Лакове за нокти - тема 12

• 46 500
  • 708
  •   1
Отговори
# 225
Момичета този кой номер е? Прилича на  копие на новата Illamasqua ?
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20518424

# 226
  • Бургас
Божкеееее, доживях благоверния да ми купи лак Таман днес май говорех за мъжете и лаковете hahaha Та моичкият, тъй като бил леко гузен, че не ми изпълнил поръчката да отиде до Женския пазар днес, за да ми се реваншира ми донесе ето това:

Изглежда хубав (не съм имала на тази марка) цвят, поне на вечерна светлина в шишето Peace

# 227
Essie Fall 2010

Nail Lacquers: Sew Psyched, Limited Addiction, In Stitches, Merino Cool, Velvet Voyeur, Little Brown Dress

# 228
Сега се лакирах с едно лилаво на Perfect.Преди 2 месеца го купих,но чак сега го използвах.Само,че номера се е изтъркал newsm78.Бледо лилав е със златисти частички.Дали е 11 номер Thinking, който споменахте по-напред?Утре може да снимам.Но цветът е страхотен Naughty

# 229
Божкеееее, доживях благоверния да ми купи лак Таман днес май говорех за мъжете и лаковете hahaha Та моичкият, тъй като бил леко гузен, че не ми изпълнил поръчката да отиде до Женския пазар днес, за да ми се реваншира ми донесе ето това:

Това, когато ми се случи на мен, ще вдигна купон. Засега сме на етап подигравки по тази ми страст Crossing Arms Поне мие чинии. Лакът на Ейвън се държи много добре, издържа цял ден без топ лак и цветът наистина мнооого ми харесва. Денив-серията нещо не ме спечели, но завръщането на Мода-та на мода ( Mr. Green) предизвиква някои желания в мен по посока на лилавия и зеления от двете серии Thinking И ще засилвам бая лакове към разменната тема, да се отчета и тук Peace

# 230
  • Бургас
На мен затуй ми увисна мандибулата hahaha Ама си мисля, че това ще е дисидент Mr. Green Иначе чиниите си ги мие от няколко години Blush

И държа да покажа двата си лака, дето ги бях забъркала в търсене на онзи мътен сиво-синьо-зелен цвят на Misa Dirty Sexy Money, чийто аналог на Сефора имам от Пампита Hug

Ха ми кажете, че не съм си го докарала единия същия Twisted Evil

# 231
Част от коледните Orly-та:

Glitz & Glamour, Rockin' Rockette, Meet me under the misletoe, Winter Wonderland

# 232
  • София
Малко съм разочарована от Парадоксала, на втория ден и вече изглежда така:

Даже ми се струва че скрития блясък съвсем изчезна, свалих го.
Сложих си нюда от колекцията на Диор, ама никак не ме кефи, не само че са ми скучни тези 'голи' цветове, ами конкретно този има един кафеникаво сивкав отенък ... имам на Еси един нюд, доста по хубав.

# 233
Малко съм разочарована от Парадоксала, на втория ден и вече изглежда така:

Даже ми се струва че скрития блясък съвсем изчезна, свалих го.

При мен така изглеждат лаковете на Опи на втория ден, затова не си ги купувам. Имам само Mad аs a hatter, но той е много траен, заради брокатите.

# 234
И аз днес се сдобих  с черния холограм на КА  Mr. Green, обърнах целия град, но си заслужаваше! Тези дни чакам и две лакчета от Ейвън и други, та ще се похваля с една обща снимка  Peace

# 235
 И аз пак с ново лакче. Ето го: http://prikachi.com/images.php?images/834/2493834I.jpg
Много приятно лилаво и сравнително траен.

# 236
Перфект № 11 е бледо лилав, а този за когото говорите розов със златни частици е номер 111.

# 237
  • София

Ето лилавия със златни частици, номер 11

И розовия 111

# 238
  • София
Юхууу, най-накрая получих тези:

1.Color Club - Revvvolution
2.Color Club - Wild at heart
3.OPI - Off with her Red

Вчерашното ми мрънкане имаше ефект  Mr. Green

# 239
Извинете ме за въпроса, но понеже стана дума за милилитри, колко милилитра са лаковета на Опи, стандартните имам предвид, не минитата. Вчера са лакирах с един на Арт деко. Загледах се в етикета, само 6 милилитра са  newsm78 От друга страна пък като се замисля колко бързо ми омръзват лаковете  Whistling Имам си обаче любими цветове, които ползвам по-често и предпочитам да са повечко  Blush

Общи условия

Активация на акаунт