90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Да се отчета за днес!

Тъй като ми беше рожден ден, моля за малко съпричастност!

З–Кафе и фреш ябълка и горски плодове (прясно приготвен)
О–Тофу със зеленчуци
Следобед– 1 парче торта от гречка с някакъв червен мамрмелад (не знам какъв) и още едно кафе
В– Тофу със зеленчуци и една чаша бяло винце

Така... свърших с прегрешенията и почти оздравях!
Ще бъда отново системна, защото имам намерение да сваля и останалите 6кг. До тук след първи цикъл съм МИНУС 5кг!

# 196
Зизинка честит рожден ден!!!  bouquet
А тофу се яде в белтъчен ден,а гречка във въглехидратен. Wink

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 04:29 от Pety

# 197
Хари на фиданския  изпит  ми писна да се явявам на поправителни  Mr. Green Joy
Затова все из форумите за диети се мотая. Laughing Но диетата ми харесва много и съм решила на сериозно да я направя 3 месеца. Имам 15 кила за сваляне, за да стана предишната аз.

# 198
  • у дома с любимите си хора
Добро утро!
Вчера всичко мина по план + 4 литра течности.

Днес - ден за варива:
з-сливи
о-шарен боб в гювече и доматена салатка с печена чушка
в-1/2 от обяда

Да попитам за утре във въглехидратния ден съм замислила да си правя ашуре/варено жито с нишестен крем с вода/ - режимно ли е? newsm78

Успех на всички днес!

# 199
Добро утроооо

Вчера беше много успешен въглехидратен, но днес кантара пак е 400гр отгоре...  Rolling Eyes
Днес съм на плодове... дано скоро видя голям тлъст минус на кантара  Joy

Popsy, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Пожелавам ти много много здраве, много усмивки и още повече минуси Wink Бъди щастлива! Весел празник Wink

П.П. Не можах да се сдържа  Crazy

# 200
  • Бургас
Добро утро!
Хари,добре върви при мен ,ама гледам да не се отпускам,от два дена съм се метнала и на велото и степера да постегна малко дупето Laughingче се поутпуснах лятото.Нямах време и затова ,но зимата мисля да съм редовна.
Тя диетката си е много приятна ама ми се иска да не се налага да я повтарям.
Днес ще се виждам с една братовчедка ,тя би трябвало вече да е към края ,не съм я виждала от две месеца и очаквам с нетърпение резултата.
А пък за динята,аз това лято буквално си от ядох на диня,малко неудобно ставаше с тоалетната ,ама аз и много вода пия ,минимум 2.5литра
Идеята за тема след режима не е лоша,там може да споделяме и обменяме опит по задържането.

Лек ден от мен и да отчитате много минуси!

# 201
  • София
ДУ
Кантара ме зарадва-500гр,най добре свалям след въглехидратен,бобов по малко.
Днес подово-зеленчуков.
Като гледам и се  Praynig може и да ида на море 65кг.Естествено увисналото ме дразни много.Почвам някакво кардио от почивката и после ще продължа.

# 202
Честит рожден ден на патерица, Зизинка! Hug
Popsy, честит рожден ден и на теб! Hug
Момичета, желая ви много здраве и късмет, много минусчета и да си постигнете целта!
Хари, я не пипай хляба, шшшшт, стегни се бе моме  Naughty Знаеш колко трудно падат килцата, и колко лесно се качват, не се отпускай, моля  Hug
Мина моята първа четворка режимно, без издънка ни една, днес съм белтъчна. Още не ми е ясно менюто, но не го и мисля много, за този ден варианти бол  Mr. Green
На мен нещо не ми спори водата, но ще си взема забележка  Wink

# 203
Зизинка,Popsy,да сте живи и здрави ,момичета!!!!Мноого воля ви желая да изкарате диетката без прегрешения!!  bouquet
Днес съм русалка.Бях решила да си изкарам стриктен воден,но се събудих с ужасно главоболие,та ще видим...От морето се завърнах с добър резултат-1.1кг.Очаквах плюс,особено след като завърших почивката с половин гирос ,ама с всички екстри  Embarassed
Ако има други плувци днес да се обаждат да се подкрепяме HugМалко ми липсва мотивация и като се гледам ще го направя 2-ри плодов.. Rolling Eyes

# 204
  • София
Добро утро, момичета.

Днес отменям летежът на кантари. Размърдаха се и двете гадини. Механичният отчете - 1 кг, електронният - 500, така че слагам кафето

Днес съм на филии с лютеница

# 205
Добро утро момичета и честито на имащите повод да празнуват  Hug

аз се събудих в страхотно настроение кантарев ме зарадва много след първата 4-ка съм - 1,700кг  newsm44,вече съм 61,900кг  Mr. Green би било добре да ги смъквам с това темпо,но едва ли ...  Laughing

менюто за днес е
З грозде
О риба и салатка
В същото  Peace

Хубав и минусов мацки  Hug

# 206
Привет, фиданки!!!  Heart Eyes
Още неотворила очи ме разлюля много здраво земетресение!(и вчера имаше, ама по-слабо) LCD-то щеше да падне! Какъв страхотен старт на деня  Confused
Да, рожденичка съм днес! Благодаря на всички за хубавите пожелания, да ви се връщат многократно!  Hug Hug Hug
Славейче, мила, тортата е  newsm81  Laughing  Hug
Хайде да почерпя! Добре, че от снимки все още не се пълнее  Mr. Green

Иначе днес съм бобова и ще се постарая да не прегрешавам. Кантарчето още се колебае за 58.5

# 207
Честито на двете ни рожденнички!Момичета, да сте живи и здрави! Hug

Мартинче, хлябът е по-силен от мен! Joy

Денимка, това беше "смях в залата"- 51 кг и отпуснато дупе! ooooh! Laughing Къде си се отпуснала да ида да се отпусна и аз? Joy

Успешен и минусов на всички!Ще ви хвърлям по едно око, че апетитките продължават с пълна сила!

# 208
Здравейте момичета Simple Smile

Аз съм на линия Simple Smile Първи ден ми е Simple Smile Започвам на белтъци, както си трябва, а кантара показва 69-70 кг. Simple Smile) +/- 3 кг съм от края на първите три месеца, но последната седмица бях кръстница и имам оправдание. Очаквам за трези три месеца да сваля 10 кг. Simple Smile)) Стискайте палци Simple Smile)
 Поздрави на нана, марето, хари и блубери Simple Smile Радвам се , че сме отново заедно

# 209
  • София
Popsy, и земята те поздравява,мила Simple SmileЧестит празник, на теб и на Зизинка! Да сте здрави и обичани!Да ви е пълно на душата и в сърцето!
Браво на Бубанка! Отличничка  bouquet
Поздравления за nana77!Още да те радва кантарът!И на всички,отбелязали минусчета   bouquet!
Аз пак прегреших вчера - с едно Мохито,че имахме празник със съпруга ми.Иначе-почти по план мина вечерята - сладолед,преди това обаче филия с лютеница и парченце пица с доматен сос.Мен днес не ме зарадва кантарът,но се надявам да е утре след плодовия ми.
За днес:
з - 3 сливи
после - ябълки, праскови
в - диня
Хубав ден,момичета,без повече трусове!Във всеки смисъл!

Общи условия

Активация на акаунт