Лакове за нокти - тема 12

• 46 554
  • 708
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
видях в интернет и този half-moon и reverse french е едно и също  #Crazy
но това което беше показала твърдо е ruffian manicure  Simple Smile
Е да ама ruffian е на английски пък обърнат френски си е на български. Пък това ruffian, грубиански ли маникюр ще го превеждаме ooooh!. Не, че има значение  Peace, предполагам цветовата комбинация може да се направи и на обърнат френски и на този грубият  Wink.

# 376
  • Sofia
НИвеа имат декоративна козметика, но вече не ги внасят в България, не вървят.

Много ли ще е идиотско ако си лакирам двете ръце в различен цвят?
цветовете са тъмни, почти чернолилаво и черно-бордо перлени, отдалече няма да личи много.  Joy

# 377
видях в интернет и този half-moon и reverse french е едно и също  #Crazy
но това което беше показала твърдо е ruffian manicure  Simple Smile
Е да ама ruffian е на английски пък обърнат френски си е на български. Пък това ruffian, грубиански ли маникюр ще го превеждаме ooooh!. Не, че има значение  Peace, предполагам цветовата комбинация може да се направи и на обърнат френски и на този грубият  Wink.
нали затова казах името на английски reverse french, защото на всякъде го пише така и в гугъл, и в youtube  Peace

Karen, лично на мен ми е малко странно  Simple Smile

# 378
Golden Rose Paris 37:

Общо взето, стандартен зелен металик - не съм особено впечатлена, изглежда ми по-евтино (е, той си е евтин Mr. Green) от другите два цвята от същата колекция. Не е особено покривен също, но поне предвид цената не се чувствам особено разочарована Simple Smile

# 379
Ехо,здравейте от слънчева Лефкада,тук има доста магазини Mr. Green намазах Еси и мернах лаковр на Нивея #Crazy,незнаех че има такива.

Аз имам 3 лака на Нивея, горе-долу издържат, но цветовете не са много хубави (поне на мен не ми харесват) и единият ми става на балончета. Rolling Eyes

http://storage3.album.bg/625/dsc00739_e9e28_25073739.jpg

# 380
  • На острова
От мен любимото ми (от вчера) синьо:

# 381
Мерси много за снимката  bouquet

taffy , мерси и на теб Hug  Ако имаш някоя снимка под ръка и ти се занимава да я пуснеш /може и на ЛС/ с удоволствие ще погледна Blush Simple Smile

# 382
Amra,за съжаление нямам снимка с някой от тези лакове(то само 3 съм ползвала,с другите още не съм се лакирала Embarassed),иначе с удоволствие щях да ти покажа.

# 383
Amra,за съжаление нямам снимка с някой от тези лакове(то само 3 съм ползвала,с другите още не съм се лакирала Embarassed),иначе с удоволствие щях да ти покажа.
Няма проблем Hug   Simple Smile  Със здраве да ги ползваш и да им се радваш  bouquet

# 384
НИвеа имат декоративна козметика, но вече не ги внасят в България, не вървят.

Много ли ще е идиотско ако си лакирам двете ръце в различен цвят?
цветовете са тъмни, почти чернолилаво и черно-бордо перлени, отдалече няма да личи много.  Joy
Хихихи искаш да си и с двата едновременно, нали? Не можеш да си избереш кой да оставиш... Joy Споко и аз бях така като си купих два матови на мода и то син и червен! Доста голяма разлика, не е само нюанс и докато се чудех с кой от двата да се налакирам и се наплесках на едната ръка с единия на другата с другия, че даже и на краката - син ляв крак с червена лява ръка и така... Искам да ти кажа, че на другия ден като отидох на работа колежките ми не забелязаха цял половин ден! hahaha Така че, едва ли твоето нюансче ще се забележи особено.  Wink Важното е на теб да ти е хубаво като усещане. Аз се изтрих на следващия ден  Mr. Green Пусни една снимчица ако го направиш, че ме заинтригува.  Flutter

MiaGia моля те сподели марката и номерчето, че това е синьото на което все ми иска да попадна, но не успявам... Party Прекрасно си го комбинирала с гривната! Абе изобщо много приятна снимка! Hug

# 385
Аз все пак вчера събрах сили и спретнах един френски...мъжо се посмя доста за моя сметка, защото едвам гладах, но аз маникюр ще си правя Crazy  Утре мисля да изляза да си взема някой лак, че скоро май не съм си купувала Thinking....а съм си набелязяля два, три Laughing

# 386
  • София

manhattan lotus effect 96G - бабите ми все с подобни цветове ходят, ама като имам общо 2 светли лака..

изумявам се как успявам да си направя дясната ръка по-добре и после се чудя и мая как да хвана апарата

# 387
икка, красотата иска жертви  hahaha
днес сте много тихи, една страница не сме изписали... има нещо странно  newsm78

# 388
  • Belgium
Карен, различен цвят маникюр на двете ръце в близки нюанси си е един от модните писъци в момента в маникюра, така че ще си по последна мода  Wink

В Бюти Зоун казаха, че ще получат IsaDora Graffitti Nails, но не знаят точно кога  Peace

# 389
имам един въпрос към тези, на които лакирането не им е професия. пробвали ли сте такива резанчета за вграждане в гел, но без гел само с топ лак? защото си мисля, че като е отрязано много тънко ще може и само с топ лак.... та пробвали ли сте  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт