Лакове за нокти - тема 12

• 46 646
  • 708
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Още едно прекрасно черно.

Дени, ама то не е ли същото newsm78  newsm78 само че отгоре е с печат с гланц (или черен гланц или топлак)

# 151
Не знам. Може и същото да е отдолу. newsm78 На мен ми харесва цялостния вид.

# 152
iiv_05, благодаря ти много.
Аз уж гледах в сайта на ОПИ.

Сякаш само първото ОПИ се доближава най-много до този. Другите са ми прекалено светли, а и забравих да кажа, че не искам да е с блестящи частички вътре. Претенциозна съм.   #Crazy

Всъщност на първото ОПИ Blue my mind такъв ли му е реалният цвят:

Ако някой го има, моля да сподели.

А на мн пак ми се получиха балончева, въпреки топ лака, дето си помислих, че ги е намалил. Карай, поне е саом да един лак.  Simple Smile

# 153
  • София
От Индийската  колекция имам този

OPI Royal Rajah Ruby
А този който е показала Karen наистина е почти черен на ноктите.При силна слънчева светлина  се вижда лилалавия нюанс. Толкова ми е любим, че  вече 2 месеца съм само с него на краката + цвете от камъни на двата палеца.
От вчера Парадоксал...естествено  Simple Smile

# 154
Ооо Марта липсваше! Hug  bouquet
Този и аз го имам май, ще проверя дали е точно той.

# 155
  • София
Тук съм, Densi  Hug , но  още влизам в час.
Честито за сивия лак  Grinning. Много са красиви!

# 156
  • Belgium
Момичета от къде купувате базата на Rimmel? Тръгнах да я търся и не я намирам  Thinking

Дени
, ти май последно си я купи. Откъде я взе?  Hug

За тази става дума:

# 157
  • Бургас
Телесни, мелесни, нюдове - ай сиктир Naughty Друго си е нещо шаренко и цветничко пък Mr. Green

Първо смятах да си правя онази вариация на лобутеновия маникюр с двата слоя различен лак, ама леви (при мен десни) ръце... Та затова отдолу леко се вижда тъмния холограм, който щеше уж да се подава, но биде скрит от хубавото ми креместо лилавко. После пък пък си минах върховете с матиращ топ, за да стане вариация на френски, но реших, че ще ми отнеме много време да съхне, пък имах работа... Накрая направих едни нескопосани, но иначе симпатични точки и бетонирах със Сеше hahaha

# 158
Момичета от къде купувате базата на Rimmel? Тръгнах да я търся и не я намирам  Thinking

Дени
, ти май последно си я купи. Откъде я взе?  Hug

За тази става дума:

Има я в ДМ. Много съм доволна от нея. Heart Eyes Благодаря на Пампита, че ми я препоръча.  Hug  bouquet

Марта, кой сив лак? На Манхатън ли? Той е много хубав.

# 159
bradata, какво представлява този така наречен от теб лобутенов маникюр. сещала съм се за 2 различни цвята, но не знаех, че се казва така  Embarassed

# 160
  • Belgium
В ДМ на подлеза на СУ я нямаше както и в ЦУМ.

# 161
Свършила е значи, имаше я. В Пикадили?

# 162
  • Belgium
Ще пробвам, мерси  Laughing

Едната девойка в ЦУМ ме убеждаваше, че изобщо не я е имало в България  Crossing Arms

# 163
  • Бургас
bradata, какво представлява този така наречен от теб лобутенов маникюр. сещала съм се за 2 различни цвята, но не знаех, че се казва така  Embarassed

Оригиналът е този http://www.fashionista.com/images/entries/louboutin%20manicure.jpg , а аз исках тази вариация да си спретна http://2.bp.blogspot.com/_3EOmPJ47fTo/SZlQt-OvIJI/AAAAAAAAAEU/bb … s320/IMG_4137.JPG  Peace

П.С. Като написах на български в Гугъла "лобутен маникюр", като трета и четвърта картинка излизат мои нокти, дето нямат нищо общо с въпросния Laughing

# 164
bradata, какво представлява този така наречен от теб лобутенов маникюр. сещала съм се за 2 различни цвята, но не знаех, че се казва така  Embarassed

Оригиналът е този http://www.fashionista.com/images/entries/louboutin%20manicure.jpg , а аз исках тази вариация да си спретна http://2.bp.blogspot.com/_3EOmPJ47fTo/SZlQt-OvIJI/AAAAAAAAAEU/bb … s320/IMG_4137.JPG  Peace

ясно, мерси за инфото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт