90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 709
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За да си доотчета деня - вечерята ще е ориз на фурна с доматена салата

# 181
Здравейте момичета  Grinning
днес ми е първи плодов,режимна съм само на 2 чепки грозде съм до сега,ще стана 3 с вечерята  Mr. Green
но проблема ми е че съм изпила само една чаша вода,направо ми призлява като се наливам  Confused
а и нещо ме понаболва главата,но ще издържа да утре   Peace

# 182
бубанка честито! Simple Smile
Цветче мерси,че сподели.Не изглежда никак зле.Вижда ми се лесно
Трябва да си направим тема и за след това. Laughing
Отчитам режимен ден,макар и с много прекалени количества
З-4 смокини
О-питка с кайсиево сладко
В-2 филии с лютеница и 4 маслинки,6 желирани бонбона и парченце шоколад(сега като го написах изглежда още повече  #2gunfire)
Утре за да компенсирам днешния ден няма да ям ядки.

# 183
Здравейте от днес и аз съм с Вас.
Висока съм 165 см. и тежа 83кг.Отдавна Ви следя и се чудя дали да започна диетата и днес реших,че ще се присъединя към Вас.
Ето и днешното ми меню:
З-  1 банан
О-  2пил.пържоли,домати
В-  1пил. пържола,домати
 3л.мин.вода

# 184
  • Бургас
Здравейте фиданки,фиданчото нещо ми се губи.
Цветче[,и аз да благодаря за полезната информация.
Аз по принцип спазвам точно това което си написала и нямам проблем,за месец и малко съм -1кг. Смесвам един ,рядко до два пъти седмично ,другото го спазвам ,но все пак ми беше полезно да знам ,че правилно се храня.
/color]
Аз се чудех пък като изтекат трите месеца почивка и ако няма нужда от повторение пак ли трябва така да се храним. newsm78

Лека вечер и много минуси Peace

# 185
Цветче мерси,че сподели.Не изглежда никак зле.Вижда ми се лесно
Трябва да си направим тема и за след това. Laughing

това за темичка след режима е много добра идейка  Peace

jyja добре дошла  Hug
как успявате да изпеете толкова много вода  Rolling Eyes,аз днес едвам го докарах до чашка  ooooh! Blush,но пък си хапвах грозде,пък то нали има сок  Mr. Green

за утре съм запланувала рибка със салатка  Simple Smile

# 186
  • Далечният изток
Здравейте, момичета и момчета!
Днес съм на въглехидрати- режимна, но с количествата май се поолях...  Embarassed
Вода 1.5 л. Кантарът не е помръдвал вече цял месец, дали не и повече ... Thinking Така че нямам с какво да се похваля. А и утре не го чакам да мръдне.
На всички вас едно огромно БРАВО! Страхотно се справяте!  smile3501
Бубанка, честит взет изпит!  Hug
Добре дошли на всички нови кандидат-фиданки и успех!
Лека нощ!

# 187
успях да удържа първия плодов-лягам си  Simple Smile
дано следващия е по-успешен с по-малко главоболие
лека нощ на всички  Hug
планът за утре:
З-банани
О- панирани сиренца с домати
В-суджук/ като на Нана Wink/ и салатка

# 188
Здравейте фиданки,фиданчото нещо ми се губи.
Цветче[,и аз да благодаря за полезната информация.
Аз по принцип спазвам точно това което си написала и нямам проблем,за месец и малко съм -1кг. Смесвам един ,рядко до два пъти седмично ,другото го спазвам ,но все пак ми беше полезно да знам ,че правилно се храня.
/color]
Аз се чудех пък като изтекат трите месеца почивка и ако няма нужда от повторение пак ли трябва така да се храним. newsm78

Лека вечер и много минуси Peace

Денимка, Толик ни прелъсти и изостави! Joy Как си ти?Виждам добре се развиваш в задържането.Не мога да се похваля със същото.Не искам да се качвам на кантара.Все ме тегли към мекия хляб.Тия дни си мислех за теб, защото си намерих в "Болеро" супер яката диня. Mr. Green За цяло лято 3 дини- срам! Cry

# 189
Да се отчета и аз с плана за утрешния въглехидратен ден:
З - 1 или 2 банана, че нещо ме гони глад и да ям поне разрешени неща, за да не се изкуша с нережимни
О - Милинка с лютеница или някакво козуначено руло
В - все още не знам, че сме на гости може би хляб със салата

# 190
здравейте  и аз да се присъединя към вас
 от доста време се че чудя да я почна ли пак диетата бях я почнала преди 4-5 мес. и след третия плодов като почна едно задържане 10-15 дни и се отказах
аз малко искам да има мигновен резултат   Praynigзащото имам мн. за сваляне  Mr. Green
започнах диетката от 07.09 утре ми е първия плодов че сме и на гости но ще стискам зъби
само да питам по една чаша бяло винце не може ли от вр. на вр.

# 191
  • София
само да питам по една чаша бяло винце не може ли от вр. на вр.

Не, не може.
Алкохолът е абсолютно забранен.

# 192
Миглена, добре дошла!  Hug Аз също съм имала такива задържания, но след време пак започвам да свалям. Важното е да си упорита  Peace А за винцето не е добра идея  Naughty Успех с гостито утре! Боцкай салатка (до 20.00ч), но помоли домакинята да ти задели неовкусена  Simple Smile

# 193
Здравейте момичета!

Днес варива
З - кафе
О- 14:00 часа ориз, уж с гъби ама тях не ги намерих  Mr. Green, беше от ресторант купено за вкъщи
В - "Хрупкави картофи" от нашите рецепти. Страхотни са. Направете си ги задължително през 90-те дни.  Party

Днес беше  добре, а пък свеките утре във въглехидратния ми ден ще бърка лютеница, точно по поръчка. Много обичам от тавата да ям, пуста лакомия, а пък нали е един път годишно и още по приятно.
Дано да изкарам тези 90 дни, че имам да свалям 10-15 кг, но трябва да намеря хапче против лакомия. Дано някой да е измислил  Crazy

Успех момичета!

# 194
Нели, с краставицата не е грях, грях е само с чужди мъже. Joy Joy И зеленчуци може в плодов.Добре дошла при нас! Hug
hahaha
знам, че може и зеленчуци, но си я посолих, затова е грешна  Blush

Ееех, мотивирате ме много, но в плодов ден не трябва да ви чета, че какво ли не ми се дояжда, текат ми лигите пред компа  ooooh!
Все пак днес поминах с 2 банана, 1 круша, 1 домат, много диня и шепа орехи  Party как ще заспя само не знам.

Както казах вече свалих 2кг, целта ми е да сваля 10, т.е. да стана 65кг, но и на 5 свалени ще се радвам, поне някой панталон да ми става  Confused Диетата честно казано не я спазвам много стриктно по отношение на часовете и интервалите, защото с моята палавница ям когато мога. Храня се основно между 14 и 22 часа (вместо 12-20), но пък и спя от 2 до 10, т.е. целия ми режим е изместен с 2 часа и мисля, че не е кой знае какъв проблем, просто организма ми така е настроен.
Ще ми се да бях започнала диетата по-рано, че в неделя сме на сватба и като се видях в роклята си изпаднах в потрес  Sad Точно на Д-то прозира ужасно и имах глупостта да попитам мъжа ми с кое бельо е по-добре, а той - "Май Д-то трябва да смениш, не бельото  Mr. Green#2gunfire

Лека вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт