90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 680
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Добър вечер и от мен,остават ми последните часове преди лягане в пълен глад днес-до тук 2,5-3 литра чай и вода.Сега готвя за домашните -дано да издържа  Praynig Praynig,стискайте палци -утре ще се тегля -но като гледам няма да е повече от 0,500-0,800 грама минуса  Crossing Arms

# 661
  • София
Цитат на: sekyiwa link=topic=523755.msg16312992#msg16312992 date=1284563817

[color=magenta
НАНА  в кой квартал си ? Има ли някой от Гео Милев Simple Smile)[/color]

В Дружба 1 бре слънце, ама съм мобилна  Mr. Green

# 662
silvanapei ,
Давай смело, ние сме с теб! Направо ако съм на твое място зарязвам домашните и един ден в месеца, да се спасяват както могат! То си е жив мазохизъм твоето, стискам палци да не се изкушиш!

Аз съм на плодов и до момента съм на 2 круши, 2 сини сливи, 2 банана и 50гр пиниеви ядки (сурови разбира се)! Мисля да пристъпя към вечерята и да си направя салата с маруля, 1 домат и каквото намеря още,което да пасва към менюто!

1л чай и 1.5л вода!

# 663
  • София
Доотчитам си деня - вечеря - пет печени чушки.

# 664
Грийн Дрийм, добре дошла и успех Hug Килограмите от които тръгваш, не са нещо нечувано и невиждано, да не забравяме, че в темата има такива, за които тези килца са мечта  Simple Smile (да не се обиди някой, нищо лично). Аз самата тръгнах дори от повече от тези килца, и сега съм 67 кг. Започнах режимчето за трети път, с надеждата да стана 63-4, защото знам, че тези последните килца ще паднат мноооого трудно, най-вече кантара ми не ги е виждал...няма да казвам откога  Crazy Дано след тези три месеца нямаме и проблеми с кръвното.
Зизинка , какви са тия пиниеви ядки, аз що не съм ги чувала  newsm78  Осветли ме, какво съм пропуснала, че вдругиден съм плодова  Wink
silvanapei , ти досега щом си издържала, значи си успяла. Чакаме утре отчет  Hug

# 665
нана супер Simple Smile аз съм живяла преди в дружба 2 близо до параклиса, в блока на БТК. Може би някой път трябва да направим режимна фиданска среща хехе Simple Smile)

# 666
Здравейте!
Отчета ми за днес:
З-1 праскова
О-4 малки печени рибки
В-1 кофичка кисело мляко и краставици
Сега ще ви изчета,че много сте писали  Simple Smile

# 667
Отчет и от мен...
З - купичка с пъпеш
О - ръжени филии Вита с лютеница и маслинки
В - същото.

Да ви питам.. кога вечеряте? Щото на мен все ми се случва да е десетина-15 минути след 20 часа и ще ме бият вече  Mr. Green
Черния шоколад с 99% какао не го ядох... Е, много е гаден, направо си ми се повдигна и едва го глътнах. И без сладко се издържат първите въглехидратни явно.  Wink
Утре съм плодова и си намерих няколко орехчета докато се разхождахме, имам едно пликче сурови лешници и ще хапвам и от тях. Утрешната вечеря ще е по улиците докато се разхождаме, та ще е преди 20часа  Flutter

# 668
Оох,лягам си вече че децата за пореден път сядат да хапват разни нещица и не издържам-утре ще пиша-стискайте палци да не стана посред нощите  Crazy....

# 669
Днес протеинов ден:

з: плод
о: кисело мляко и пилешка супа
в: шопска салата с много сирене  и сирене в гювече с зелечуци и яйце

# 670
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Кажете ми добре  дошла и на мен Simple Smile
Чета ви от сума време, гледам  снимките ви  в една от темичките, та се  надъхах Simple Smile
Стартирам от 79, трябва  да стана 60.
Днес ми беше първият ден. Пропуснах закуската, на обяд ядох  яйца на очи с кисело мляко, овкусено със сол и  магданоз + домат с настъргано сирене.
За вечеря-  същото, но в по- малко количество.
Не съм гладна, обаче умирам за сладко. Утешавам се, че вдругиден ще си хапна Embarassed
Мен  в сладкото ми е проблемът, де.
Зле съм с водата- нямам изпит и един литър.
Дано утре да успея да изпия повече.
Пожелавам ви утре сутринта минуси на кантара, пък аз ще се   отчета след първата четиридневна врътка Simple Smile

# 671
  • София
Добре дошла Бронте.
Две са ти грешките - малкото вода и липсата на закуска. Закуската е задължителна, така че не я пропускай.

# 672
Добре дошла и от мен, Бронте! Успех!
С водата имам почти същия проблем.. Ама докарвам 2 литра де. Със зор  ooooh!

# 673
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Добре дошла Бронте.
Две са ти грешките - малкото вода и липсата на закуска. Закуската е задължителна, така че не я пропускай.

Благодаря, момичета Hug
Утре ще се насиля някак  да закусвам, защото  от  детството  си  съм намразила закуските- после  целия ден се чувствам с разбъркан стомах.
А по отношение на водата съм като  камила ooooh!
Боже, дано  устискам 90 дни, че пак да си нося дрешките Simple Smile
Като си представя, че влезнах да раждам 102-103 кг ooooh!
Как можах да се изтърва така, не знам  newsm78
То ако не беше сладкото, дето от известно време  го плющя всеки ден, нямаше да имам нужда от режим, защото малката  е като перпетуум мобиле- с  нея сядане няма, освен в късните вечерни часове.
Тя ми е безплатният фитнес Grinning

# 674
Хм, пиниеви ядки...Някъде ги водят кедрови ядки или демек семената от шишарките на кедровите дървета. Аз съм в Австрия в момента и такива набарах в магазина. Гледах да дам линк във Уикипедиа, но го няма описанието на Бг. За тези, които се справят прилично с Английския, казват се Pine Nuts, на немски са Pinienkerne.  Ако ви се чете, моля! Много са вкусни сурови, муци! В Бг не съм виждала, но да си призная, не съм и търсила! Може и да ги има някъде.

Колебая се дали да не направя един воден утре, но мисля да го реша по кафено време. Няма да устискам! След плодов, та и воден, не знам отде я вадите тая воля, ама ми подарете, моля, един ваучер за един ден! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт