90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ДУ
Благодаря за кафето.
Успешен бобов вчера,днес въглехидрати
З-праскова
Обяд-някаква салата и препечени филии
Вечеря същото но 1/2
кантара мръдна с 200гр надолу,ама не виждам целта за 40 дни от диетата,а тя е 65кг Twisted Evil
Твърдо съм решена да карам режимна и на почивката,а групата ми се подиграват"неможало така,да съм била казала че съм на диета по ефтино да излезе"дано поне мъж ми там да ме подкрепи или да е "прямо,груб" за кураж.

# 151
  • София
Аз днес съм на варива

Закуската - грозде и кафе
за обяд мисля картофи соте и салата
Вечерята ми е тъмна Индия още.

# 152
  • Sofia
Добър ден!
Днес - въглехидрати:
З - сини сливи
О - мисля салата и 2 парчета постен сладкиш от рецептите (вчера го правих)
В - може би някакви спагети или постна пица + шоколада

Кантара 2-3 дни беше застопорил на едни кг, но предполагам, че е заради намаленото количество вода, което поемах - от вчера пак започнах по към 3л да стигам и днес имаше отплата. Почти 5 кг съм свалила от началото, но и аз имам да свалям много.

# 153
  • София
Браво Аркси,много добре за кратко време Hug
Като съм била повече време през живота си около 60-62 кг ще мога ли да смъкна под тях?
Много ми увисна корема,направо е Sick

# 154
  • София
Добро утро и от мен!
Вчера се поизложих с вечерята-освен зелен боб, добавих и люти чушки,че и хляб,че бяха доста люти. После 2 сливи,няколко зърна грозде,малко вафла...абе  после се мразех Mr. Green И естествено,кантарът не мръдна днес. Надявам се утре, като ми свърши цикъла,да съм по-издръжлива на изкушения!Но пък ходих на фитнес вчера,та се успокоявам,че съм стопила малко мазнинки. Има ли други,които след спорт огладняват зверски?Днес - въглехидратен:
з - 2 сливи
о - 2-3 филийки с лютеница (те са малки)
в - мисля само сладолед - 3 топки. Дано устискам!Имам и солети за подкрепление
Хубав ден на всички!Славейче, прекрасно кафенце,благодаря!

# 155
Добро утро!
Днес съм на въгллехидрати.Замислила съм си палачинки и нямам търпение да дойде обяд.
За закуска изядох 4 спокини (не бяха големи) Blush

# 156
Добро утро, фиданки!   bouquet

krisena, нормално е да изгладняваш след тренировка. Аз съм спряла фитнеса, но като приключа диетата ще го подновя. Освен глада ме притеснява и лекото качване на кг (при възможност тренирам по 4-5 пъти седмично и трупам доста маса)

Моето кантарче е най-доброто!!!  Heart Eyes Тази сутрин отчете затвърдени 59кг, че даже се чуди за 58.5  goodscale     superuu

Днес съм белтъчна  Crazy Закуска - 2 банана. Голям глад ме гони след вчерашния плодов  Mr. Green
Дами, бихте ли ме светнали как се качва снимка тук?  Embarassed Натискам вмъкни изображение и след това?  newsm78 На лични, че да не спамим излишно. Мерси!

# 157
Здравейте, фиданки Simple Smile Много се радвам на всички за невероятната воля и добри резултати.
Аз спазвах диетката от юни до средата на юли, но се отказах. Сега мисля да започна отначало, защото не отиват на добре нещата. Нямам почивка от 90 дни, но не изкарах диетата до край, а и постоянно прегрешавах(нещо ми лиспваше правилната мотивация). От понеделник започвам с вас и се надявам на успех Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 158
Добро утро момичета!

Влизам,за да поздравя Saaa,страхотен резултат,браво на теб и успех в задържането! Hug

# 159
  • София
Днес съм на въглеходрати : З - 2 ябълки , обяд : 1/2 кутия бонбони , вечеря : мисля филия с резенчета домат и 1 сладолед.След вчерашния бобов съм +300 гр  #Cussing out

# 160
  • София
Дотук денят ми върви по план

след гроздето и кафето, обядвах картофи соте и зелева салата
Вечерята най-вероятно ще е зелен фасул на яхния. Ама ще видим де.

# 161
  • София
Нанооо ма  smile3534 smile3502
Не се ядосвай. Ще се отприщи отново. Ти си мотивирана и последователна.  Hug
Днес и аз съм въглехидратна. Хапнах грозде сутринта. Сега коматче  Mr. Green с маслинки и лютеничка и 4 малки бисквитки.  Party

# 162
здравейте и от мен. днес ми е първи плодов, но нещо много огладнях.иначе за 3 дни съм -1кг. до колкото разбирам днес мога да смесвам и плодове и зеленчуци, но на различни хранения.успех на всички момичета.

# 163
И моят ден е по план, ама в днешния бобов каква купа с грах и картофи изядох, не ми се мисли. Сега ми е тежко Mr. Green
На вечеря няма да изям една втора, а една трета само от обяда.

# 164
Постните ми палачинки претърпяха пълен провал  Sad Прибавям ги към списъка на нещата,които повече никога няма да правя  Laughing
За обяд хапнах малка питка с кайсиево сладко,а за вечеря ще го мисля после.

Общи условия

Активация на акаунт