Плетка с песен в златна есен!

• 118 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Севлиево
Истината е че се плетат първо парчета на машина с тънки игли. Кроят се и се шият на оверлог, кетел и квото дойде там по технология.

# 151
Здравейте момичета!
Искам да си изплета бяла жилетка с дълъг ръкав и дължина малко под ханша, с ажурен мотив.
Не мога да си избера модел - разгледах толкова много списания и сайтове.
Ако сте плели нещо от сорта, моля, помагайте.

# 152
Искам да си изплета бяла жилетка с дълъг ръкав и дължина малко под ханша, с ажурен мотив.

Делия, не си уточнила прежда и ажури, но тук ми хареса една пуФче - http://prikachi.com/images/774/2497774t.png

Тук е описанието - http://prikachi.com/images/779/2497779A.jpg

# 153
Здравейте момичета!

аз плета сега една в кръг, на обръч, такова искаш ли?

# 154
# 155
Здравейте момичета!

Аз нося 46 номер по бг номерацията и като се има предвид, че трябва да е малко по-свободна дреха, ми се струва, че за плетене в кръг ще стане малко тежко за плетене.
Мисля с памучна прежда да е и ажура да не е много рехав. Да мога да я нося пролет и есен.
Много ми харесват жилетките на героините в турските сериали. Не знам дали сте обърнали внимание на жилетките на Шехерезада от филма "1001 нощи". Тя носеше една бяла, направо очите ми останаха в нея

# 156
Здравейте момичета!

аз искам схемата

# 157
  • Варна
мн яко:

потурите са мега суперски....................... newsm03

само да допълня,че моделите са от осинка.ру,не са мои............

# 158
meggylo: http://club.osinka.ru/topic-60460?p=3692047&highlight=#3692047  насляпо отварям, трябва да е четвъртият пост на тази страница, синята жилетка. Мога да помагам с подробностите, ако е нужно.

# 159
Благодаря. сега плета друго ,но това е следващото. Да се похваля за един ден имам направен гръб на новото плетиво, но плета на игли 10  Crazy
Плета нещо подобно. Ластика за кончетата хоризотално ли да го плета. след като изплета предниците да извадя бримки и да плета 2/2. Или докато плета предниците да плета няколко бримки 8-10 2 реда опакова 2 реда лицево?  newsm78
http://www.heine.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineDe- … =049329R&sid=

Моля за мнение!  baby_neutral

# 160
meggylo, аз бих извадила после бримките за ластика. Като гледам и на модела е така.

# 161
аз също бих вадила допълнително бримки - хоризонталното плетене ще е имитация на ластик, но най-много да се набива на очи, че не е същият ластик.

# 162
meggylo, бието се плете отделно и се зашиват бримките към деколтето, личи на снимката като се увеличи. Аз също така прикрепям биетата.
Едни весели терлички открих:

# 163
Благодаря ви много!
Така наистина ще е по-добре понеже ластика на гърба го правих на игли 8, а основната плетка на 10. Ластика и на предниците пак на игли 8 ще плета. А ластика за кончетата отделно, както и бието около врата.

# 164
Ох, доста се кьорих докато се опитвам да разбера какво е "ластика за кончетата", че и в 2 поста е така. Ластика на коПчетата ли имаш в предвид?

Без малко да ви изпусна...Плетох едно жилетче, но нямам време да го покажа. Ще надничам Wink

Общи условия

Активация на акаунт