Лакове за нокти - тема 12

• 46 602
  • 708
  •   1
Отговори
# 510
  • Ст Загора
Значи такава била новата мода - с различен лак на кутрето . Аз от кога се кане Омбре да си направя ама не ми се смесват лакове ,това ще го направя още днес ,харесва ми  Simple Smile

# 511
А да питам за спрея за изсушаване на лака на Avon:

http://ig2k.com/gallery2/v/12-2009/AVON+13-2010/avon-broshura-13 … imageViewsIndex=1

Има ли някаква реална полза от него, в смисъл изсушава ли наистина лака по-бързо или и с него и нез него все за едно и също време си съхне? Чувала съм добри отзиви за капките за изсушаване на Avon, но за спрея изсушител нищо не знам. Има ли полза от него и въобще какво ще препоръчате за по-бързото изсъхване на лака?

# 512
Аз го ползвах и съм доволна. И мирише приятно. За мен има ефект. Горе-долу като този на перфект бих казала, но не е така мазен като онзи на перфект.

# 513
  • София
И аз ползвам този спрей и също съм доволна Simple Smile

# 514
  • Варна
И аз го харесвам спрея. Казват че капките са по-добри, но не съм ги пробвала.

# 515
Нещо ми е едно такова лежерно и се чудя дали цветът на ноктите се влияе от настроението или настроението се влияе от цвета?  newsm78 newsm78 newsm78

В събота съм на бебешко парти и от днес вече умувам какъв ли цвят да избера за ноктите си?  Mr. Green

# 516
'озово, разбира се  hahaha

# 517
Може и синьо. Grinning

# 518
# 519
Бебешко 'озово при това, не какво да е Heart Eyes
Ако е за момченце - бебешко синьо.
Важното е да е Бебешко Mr. Green

# 520
И аз си го помислих, но за съжаление нямам бебешки нюанси от тези цветове... Sad

Може би спешно трябва да си купя  Mr. Green Приемам предложения... Joy

# 521
Уаууу о уауууу ами страхотен е! ама кой да ми го сътвори това произведение на изкуството върху ноктите!!? Ееееееее ама  много е готин!!!

# 522
  • Ст Загора
и да не е бебешко  някои ветло син или розов лак  ,пак ще стане ох и аз искам бебешки нюанси Laughing

# 523
И аз го харесвам спрея. Казват че капките са по-добри, но не съм ги пробвала.
shhht.secret , Juanita_17 , Aquamarine ,  мерси много Simple Smile  Значи си заслужава, щом има ефект от спрея и лака изсъхва по-бързо с него.
А капките дали още се предлагат, не съм ги засичала май наскоро в каталозите Rolling Eyes

# 524
  • Варна
Днес намерих един заместител на Art de Lautrec 53
Доста е подобен поне в шишето. Не съм пробвала Шанела, нито този 53 на ноктите, но така по картинки изглеждат подобни. Този го купих ще го видя. Търсих другия зеления, но няма в евтините вариант.
Хаха този го имам, или по-скоро имах...смесих го с черно за да си направя по-тъмен цвят. Сега съм лакирана с него и много ми харесва.
Преди това не го ползвах, защото имаше някакъв  отенък, който не ми харесваше. Щях да го пускам в размените, но се оказа, че съм скръндза и нищо не си давам, дори лаковете, които не ползвам Mr. Green Но май ми остана един, изкуствен нокът лакиран с него, сега ще го потърся да го снимам.
Ето снимка ако на някой му е интересно http://shhhtsecret.snimka.bg/hobby/manikyur.414946.20611288.big Но на дневна светлина ще е по-добре

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 22:48 от shhht.secret

Общи условия

Активация на акаунт