Лакове за нокти - тема 12

• 46 517
  • 708
  •   1
Отговори
# 390
  • София
имам един въпрос към тези, на които лакирането не им е професия. пробвали ли сте такива резанчета за вграждане в гел, но без гел само с топ лак? защото си мисля, че като е отрязано много тънко ще може и само с топ лак.... та пробвали ли сте  newsm78
Става перфектно с топ, но е много трудно да се отрежат тънко.

Ето маникюра ми за следващата седмица.

Misa Dirty Sexy Money

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 12:44 от nad_tab

# 391
  • На острова
Беки Б, лакчето е Miss Sporty (Clubbing Colours) 320.

Аз съм традиционалистка спрямо цветовете и не обичам шарени (зелени, жълти и пр.) лакове, но този като го видях си знаех, че ще е добро попадение.
Седи страшно модерно  Heart Eyes
Може би ще разчупя традициите вече  Wink

# 392
Карен, различен цвят маникюр на двете ръце в близки нюанси си е един от модните писъци в момента в маникюра, така че ще си по последна мода  Wink

Миалата тема някой сподели за това, но не го разяснихме. Лу, можеш ли снимки да покажеш?

# 393
nad_tab, мерси за отговора. прекрасен цвят Heart Eyes

# 394
Минах през парфюмериите да си търся сив лак, но единствено намерих някакъв на мис спорти - много тъмен и с някакви бляскави частици и не е това, което търся....явно и аз ще бъркам сиво слетобяда Laughing

Ето какво сиво си направих...харесва ми, но се чудя дали да не го направя една идея по-светло Thinking...но май така си е добре

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 15:17 от икка

# 395
  • София
Хех, аз преди няколко дни от много чудене какво точно сиво да си направя си забърках 3  Laughing Едно много светло, едно средно мишо сиво и едно тъмно  Crazy

# 396
икка ,поноси го така,а като ти омръзне ще си го поизсветлиш. Laughing

# 397
Ето какво сиво си направих...харесва ми, но се чудя дали да не го направя една идея по-светло Thinking...но май така си е добре

може би мааааааааалко по - светло ще е по - добре Simple Smile

# 398
Мдаа...вече изсипах и останалото бяло(малко беше), така, че ще си остане толкова сиво колкото е  сега:lol:....иначе ми харесва...снимки по-късно, че чавето се събуди Wink

# 399
Беки Б, лакчето е Miss Sporty (Clubbing Colours) 320.

Аз съм традиционалистка спрямо цветовете и не обичам шарени (зелени, жълти и пр.) лакове, но този като го видях си знаех, че ще е добро попадение.
Седи страшно модерно  Heart Eyes
Може би ще разчупя традициите вече  Wink
Благодаря ти! Ти от къде го купи? Аз май ще опитам да отскоча до дм другата седмица, дано да го има.  Hug Мен ако питаш, разчупването на традициите поне в това отношение е доста приятно изживяване  Peace

Икка на мен това сиво, което си забъркала страшно ми допада, представям си го в някаква комбинация с червено... Thinking

iiv_05 тънко нарязани незнам дали ще успееш да си намериш. Иначе трябва да търсиш и ножчето и доколкото знам и аз, трудничко е да се нарежат на тънко... Но пък съм виждала залепени и покрити с топ и никак не седят лошо. Лично обаче не съм опитвала...Мисля даже, че някой (може би Лу или Денси) беше качил качил начин на приготвяне на "плодова салата" върху ноктите.  Wink

# 400
iiv_05 тънко нарязани незнам дали ще успееш да си намериш. Иначе трябва да търсиш и ножчето и доколкото знам и аз, трудничко е да се нарежат на тънко... Но пък съм виждала залепени и покрити с топ и никак не седят лошо. Лично обаче не съм опитвала...Мисля даже, че някой (може би Лу или Денси) беше качил качил начин на приготвяне на "плодова салата" върху ноктите.  Wink

и аз не съм виждала нарязани, ама не е проблем. попитах по - скоро като информация въпреки, че ми мина през акъла  Laughing
дано се раздвижи малко темата, защото днес никой не е писал

# 401
Лакирах се с един много любим винено тъмночервен лак ORLY Thorned Rose Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 14:51 от taffy

# 402
  • Sofia
Карен, различен цвят маникюр на двете ръце в близки нюанси си е един от модните писъци в момента в маникюра, така че ще си по последна мода  Wink

Миалата тема някой сподели за това, но не го разяснихме. Лу, можеш ли снимки да покажеш?

Явно Лу не се майтапи с мен, а аз без да искам съм уцелила тренда!  Laughing

# 403
nad_tab, спомням си, че беше писала, но не знам в коя тема - какво кремче използваш за кожички? Просто перфектно изглежда маникюра ти Flutter

# 404

стават и с топ лак, но си стоят релефни и не е много удобно - закачат се по дрехи, коса...Но пък за разнообразие е готино. Има и нарязани (и дебели, и по-тънички имаше) - аз си бях поръчала отнякъде по 10 резенчета, ама не си заслужават парите според мен Blush

Общи условия

Активация на акаунт