90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 668
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нана и при мен беше така,задържах даже и качих. Twisted Evil
Мъж ми снощи идва в стаята с шоколад в 23,3ч вика "айде да хапнем" Shocked така го напъдих,а от вътре сърцето ми кървави сълзи рони.

# 46
Ям,а се чуствам УЖАСНО гладна. newsm50 Вечерях в 17,30  Blush Едвам устисках да минат 4 часа от обяда.Някой друг с подобен проблем? Thinking

На мен белтъчният ми е проблем  ooooh! все си мисля, че съм яла достатъчно много, а все съм гладна  Tired

# 47

Добро утро, хайде на кафенцето и закуската  Simple Smile
nana77, ако още те ядосва кантара, замени "твоите" филии с лютеница с "моя" сладолед  Laughing Шегувам се, разбира се  Hug Организма иска време да свикне с новите килца, ще се измори да се инати, и ще ти отчете минусче.
Аз хубаво се смея на твоите филии, но още не съм измислила обяд за днес. Въглехидратна съм, вечерята я измислих - спагети с лютеница и гъби. Обяда вероятно ще е солети, бисквити или форнети, нещо от сорта.
Александричка1 , определено ме разсмя сутринта  Simple Smile Незнам за другите режими, но този се спазва 90 дни подред, без да се съобразяваш с цикъл, прогноза за времето и т.н.
Славейче, Вилиан, ами не мислете за ядене, пийте чай, кафенце, вода, някакво по-сериозно занимание, и гаранция че ще летят часовете. А за вечерята - по-добре е да вечеряш Вилиан по-късничко, ако съвсем огладняваш, пробвай с плод, като спазваш почивките. Постепенно ще спреш и плодовете. Hug

# 48
Идва ми да ви изпапам всичките,в протеиновия разбира се  Mr. Green Hug За 2 четворки съм минус 2.3кг,при положение,че преди това си бях стриктно на диета почти два месеца и смъквах   Laughing Лек и минусов ден на всички   bouquet

# 49
  • София
Мартинче, в никакъв случай  Mr. Green А и днес ми е любимият белтъчен и сега си пия с кеф кафенце с мляко.
За обяд ще е месце със салата, а вечерята суджук и снежанка.

# 50
  • у дома с любимите си хора
Славейче,направо ми олекна.

Мартинче,аз като хапнах в 17,30 и ми мина.Още повече,че след онзи 99% черен шоколад на Линд ми се притъпи хубавото усещане от ароматните багети на Pety и прекрасната есенна салата от печени чушки,домати,чесън и маслини.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 09:08 от Вилиан

# 51
  • София
След първия воден съм -1.500 , най-после успях да видя хубава цифра на кантара.Много съм доволна Simple Smile)

# 52
Добро утро!
Иринка, сега вече ще ме разпознаеш!
Александричка, наистина диетите не са за теб. Предлагам ти да пораснеш, тогава да ги прилагаш, а сега да се съсредоточиш върху спортуването.
Хари, щом им още за хвалба, споделяй Simple Smile
Пети, дръж главата да не падне  Mr. Green

А от вчера аз имам незначителен плюс, но предвид малкото ядене от плодовия и вкусните неща от вчерашния белтъчен, мисля, че всичко е наред и днес ще го изчистя плюса.
Прогнозата за деня ми е
- ябълка
- ориз на тиган с царевица, морковче и грах
- картофки запечени

Ще ви следя, ей Simple Smile

# 53
  • Бургас
Здравейте момичета.От днес реших да съм във вашите редици.Имам някои въпроси дето не ми станаха ясни.Може ли да се пропуска закуската в някои от дните,просто огладнявам към 12  Laughing
За първия ми белтъчен ден съм:
З-кафе с подсладител и малко сметана
О-2/3 варени яйца+домат и краставица
В-пекано пиле +салата
Може ли да се смесват храните в белтъчния ден,от първа страница разбрах,че не може,но от рецептите се вижда,че се смесват.
Имам да сваля към7-8 килограма,дано с ваша помощ да се справя.

# 54
  • София
Добро утро,момичета! Да се оплача и аз - на кг не съм смъкнала много,но по дрехите си личи.И бях със самочувствие,че отслабвам.До вчера! Шопингувахме със щерката за училище и във всички огледала,в които се мернах,изглеждах ужасно - едни паласки,корем...Дали се бях подула от изпитата вода или от салатата и суровите чушки,но се обезсърчих!Сутрин в огледалото се одобрявам,а вечер изглеждам ужасно!!! Sad Решила съм да сведа до минимум всички прегрешения,пък дано помогне  Praynig
Днес съм бобова:
з - сливи,няколко
о - варена царевица,1-2 кочана и салата от домати
в - зелен боб,готвен
Четох вчера,че в  разделното хранене доматите не могат да се комбинират със скорбялни храни. Тук има ли такова ограничение? Че аз само домати имам днес за салата

# 55
  • София
Славейче,направо ми олекна.

Мартинче,аз като хапнах в 17,30 и ми мина.Още повече,че след онзи 99% черен шоколад на Линд ми се притъпи хубавото усещане от ароматните багети на Pety и прекрасната есенна салата от печени чушки,домати,чесън и маслини.

Вилиан, шапка ти свалям за този Линд! Аз веднъж опитах висок % и се потресох буквално

# 56
Зизинка не издържа на водния. Неприятно но факт. Всичко мина някак си до към 16ч, но съм болна, температура, гърло и от време на време и главоболие. На това отгоре и тъпия курс, на който всички ме изнервиха и бях доста нелюбезна (за което сега съжалявам), но тръгвайки си от курса имах една единствена мисъл– храна!
Та така, като е гарга, то да е рошава. Направихме си със съквартирантите спагети с риба тон и дом сос и ето ти на, не само не изкаран воден, ами и най–лошото, смесих квото не се смесва.  Готова съм да си понеса и последствията, като нямам предвид кантара ами една стабилна критика! Давайте!

Поздравявам сърдечно другите с мен на водния, ако са се справили. Аз ще се мъча да го изкарам някак си по–нататък, и ако не воден, то плодов, знам! Десито и Цветче, как мина при вас? Справихте ли се? Какви са резултатите?

Аз днес продължавам по план с белтъци, защото освен другото съм обещала грил–парти в нас днес. Трябва да пазаря месища и да правя салати, а по някое време и до доктора да прескоча!
Хайде, ако остане време ще пиша пак, ако не, ще чета само.

# 57
  • София
Зизинка,много е гадно да си болна и на диета, знам го от опит!Организмът е достатъчно изтощен, щом се е разболял,за да се товари и с хранителни правила. Не се тормози, оздравявай бързичко! Heart Eyes

# 58
добро утро от слънчева Варна Hug
абе,момичета,направо ме изумявате- снощи писах последно преди да си легна,тази сутрин със ставането съм в темичката и гледам вече 3 страници изписани! страшни сте  Kissing Heart
krisnena, някои огледала са толкова криви ли ,какви,но изобщо ни правят ту дебели ту ниски , щом сутрин се харесваш в огледалото- какво по хубаво начало за деня  Sunglasses никакво обезсърчаване!!!
nana,като ти прочетох суджука сега сън няма да спя докато  дойде  ред н аследващия ми белтъчен Wink
ива&сие,напълно ти съчувствам Hugмога да откажа абсолютно всякаква храна , но парченце шоколад.... Embarassed
martn4e,благодаря за закуската-изглежда ужасно  апетитно!!!
ей сега си нарязвам две прасковки, за обяд съм измислила пица съ зеленчуци, вечерята- може би  спагети със сос иииииии.....чакам с най голямо нетърпение мигът на лентичката шоколад Grinning Grinning а лентичката от коя страна се взима- тясната или широката Joy
,

# 59
  • София
Пухи, закупих си аз от една промоция в Кауфланд няколко бройки, та съм се запасила за следващите няколко белтъчни.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт