90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
На английски се казват пайн нътс ,а в България им викат кедрови ядки.

# 676
Здравейте момичета,искам да попитам нещо...имали бременни форумки,които се хранят по правилата на 90 дневната диета.Съвсем скоро разбрах,че съм бременна и искам да питам мога ли да продължа да се храня така.1 година изкарах на 90 дена иета,90 дена почивка,от около 4 месеца се храня с режима за почивката...закуска плодове и през деня не смесвам на едно хранене храни от различните дни....е имам и малки кръшвания:)Знам че трябва да се консултирам и с лекар,но все пак искам да чуя някой ,който го е изпитал евентуално.Благодаря и хубав и сланчев ден!

# 677
  • София
Добро утро момичета

днес аз слагам закуската, че ненадейно и неусетно навъртях 33 лазарника

# 678
Добро утро

Нана, жива и здрава да си. Много хубави емоции и успешна борба с килцата.

Аз днес съм с плюс, но друго и не очаквах, щото снощи се напуках с картофи, с оправданието че ми е лошо.

Притеснена съм, че това прималяване е от диетата, но пък толкова много сме на този режим. Едва ли само на мен ще се случи. Има ли някой който му се е случвало и как реагирате в такива случаи?

# 679
  • Стара Загора
ЧРД, Нана! Жива и здрава! Завиждам ти на годините, че с моите 48 какво да кажа.
Момичета, да споделя. Писах ви от ония дни, че спрях да свалям. След това се върнах да ви прочета. И разбрах къде ми е грешката. Та да споделя - вечеря - задължително преди 20.00 часа. След това - по-добре не яжте. Оказа се, че не е от годините, не е и от критическата. Бях 14 дни в отпуска и се сещах за вечеря - към 21-22 часа. Та затова 14 дни - нищо надолу. Като тръгнах на работа и си влязох в режима - резултата веднага е налице. За последните три дни -3 кг (последните два са плодов и воден, който честно казано, както и първия път го направих втори плодов ден). И така
първа фаза -7 кг;
втора фаза -5 кг.
Днес започвам третата и мисля да си спазвам стриктно часовете за храна. Приятен ден на всички и много усмивки!

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 08:17 от nela62

# 680
  • Стара Загора
Did i като четох тия дни срещнах и други с този проблем и съвета беше - да пият вода. Като ти прималее - пий вода. На мен лично не ми се е случвало.

# 681
Добро утро!
          Честит Рожден Ден Нана!Пожелавам ти здраве,щастие и много семейно разбирателство!

Добре дошла Бронте.Започваме в един ден с почти едни и същи кг и една цел,така че само напред Simple Smile
За филииката хляб-ще си я хапвам не защото не мога без нея,но щом са казали хората,че може няма да им отказвам Mr. Green
Закуска-ябълка
Обяд-пълнени чушки с ориз и салата зеле
Вечеря-същото
Хайде много усмивки и минуси в този слънчев ден ви желая!

# 682
  • Бургас
Добро утро !
Нана,Честит рожден ден ! Много здраве,късмет и поводи за усмивки ! Весел празник!  baloni

Днес за обяд мисля да направя леща,вечерята не я знам.

И на мен ми е много трудно да вечерям в 20:00 ,понеже къпем дребното тогава.Но два дни вечерям в 19:00 и мисля,че е добро решение. Друг е въпроса,че докато заспя вече съм гладна,ама това са подробности....  Mr. Green

Хубав ден!

# 683
  • у дома с любимите си хора
Нана,честит рожден ден!Жива и здрава да си!

Днес съм плодова. Crazy

# 684
  • София
Добро утро !
Нана,Честит рожден ден ! Много здраве,късмет и поводи за усмивки ! Весел празник!  baloni

Днес за обяд мисля да направя леща,вечерята не я знам.

И на мен ми е много трудно да вечерям в 20:00 ,понеже къпем дребното тогава.Но два дни вечерям в 19:00 и мисля,че е добро решение. Друг е въпроса,че докато заспя вече съм гладна,ама това са подробности....  Mr. Green

Хубав ден!

Вечерята е ДО 20 часа, а не В 20 часа. Което означава, че е най-добре да се вечеря между 18.30 и 19 часа.

# 685
Нана,Честит рожден ден ! и от мен   bouquet.
Отчет след първия плодов -0,700 гр.
за целия първи цикъл -минус 4,5кг,дано в следващите цикли не свалям по-малко от това ..че така до никъде няма да стигна  Crossing Arms

# 686
danaq_lv , до колкото разбирам се храниш разделно. Не мога да кажа дали да продължаваш или не , лекар трябва да ти отговори на въпросите ти , но смятам , че едно здравословно и най - вече разнообразно хранене през бременността би било много по - полезно , от колкото да се храниш с каквото ти падне. Защото няма какво да се лъжем - до преди да започнем някакъв режим всеки от нас си е хапвал безразборно и не се е сещал за плодове и зеленчуци. Идеята при теб е да се храниш редовно , често и разнообразно. Попитай лекаря си , но най - важния показател за него ще бъде това как се чувстваш ти Peace. Успех!
Вчера изкарах някак си тоя плодов , цял ден ми се маеше главата ама кръвното беше нормално , значи не съм примирала  Grinning. До вечерта устисках на грозде, ябълки , орехи и една салата със съвсем малко подправки , но вечерта много ми прегладня , а аз никога през живота си не съм правила плодов ден , винаги съм си хапвала та си направих 200мл прясно мляко с малко мюсли , което знам , че е в разрез не само с плодовия ден , но и с цялата концепция на 90 - дневната , но това да ми е било прегрешението . Добре , че не е било нещо по - сериозно , но вярвам , че следващия плодов ще го изкарам по - добре от този. Всъщност , като се замисля може би само млякото не беше на мястото си , защото мюслите ми са от истинските - вътре с овесени ядки и сушени плодове Rolling Eyes. Нямам минус, нямам и плюс съответно.
Днес белтъчен - на обяд: свинска пържола с печен лук и шопска салата. За вечеря не знам от сега.

# 687
Нана, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива, и винаги преследвай така упорито мечтите си, защото само така те се сбъдват! Hug

Зизинка, Пети, благодаря за пояснението за ядките, не съм яла от тях, но ще ги пробвам  Simple Smile
Днес съм на въглехидрати. Сега се чудя и се мая, имам едно ашуре, дали става за днес  newsm78, коментирано е, ама на, не го запомних. Иначе за обяд имам кифлички.

# 688
  • София
Много ви благодаря момичета! Хубаво е денят да започва така Simple Smile))))

Закуската - кафе и банан
Нататък ще видя  Mr. Green

# 689
  • Far away from here...
Здравейте,
Започнах диетата на 13.09 и днес ми се пада въглехидратен ден.
Обаче не ми стана ясно следното:ако се яде десерт, дали се яде и на обяд, и на вечеря или само на вечеря? И дали вечерята не трябва да се състои само от десерт, а единствено ако не обичам сладко, да го заместя с нещо солено, въглехидратно? newsm78
Благодаря предварително за отговорите!

Честит рожден ден, Нана! Heart Eyes Много, много да те радва семейството ти, успех в работата и в постигане на личните цели! Simple Smile
Момичета, цитирам си отново въпроса, тъй като така и никой не отговори. Разяснете, моля за въглехидратния, че той ми е най-мътен... Rolling Eyes
Иначе аз днес съм плодова:закуска банан и кафе, после ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт