Лакове за нокти - тема 12

• 46 367
  • 708
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Търся си такова класическо червено и да е много покривно.
Имам един на флормар, който прозира дори след 3 слоя.

http://prikachi.com/thumbs/567/2515567.jpg
Манхатън Лотус ефект 45P.
Един пласт, максимум 2 са му достатъчни.

# 676
Момичета, търсейки нещо, ето на какво попаднах...
Сайт, на който се продават неизвестни за мен марки лакове и др. козметика. ) И....честно казано мисля да пробвам да купя нещо.
В момента разглеждам лакове на марката Peggy Sage, някой чувал ли ги е?
Ето сайта
http://beautybetty.eu/index.php?option=com_content&task=view … 23&Itemid=169

Бях писала по-рано за тях. Аз съм доволна от продуктите им като цяло, купувала съм си такива за грижа на ноктите - р-р за кожички, масло(мирише прекрасно), обезмаслител, заздравител, основа, топ, лакочистител, пили, дървените им пръчици за избутване на кожичките, гел за растеж (не съм го ползвала, защото трябва да останеш нелакиран, а намазан само с него ). Всичко това е ок. Лаковете са хубави цветове, нанасят се лесно, трайни са (изключвам един Cerise glitter 089), малко по-течни са в сравнение с ОПИ, но това не е проблем. Кремове съм ползвала техни за ръце и нокти - нямат аромата на Опи. Не останах доволна от една ел. пила за маникюр, която уж трябваше да е професионална. От нея започна всичко, но верно че беше преди 10-ина години. Иначе приятен магазин, обичам да го посещавам, от козметиката също има интересни неща.
Днес си взех Chocoholica на Opi.

# 677
  • Габрово
Върнах се от чужбинско, вие сте изписали 2 теми, не мога да смогна да ги изчета  Laughing

Да се похваля - вече съм горда собственичка на това:

Прекрасен е  Heart Eyes Обаче май никой освен мен не можа да го възприеме.. коментарите бяха или че е странен, или че е ужасен  Crossing Arms Crossing Arms

И да се оплача  Confused Лакирах се е едно прекрасно малиново ОПИ, което на 2рия ден изглеждаше така, както ми изглеждат пърфектите след 6 дни  Crossing Arms Crossing Arms Но цвета беше бонбонче! Ако можете да предложите същия цвят от по-евтините..  Grinning За това става въпрос - OPI California raspberry
http://www.nailpolishdiva.com/images/NLL54_opi_nail_polish.jpg

# 678
missing, на мен пък зеленото много ми харесва  Simple Smile и аз имам някакъв такъв подобен цвят

# 679
  • София
Точно същото зелено имам и аз, но на друга марка и ми е един от най-любимите цветове. Да не говорим и колко е актуално в момента. Не ги слушай другите. Те нямат вкус  Laughing

# 680
Оуу много ми харесаха лаковете на Пупа.

И аз днес ще ходя на лако- покупки. Мисля и аз да си взема КА 800, много елегантно стой.

Ето и мойта колекция от лакове...не че е голяма Simple Smile.
http://kachi-snimka.info/images/bwy1284806174k.JPG

В момента съм лакирана така:
http://kachi-snimka.info/images/opt1284806353d.JPG

# 681
Кой номер е лака на Перфект копие на ЗУЛУ? Praynig

# 682
  • София
Този перфект предполагам само цветово наподобява Зулу или има същия полуматов ефект, който всъщност е красотата на този лак за мен?
КА 800 го имам ама хич не ми допада на моите нокти  Confused Някакъв странен ми е. Нито е ярко червен, нито убито, нито е съвсем коралов, нито съвсем розов. Много странен. Аз го определям като червеникаКъв.

А вчера се лакирах с един лак на Арт де Лау... нещо си и стана целия на балончета. Ноктите ми заприличаха на шоколад LZ  Laughing И защото ме домързя да се прелакирам реших да замажа положението с цели печати на всеки нокът и сега съм ходеща циганска мечта  ooooh!  Laughing

# 683
Ето и мойта колекция от лакове...не че е голяма Simple Smile.
http://kachi-snimka.info/images/bwy1284806174k.JPG
Ако знаеш как ти завиждам за приличната по размер колекция Hug Хем разнообразна и с красиви цветове, хем лесно за избиране! Кому е нужно повече? Ох, трябва да престана с 5 нюанса на един и същи цвят и 20 лака почти в една гама. Confused

# 684
  • София
А вчера се лакирах с един лак на Арт де Лау... нещо си и стана целия на балончета. Ноктите ми заприличаха на шоколад LZ  Laughing И защото ме домързя да се прелакирам реших да замажа положението с цели печати на всеки нокът и сега съм ходеща циганска мечта  ooooh!  Laughing

На 415 цвят и на мен ми се получиха от същата марка,ама ги оставих,в крайна сметка от самолет не се вижда hahaha bowuu

между другото как им се чете името на тия на български newsm78

# 685
  • София
Аз с 415 нямам такъв проблем, като се замисля на мен балончета ми се получават само от една синя Мода. Thinking

# 686
Момичета съжалявам, но какво е това Зулу?

При мен балончета се получават, като сложа повечко количество лак, на веднъж. Имала съм случай със един и същ лак, да имам и да нямам балончета, така че по скоро си мисля, че това се получава от начина на слагане, а не от самия лак.

Аз мноо се нервирам, защото когато се лакирам, изчаквам поне 2 часа, преди лягане, Да ама не, на сутирнта като се събудя на лака се е отбелязал чаршафа  Laughing. При вас така ли се получава? Ето вчера слобих дори и изсушител за лак, после седях към 2,3 часа преди да легна и днес пак същото беше положението  Rolling Eyes. Добре че имам такъв лак, който оправя тези проблеми, че незнам какво щях да правя иначе Sad.

# 687
  • София

При мен балончета се получават, като сложа повечко количество лак, на веднъж. Имала съм случай със един и същ лак, да имам и да нямам балончета, така че по скоро си мисля, че това се получава от начина на слагане, а не от самия лак.

Аз мноо се нервирам, защото когато се лакирам, изчаквам поне 2 часа, преди лягане, Да ама не, на сутирнта като се събудя на лака се е отбелязал чаршафа  Laughing. При вас така ли се получава? Ето вчера слобих дори и изсушител за лак, после седях към 2,3 часа преди да легна и днес пак същото беше положението  Rolling Eyes. Добре че имам такъв лак, който оправя тези проблеми, че незнам какво щях да правя иначе Sad.

Тва с балончетата и при мен се получи по същия начин - с повече лак наведнъж.

На мен ми се е случвало 2 дена след като съм се лакирала да си закача лака и да ми остане някаква следа #Crazy
A пък онзи ден ми бяха направили френски и на следващия ден си пипнах случайно пръста и ми остана отпечатък Joy
Странното наистина е,че някои лакове супер бързо съхнат и после са като камък,а други после с дни лесно се нараняват  Crossing Arms

# 688
Аз имам огромен проблем със съхненето и повреждането на лака.
Ако ще и 2часа да стоя без да пипам нищо, в един момент пак се оказва, че има някакви кофти и грозни следи по 1-2-3пръста.
Тези дни ще си взема изсушител да видя с него как ще е и дали ще има ефект.

# 689
между другото как им се чете името на тия на български newsm78

Предполагам, че Art de Lautrec се наричат така заради Тулуз Лотрек

Общи условия

Активация на акаунт