90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
браво на Saaa ,страхотна си! успех в задържането
аз вчера се издъних много зверски и страшно ме е яд , но бях мноооооого гладна  Embarassed  Embarassed  Embarassed , след като цял ден бях примерна и режимна в края на вечерта и то в късен час ядох и салата и хляб и грозде, а ми беше плодов ден   smile3514  колко се мразех после...не е истина, разбира се кантара ме наказа сутринта с малък + .
днес съм сутринта на малко грозде , а сега хапнах пържола на скара с малко кисели краставички и те не са много режимни , нали ги правят със захар, ама....довечера май ще съм на салата и сирене

# 166
  • София
Моите момчета ми нагънаха грил филиите с домати,затова си правих втори обяд,на майка си всеядни са.

# 167
Отчет за белтъчния:
З - 2 банана
О - 1 парче огретен от тиквички и 1 голям домат
В - ще хапна 2 кебапчета с малко домат и краставица

Все още ми виси питането за вмъкване на снимка/картинка... Sad

# 168
аз днес плодов- 2 банана и 2 праскови дотук Sunglasses Обаче нещо кръвното ми май е паднало доста- вие ми се свят,пия кафе след кафе-резултат йок ,но ще устискам Simple Smile Че и днес ще ходя на фетбърнинг йога-дано не припадна в някоя поза Wink

# 169
Днес съм плодова - закуска - пъпеш, обяд - 50 гр. ядки и ябълки, следобед - 50 гр.ядки и ябълки, за довечера имам банани и грозде в къщи. Кафетата не ги броя  Wink
popsy , ще ти пиша на лични, за да не спамим темата  Hug

# 170
Дайче, социологията в СУ е във ФФ, но в сградите в кампус Изток или както е по-популярно `на 4ти километър`. Сградата е наистина чудна след ремонта, но за администрацията адът е пълен. Да не му се налага на човек да ходи по канцелариите.
аз мислех, че са в източното крило ... там съм имала дисциплини ама явно са две различни неща Rolling Eyes

# 171
Здравейте елегантни и чаровни дами Simple Smile
Много сте словоохотливи. Не съм ви чела един ден и.... имам 10 страници да наваксам.
Да се похваля - първия ден мина успешно.
днес съм на бобовия.
Тук обаче ще ме критикувате.... пропуснах закуската. Пих само кафе...
На обяд - печени зеленчуци - домат, патладжан и малко картоф.
Довечера - само печени картофи.
С водата - изпивам по 2-3 литра...
Не се тегля умишлено.... Поставила съм си за цел да отслабна 15 кг. (сега съм н78 - трябва да стана 63). Като видя че дрехите ми видимо ми стават широки - едва тогава ще стъпя на кантара! Simple Smile
От мен - поздрави и вкусни и диетични блюда Simple Smile))

# 172
МОМИЧЕТА ВЗЕХ ГООООО. !!!!!
От понеделник съм пак с вас милички  Hug

# 173
Здр момичета ! От днес започвам ! пак съм на диетата! Дали ще ми попречи че преди 4 месеца пак я правих но не я довърших! Изкарах 1 месец и свалих 7 кг но после я оставих ! Стартирах от 67 кг при ръст 160 см и станах 60 кг! Сега стартирам от 58 кг и искам да стана 48-9кг! На 18 години съм!

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 17:21 от sisiiii

# 174

bouquet ЧЕСТИТО!!!  bouquet

# 175
  • у дома с любимите си хора

Честито!

Хайде и аз да се отчета за белтъчния ден.
з-праскови/много ги моря/
о-2 пилешки филета на грил тигана и салата Снежанка
в-1/2 от същото,но със салата от зеле и моркови

# 176
Дайче, то източно крило има ли в Ректората? Аз днес ходих там да се боря с администрацията и пак се загубих

Момичета, днес от много тичане почти не остана за хранене. Закуската пропуснах, на обяд хапнах един сладолед, но пих Кола  Embarassed Уж захар няма в нея, въпреки че съм на въглехидрати, но беше чери кола и нямаше как да не си купя просто. Сега за вечеря не знам какво ще е. Може салата с една филия. Сега към вилата ще ходя да се видя с наште, че са се върнали от море, та да видим.

Нямам време да ви изчета, но там ще го направя

# 177
Здравейте, момичета! Да се отчета, че вчера мина първия ми ВОДЕН ден и за всички, които се чудят - Не, не се умира! Joy
И така до тук: В началото на диетата бях 78 кг, а сега в края на първи цикъл съм 73кг!
 Mr. Green Най-красивата цифра 3, която съм виждала в живота си!  Mr. Green
Продължавам с пълна пара и най-хубавото е, че вече всички ми казват, че съм отслабнала - от това по-голям мотив здраве му кажи!
Много минуси на всички, предлагам да са като на saaa!  smile3501

пс:менюто днес /белтъци/
з-2 праскови+ кафе
о-2кюфтенца+1кебапче /печени/+салата от домати и краставици
в-пилешки дробчета на фурна + салата от домати и краставици

# 178

Буби, бравооооо!Сега чакаме да вземеш и фиданския държавен, т.е  целта на линийката! Laughing Hug

# 179
здравейте, идвам да попиша малко за след режима. Дадох файла със снимките на книгата на колежката ми и тя ми нахвърля някои неща:
- закуска плодове и вода
- обяд най-рано в 12; вечеря до 20.00
- за обяд и вечеря не е задължително да се яде едно и също
- може да се включи пържено и запържено в менюто
- не е задължителна никаква последователност в дните /първи белтъчен, втори плодов и т.н./
- когато човек си прави плодов ден, може да пие и прясно изцедени сокове
- съветват да се мери теглото всяка седмица и ако се установи покачване - да се взимат мерки
- абсолютно задължително е да се спазват часовете между храненията
- като забранени комбинации за храни се посочват белтъчини с белтъчини и белтъчини с въглехидрати - само тези два примера са дадени

Гледам, че рецептите са с много продукти, явно се позволява и смесване, но нямам време в момента да пиша в гугъл да превеждам, ако някой име време - да види 2-3 рецепти и да каже.

Иначе вчера плодовият ми мина с обяд и вечеря салати, а на останалите яденета плодове. Днес съм не най-режимна, но какво да се прави. Направих чушки пълнени с яйце и сирене и на обяд изядох 5 и сега за вечеря 5 с по един домат Simple Smile довечера съм на РД, та не знам какво ще става.

Общи условия

Активация на акаунт