Лакове за нокти - тема 12

• 46 439
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
Напоследък ако ми се счупи нокът, все е по този начин. Не го режа, просто го оставям да израсте - ако е доста счупен слагам лепенка и аз.

# 586
  • София
ако не си предубедена към изкуствените нокти, залепи му отгоре такъв (аз ползвам на Kiss, белите нелакирани).. със сигурност повече ще помогне отколкото ще навреди  Peace

аз съм го правила 3-4 пъти в последните може би 2 години (за щастие не ми се е налагало повече  Praynig) и перфектно върши работа.. държи около 10 дена, та може да се наложи да свалиш веднъж и пак да сложиш, но при всички случаи рязането през живеца ще е по-болезнено и рисковано  Hug както казва Пампита, че и до хирург е стигала  Sick  Sick

# 587
  • Пловдив
Аз доколкото знам има специални лепенки, които ги залепват за нокътя, леко изпилват и с основа от горе изобщо не се забелязва, че нокътя ти е счупен. Незнам къде ги има, но на мен преди доста време ми лепиха по този начин нокът при една маникюристка. Може да поразпиташ в салоните дали предлагат такова нещо.

# 588
  • USA, Steak State
flowerbomb  Това е Римел, предполагам, че го има в Бг... Не съм доволна, стана на балончета / за първи път ми се случва това/, четката е неудобна и дебела. Общо взето след като си го сложих го изтрих и сега съм с девствени нокти, че бях страшно уморена и не иках да се лакирам повторно. Иначе като гъстота и покривност не е лош, само тези балончета....

# 589
  • София
Скъси всички нокти и сложи лепенка за ранички на счупения нокът. Колкото може го запази, нека поизрасне малко, защото иначе много ще те боли. Hug

Другия вариант е да отидеш на маникюр и да ти го залепят.
На мен няколко пъти са ми лепили нокът. изобщо не се забелязва, защото го правят с една мембранка някаква.

Когато пък съм нямала маникюристка наоколо - скъсявам до където може и лекичко изрязвам/изпилвам счупената част от нокътя, така че да не е съвсем грозно и безформено, за да не се дочупи. за около една седмица ноктите ми са свръх къси и лакирани с блед лак, но... поне няма болка.

# 590
Оправих се горе-долу: накиснах във вода и с уреда за избутване на кожички избутах мнооого леко и внимателно живеца, макар по-правилно е да се каже, че го отлепих от нокъта Crazy; изрязах ноктите докъдето позволяват, а този счупеният явно и аз ще го карам с лепенка, защото е през половината плочка почти.
Благодаря на всички, които се включиха!  bouquet

Сега се опитвам да се вдъхновя за цвят лак, че ми изглеждат едни такива странни; ама поне усещам клавиатурата. Grinning

# 591
Да ви се оплача. Купих си лак на Бел, много хубав червен цвят и немога да го отворя.
Дайте идеи какво да го правя. Капачката въобще не помръдва.

# 592
  • USA, Steak State
Пробва ли с клещи? Възможно е да е засъхнал лак на самото гърло на шишенцето. Случвало ми се е и на мен с лак.. ИЛи ако можеш да полееш с малко лакочистител гърлото на сисето с капачката.. Може да отпусне малко .

# 593
Аз доколкото знам има специални лепенки, които ги залепват за нокътя, леко изпилват и с основа от горе изобщо не се забелязва, че нокътя ти е счупен. Незнам къде ги има, но на мен преди доста време ми лепиха по този начин нокът при една маникюристка. Може да поразпиташ в салоните дали предлагат такова нещо.

на Есенс има такива лепенки, но на мен нещо не ми допаднаха  Rolling Eyes

# 594
Аризона, не мога да си представя как си го изтикала това месо навътре, ужасно боли  ooooh! Това е една от причините да не си нося ноктите nude, на различните нокти живецът ми е различно "порасъл" и стои странно. Не мога да си представя да тръгна да го тикам аз обратно навътре обаче, а забелязвам, че сам се прибира с времето. И си го чакам да му дойде кефа  Crazy

Иначе по-рано се обърках, че си била с Пърфект вместо с КА, ами ето защо:
това е твоята снимка на КА: http://img121.imageshack.us/img121/6962/greywu.jpg,
а това е Пърфект на моите нокти: http://prikachi.com/images/181/2513181r.jpghttp://prikachi.com/images/214/2513214o.jpg.

Разликата май се състои в това, че моят лак си е графит, само със сребристи частици, а твоят КА има и някакви разноцветни отблясъци на пряка светлина. Иначе ги намирам за сходни нюанси на сивото   bouquet

# 595
Олеле момичета... Sick Sick Sick много съм виновна!!! Не съм се изразила никак правилно...!
Тази снимка не е моя, за огромно мое огорчение...нямам такива прекрасни нокти... Sad Тази снимка си я намерих в нета и утре ще ходя да купувам син лак за рисуване, защото страшно много ми харесва и ще опитам да я изкопирам (дано нейният творец не се разсърди), аз просто се влюбих в тази декорация тип "тест за бременност" и без това сега съм на такава тематика..., въпреки че, май само аз съм си на тази тематика...Та смятах да я сътворя - ще пусна снимки ако успея. Много е подредена, стилна и лъха на чистота. Heart Eyes
Много се извинявам на всички, които съм заблудила неволно.  bouquet  bouquet  bouquet

# 596
  • USA, Steak State
Беки Б, ако съм разбрала правилно... късмет с тематиката. Wink

# 597
Днес си взех 800 на КА и един много интересен лак на Габрини - http://www.grigi.gr/qasshop/product_info.php?products_id=996& … ea8f9e2ed3646481e /кликнете върху снимката, за да се появи цветовата карта/

# 598
  • София
Да ви се оплача. Купих си лак на Бел, много хубав червен цвят и немога да го отворя.
Дайте идеи какво да го правя. Капачката въобще не помръдва.

Единствения начин, по който успявам да отворя такива залепнали лакове е като затопля капачката със запалка и след това напъвам. Peace

# 599
Беки Б, ако съм разбрала правилно... късмет с тематиката. Wink

Благодаря!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт