Лакове за нокти - тема 12

• 46 452
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Бургас
Пробвах си милитъри лакчето най-накрая, съчетавайки го с леко матирано златничко на кутрето (нъл трябва да сме мУдерни hahaha)

На първата снимка е на слънце, а на втората в стая, като там е и релания цвят Peace Номерът му е 172, както бях обещала да кажа.

И моля ви стига с тези гаври като лакирвам, налакирвам, налакирам и прочее изнасилвания на глагола лакирам, лакирах се, лакираха ме... Praynig Нищо лично, ама направо ми бърка в едни дълбини всеки път като видя такива писания Tired Дано не се сърдите, ама ми напираше отдавна да го споделя и не издържах Embarassed

# 542
Влюбих се в този:

# 543
Денси, лаковете на Шанел ми харесаха.
Между другото, и аз се сдобих най-накрая с така обсъждания Paradoxal. Вече съм трети ден с него. Предполагам, че и утре ще изкара и после най-вероятно ще го махам. От синия на Шанел също съм доволна по отношение на трайност, но не мога да кажа същото за калния - случвало ми се е още на същия ден да се обели! Sad

# 544
bradata, чудно е маникюрчето Heart Eyes

И аз се присъединявам към тази кауза! Особено изперквам от "лакирВам" , извинете  Embarassed

# 545
На мен пък този път не ми допадат много лаковете на Шанел. Много са ми тъмни.
Открих, че Лисицата, Зулу и новия Art de Lautrec ми покриват всички изисквания са нюанси "кално". Този пътпоспестих парички
неочаквано. Crazy
Брадата, готин цвят.

И аз се присъединявам към тази кауза! Особено изперквам от "лакирВам" , извинете  Embarassed
Подкрепям Peace

# 546
Момичета, можете ли да ми помогнете? Praynig Търся си течността на Мавала за премахване на кожички. Вчера ходих в аптека Ремедиум в района на Плиска, но нямаше? В Сити център софия в БЗ също нямаше. Знаете ли къде мога да намеря продукти на мавала в източната част на София - Младост, Изток, някой от новите молове?..Работя в Лозенец и да се добера до центъра е смърт с кисело зеле заради строежа на метрото Tired

# 547
Да ви покажа някои от новите ми попълнения

# 548
пък аз днес ходих на пазар за лакове и краката ме болят но не намерих тези които исках  Weary но пък за сметка на това не се върнах празна взех си 2 лака и един изсушител които ще го видим колко работа ще върши  Simple Smile

# 549
# 550
При маникюристката видях новата колекция на Опи на живо, всички лакове са много хубави  Heart Eyes лакира ме с ярко червения Color So Hot it Berns, точно такова червено си търся, страхотно е.

Значи вече са ги внесли тук?! Почвам да ги търся! Party

# 551
Записвам се да ви следя  Whistling.

Всичко много хубаво от това сайтчето на Опи, но защо така са лакирани повечето, от страни и от долу без лак  newsm78.

# 552
Мерси още веднъж на всички, включили се с информация за изсушителя  bouquet 

Сега пак да си питам нещо Laughing  Blush 
Топ лакът на Seche Vite само от този онлайн магазин ли може да се купи? Продават ли го някъде другаде, където може да се купи направо и на каква цена може да се намири, 18,60 ли струва навсякъде?

http://www.beautyshop.bg/productv/1641/seche-barzosahnesht-top-l … -nokti-vite-.html

# 553
  • София
Записвам се да ви следя  Whistling.

Всичко много хубаво от това сайтчето на Опи, но защо така са лакирани повечето, от страни и от долу без лак  newsm78.

По-добре така, отколкото с омазани кожички, много ми харесват снимките на тази мацка...

Ето снимки на Сохо колекцията.
http://www.temptalia.com/chanel-soho-story-collection-steel-stro … a+%28Temptalia%29

# 554
  • Ст Загора
skica препоръчвам ти ето това - http://www.ikarov.eu/maslo-nokti.html

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 18:58 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт