етси !!! Нито на базара за арт!   Извинявам се,че стана дълго,но наистина,не вярвайте на това,което се говори. Толкова са различни нещата...и наистина е трудно да се пробие!  Аз от сърце желая на всяка една от вас много успех,дано продажбите  ви са страхотни, и много късмет да имате..не,че на някой не му е тръгнало,ей така..съдба,късмет...ама това са единици...а в повечето случай- слухове!
Само да добавя..зимата работех за една  богата дама...за Коледа ми подарява ръкавички за 55$...аз ви ги бях показала...Ами на Додо ръкавичките са милион пъти по-хубави,а и на другите  мацки,които тук ги плетете...обаче жената отива в скъпият магазин и дава 55$ за тези,защото са на фирмата Х...от магазина Х,и смята,че така е редно....изобщо не отваря етси,ибей и т.н....абе дълга е тази тема...дано не ви досадих,сори ако така се е получило,ама исках да го споделя,нали сме си сродни души... Hug

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 07:46 от Pinkito

# 245
Пинкито сигурно е така . Аз плета само за мен и малакта. Не съм толкова надълбоко в нещата. Ти се регистрира в ести и продава ли? А като имаш поръчка , когато разберът че стоката трябва да дойде от БГ не им ли става много скъпо с доставката. Аз само крада модели от Ести  Mr. Green
И да съгласна съм, защото ако една богаташка си купува костюм за 2000 $ от марков магазин, защо да не добави към него и едно шалче за 150$ което продавча ще и предложи.

# 246
Точно така,там шалчетата са по 150$....и тя ще си го вземе,че и за приятелки,учителките на децата,Коледни "дребни" подаръчета....Тази същата мацка с ръкавичките ,беше взела 10 кутии...ръкавичките са в кутийки...3 за щерка и,различни цветове,за мен и нататък не знам за кой...та смятай...Аз от етси не печеля..по скоро го ползвам,като сайт,тук е много модерно сред жените с хоби,да имат магазинче в етси...аз си давам нещата на други места,от там имам продажби много добри,а и в ибей. По принцип това са места ,от където стават част от контактите,и от там - продажбите. Знам и хора,а и вие знаете,които много продават...ама не плетива. Аз знам само за 1 дама,която с плетени неща на 1 кук,не може да смогне от поръчки,и тя има магазинче в етси,но не е българка,тукашна си е...Доставката от Бг до тук не е скъпа,за тукашният стандарт, едва ли на някой му се вижда скъпа...аз като една типична жена съдя по себе си....хареса ли ми нещо,не гледам колко е доставката,е поглеждам,защото трябва да я платя на човека,но и по скъпо да ми идва,аз си чакам другото,което си го искам.... Embarassed  

# 247
Сори за спама, но много професионално изглежда всичко в Ести. Модели, снимки, фотография и т.н.

# 248
  • София
Мда, страхотни снимки се правят от продавачите.
Аз също не съм голям оптимист относно продажбите там, макар че се регистрирах. Едва ли с хилядите регистрирани неща на ден някой може да разгледа всичко, което се предлага Трябва да се промотират нещата на специални страници, а това струва от 7 до 15 долара на ден. При това до края на септември и до началото на октомври няма и възможност в някои раздели вече.
Но пък аз си слагам снимки, а самите неща са дадени тук по различни други места. В крайна сметка нещата, които правя и предлагам там винаги мога да подаря или да разплета, ако се застояват прекалено много.
Но... би било фантастично да се продават, продават, продават...  Money Money Money Mr. Green

# 249
напротив, Пинки, интересно е, разказвай още.

# 250
  • София
Свещи, много ми хареса и на мен ръкавичките и чакам с нетърпение да видя гетите.
Топът на Елка, също много ми допадна. Много искам да се пробвам да си направя някакво дрешле на кука, ама все ми се струва че няма да се оправя със схемите. Аз и на ръкавичките от Дропс малко им се чудя, ама като почна може да питам.
Одеалцето на Еластина е много красиво, за пръв път виждам такива мотиви - дръвчета и цветя.
Пуфи и Мис Каприз са страшно продуктивни! И браво Пуфи, че зариби малката  Peace

# 251
Тити,аз се притеснявам така да не оспамя темата,въпреки,че става дума за нашите си неща...Наскоро точно това писах на една съфорумка,  че толкова красиви неща,колкото съм видяла тук в нашата тема,никъде не съм видяла по магазините....даже ставаше дума за тази събота,като ходих на Съботният арт маркет...това и казах и на нея,: Ако там се бяхме изтипосали всичките с нашите си неща там.....ех....щяха да ни пишат по вестниците...Там е направено на шатрички..и едно слънце грееше....направо видах в мечтите си на тази шатричка Додо,на другата Пуфанка, на третата  Тити,Зуу....и така до една  всичките !   Ех,какъв купон щеше да бъде....а клиентите щяха да са на опашка пред АТМ-а  за повечко кеш...ами то щяха да се шашнат хората....щях да ги разбера... Hug

# 252
Момичета, благодаря за отзивите Ви за работата ми с мис Каприз. Снощи даже изяви желание да започне гедифрите сама!!! на една кука. Сега плете пуловерче без ръкави на ивици с нисък пълнеж. Едва ли ще има много време, заради училище, но ... важно е за мен какво твори с ръцете и главата си.

Пинки, дано се сбъднат мечтите ти!   bouquet Разказвай, каквото знаеш, за нас е полезно.  Hug

Аз се регнах в Етси миналата седмица. Засега е само маркетинг, защото искат кредитна карта, за да продаваш. Дето се казва, отнякъде трябва да почнеш ..., защото установих, че ми трябват нови гардероби ... за плетените неща и преждите. А идеите ми не се побират даже и в гардероби ..., скромно, а?! Embarassed Както знаете, плета за семейството си и приятели. Уча някои да плетат, зарибявам ги по красотите и така. Дано съм полезна, с каквото мога. Романтичка! Flutter

а пък Ализето кашмира много приятен цвят бря!

Много, ама боде яко, щото е 100% вълна. Иначе е тънка и еластична. Баш за аксесоари!!! Додо каза, че вече не я внасят ... Twisted Evil Изобщо, що си нямам фабрика за прежди?!

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 10:17 от big pufana

# 253
Леле, колко сте изписали от снощи?!:crazy:

Много, ама боде яко, щото е 100% вълна. Иначе е тънка и еластична. Баш за аксесоари!!! Додо каза, че вече не я внасят ... Twisted Evil Изобщо, що си нямам фабрика за прежди?!

Чак пък фабрика?! Едно кокетно магазинче ти стига или не?!
Кашмирата спира да боде като се поноси и изпере. Дано все пак да внесат от нея, много ми е нужна за ръкавичките.

Pinkito, благодаря за хубавите думи и за добрите идеи!  bouquet
Стискам ти палци да пробиеш там, където си! И гледай малко по-ведро на нещата, щипката скептицизъм не винаги е здравословна.

Като те чета ми се доизбистрят мислите за... по твоему АРТ-МАРКЕТ или по нашенски пазар/базар... или друго.
Наближава време за Коледа(рия) и срещи на приказки и плетки! Party

Laughing И на мен ми се е случвало вече Laughing

Винаги има мегдан за някакво подобрение/доукрасяване или по-добра изработка.
А и импровизацията е ценна и за мен.

Дано да не обидя някого, но тия шалвари са ми яко АНТИ.

Птю, аз пък няма да мога да се весна утре - пък така ми се щеше да покажитИ като как се плетат онез дропсовите ръкавички, че доста се дзверих на схемата  Embarassed Само цветенца се преборих да поплетквам Rolling Eyes

в четвъртък пак, ако си навита Wink

п.п. Видяхте ли роклите на Силви у Лицевата книга?! Нищо не казвате, щото.

Днес среща на плетки при кучето - дракон, 18 - 18,30 ч.!!!

eat. sleep. knit...

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 12:09 от dodofit

# 254
тц, линкът не води доникъде.

Общи условия

Активация на акаунт