Лакове за нокти - тема 12

• 46 606
  • 708
  •   1
Отговори
# 180
Иве,Денси,мерси!  Hug
Иве,не е такъв цвят,по-различен е.Когато се лакирам с него ще го щракна. Grinning

# 181
  • Стара Загора
Аз да покажа как стои черния лак на Мода, ако все пак някой се интересува (номер 100 е) - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20529863 това е с 1 пласт, а всички следващи са с 2 пласта.  Peace
Това е снимка на калния Класик - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20529885 , обаче светкавицата ми мачка цвета и го прави по-светъл. Утре ще се опитам да хвана реалния цвят на дневна светлина.  Peace

# 182
  • Ст Загора
iv4enceto_91 прасковеното е страхотно . Колко пласта е ,че се чудя за един лак на тази марка .А за лаковете на ъмбрела ,доволна ли си по колко пласта слагаш като се лакираш с тях.

# 183
# 184
Ето лилав велурен 311 показалеца, но при мен е повече матов отколкото велурен, въпреки надписа suede:

Кой номер е червеният? Разкошно червено е!!! Heart Eyes И MODA ли е?

# 185
Ивче,кой номер е калния?

# 186
  • Стара Загора
iv4enceto_91 прасковеното е страхотно . Колко пласта е ,че се чудя за един лак на тази марка .А за лаковете на ъмбрела ,доволна ли си по колко пласта слагаш като се лакираш с тях.

Ами прасковеното е 2 пласта. Имаше почти същия цвят на Мода, но не от серията Суеде, а от тази със сребристите капачки. Утре мога да погледна кой номер е в магазина и да пиша. Имала съм 4-5 лака на Ъмбрела. Едно лилаво, което е страхотно и с 2 пласта си е перфектно. Този синия, който си взех си мисля, че при 2 ще прозира леко и ще са необходими 3. Имах един цвят подобен, може и същия като Зулу на Есенс да беше, но той вече е в *bradata*. Тя ако има възможност и още не е измайсторила с него някоя красота  Laughing може да снима и да го видиш.  Simple Smile Той също беше с добра покривност, като лилавия.  Peace Имах и един малинено-червен с блясък, който размених. Той също с 2 пласта си беше ОК.  Peace

# 187
  • Стара Загора
Ивче,кой номер е калния?

60.  Peace
Забравих да пиша, че на снимките е с 2 пласта.  Peace

# 188
Ивче,кой номер е калния?

60.  Peace
Забравих да пиша, че на снимките е с 2 пласта.  Peace
Hug

# 189
  • Ст Загора

iv4enceto_91 мерси много .

# 190
  • Belgium
Два нови цвята от есенната колекция на Estee Lauder:

# 191
  • Стара Загора
Два нови цвята от есенната колекция на Estee Lauder:

Този е жесток.  Heart Eyes Не, че първият не е... но аз нали си падам по по-светлите нюанси.  Blush

# 192
  • Belgium
И на мен лилавият ми харесва повече  Wink

Ето го синият на нокти, като открия и лилавия, ще пусна и него  Peace

Едит: ето го и лилавия:

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 21:44 от bubanka

# 193
  • Стара Загора
И на мен лилавият ми харесва повече  Wink

Ето го синият на нокти, като открия и лилавия, ще пусна и него  Peace

Едит: ето го и лилавия:

Само не ми казвай, че цената е като на Шанел-а.  Stop

Ох, Лу, жесток е.  Crazy Утре съм на лов за негов евтин заместител.  ooooh!

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 21:44 от bubanka

# 194
  • Belgium
E, не са евтини - официално са 18 долара, могат да се намерят по Интернет до към 13-14 долара.

В България - около 30 лева  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт