90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
geri_t, филията в белтъчен до колкото знам не е позволена , хапвай си я ако толкова искаш , но в бобовия Peace.
Аз до тк стоически издържам плодовия . Не съм гладна , но ми е отмаляло и това е. Главата ми се мота при все , че сега пак пих кафе. Иначе до сега - 2 чепки грозде, 2 ябълки и 50гр сурови орехи. По - късно обмислям салата с домати , краставици и печен пипер.

# 646
КОКИ аз като теб се чудех за царевицата и разгледах съдържанието на всички разновидности в Кауфланд и се оказа, че има консервирана и без захар, вповечето има, но в2 модела не.
ВИКИ страхотен резултат, момичета много ме вдъхновявате с тези отчети за кг. Simple Smile

# 647
  • Бургас
Привет!

Момичета,аз почнах диетата преди месец,ама си признавам,че се изкуших и се отказах.
Сега съм решила да съм сериозна.
Надявам се да ме приемете ъгейн.  Hug

След 1-вата четворка съм на -1кг.  Rolling Eyes
Имам 2 питания : Гъбите кога са позволени? И мога ли да пия студен чай (Nestea) ? ( Аз си мисля,че не ,понеже има захар,ама да питам все пак).

Пожелавам много минуси на всички.

Хубав ден !

п.с.Просто Хари  Hug

# 648
  • София
Гъбите са през трите дена без плодовия.

За студения чай - ТЦ  Wink

Бети, видях те. Слизай от балкона и се представи  Mr. Green

# 649
  • Велико Търново
geri_t можеш да ядеш хляб и в белтъчния и в бобовия ден, но само на обяд.

Ето цитат от първа страница, относно белтъчен ден:

Цитат
Препоръчва се и филийка хляб

# 650
geri_t ако искаш прочети малко за разделното хранене и ще видиш, че най-лошото смесване е веглехидрати-белтъчини, затова хлябът не става за белтъчния то мен ако ме питате и за бобовия не става, но в този режим е позволено. Между другото и аз  съм от дружба 1 hay  Simple Smile

# 651
  • София
Охоооо много съкварталки си имам  Mr. Green

# 652
КОКИ аз като теб се чудех за царевицата и разгледах съдържанието на всички разновидности в Кауфланд и се оказа, че има консервирана и без захар, вповечето има, но в2 модела не.

Мацка можеш ли да ми кажеш каква марка са тези без захар за да знам да си купувам от тях  Simple Smile

# 653
КОКИ като се прибера от работа ще ти напиша марките  newsm10
 NANA  привет Simple Smile smile3525

# 654
  • Far away from here...
Здравейте,
Започнах диетата на 13.09 и днес ми се пада въглехидратен ден.
Обаче не ми стана ясно следното:ако се яде десерт, дали се яде и на обяд, и на вечеря или само на вечеря? И дали вечерята не трябва да се състои само от десерт, а единствено ако не обичам сладко, да го заместя с нещо солено, въглехидратно? newsm78
Благодаря предварително за отговорите!

# 655
  • България
честит 15септември!успех и усмивки на дечицата ни малки и големи!голямата ни дъщеря има рожден ден днес-мама не яде торта!продължавам да съм си стриктна-6ден почти няма раздвижване на кантара.отдавам го на това че правя режима за 2път и съм малко кг и имам да свалям малко,а и години съм все на някаква диета.
закуска банан,обяд картофена салата+дом.краст.салата за сега 1л вода.
довечера ще имаме гости,но се предържам 100%към режима.утре ще си хапна от сладките.
усмихнат ден! Hug

# 656
Офффф,добре че влязох и да прочета,че може и ядки,че все в белтъчния се сещам за тях #Crazy
rositoooo ,да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!    bouquet
При мен пак застой...има нещо гнило в Дания.... newsm78

# 657
здравейте! за днес плодов ден: банан, 3 сливи, 2 праскови и след малко ще си направя една салатка, че съм много гладна и постоянно мисля за храна   341uu

# 658
Здравейте, ето ме и мен тук Simple Smile Днес е втория ден от вълшебната диета  Peace

Наложи ми се вече да взема крути мерки, след като родната ми дъщеря отбеляза, че съм дебела  Embarassed
и като видя, че ми стана зле, каза, че съм пълна с храна  Joy така че положението е сериозно Mr. Green

Отдавна знам за тази диета, готиното е, че колежките ме подкрепиха и започнахме заедно, както и майка ми Peace

Имам много хубаво усещане, че ще се получат нещата и скоро ще и потърся старите дрешки с малките размери Simple Smile

истината на старта е: 165 см, 78 кг./срам, срааааам/, леко повишена долна граница на кръвното налягане.

Ще се измеря повторно след 10 дни и ще доложа  Naughty

отчет за днес: з-1 банан, о-картофен гювеч и салата моркови, в-май ще е леща, ако не успея да приготвя бързо картофи у дома

Успех на всички   bouquet

# 659
Ето ме и мен Simple Smile по-лека с 4 кг от началото на диетата. Днес съм на ориз Simple Smile цял ден

ОТЧЕТ
9ч банан
12ч ориз
18ч ориз Simple Smile)

Утре съм на въглехидрати, но за моемнта не знам какво да ям точно. Най-вероятно форнети на работа и макарони вкъщи, но задължително и нещо сладко. Simple Smile)

НАНА  в кой квартал си ? Има ли някой от Гео Милев Simple Smile)

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 18:23 от sekyiwa

Общи условия

Активация на акаунт