Любители на кучета-15

• 94 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Unknown_lady, стахотен лъвчо си имате! Да го нагушкаш и нацелуваш малкия пухчо! Пу-пу-пу да ти е жив и здрав!

mmmshushy80, страхотен е Роши! А за зайчето - нормално. И ние сме така. Сега сме на вълна всякакви дървета, въжета, топки...

flambe, страхотни снимки  Hug

# 196
  • Cофия
Момичета, изгубен е сърнист пинчер в София, ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=526195.0

Дано се намери душичката  Praynig

# 197
flambe, еее екстра се справяте! Въздържание при наличие на играещи кучета наоколо - адмирации! Дочух, че с мъжа ти сте много свежи и точните хора Whistling Ще си удържите фронта!

erota, палатка? Shocked Ами дечко? А кучето? Разказвай дее

violenza, видях обявата на съседната улица. Оглеждам се, въпреки, че съм далече. Дано се намери мъника!

# 198
Arcana,като за пръв път отидохме само с малката.Тя се държа много добре,спа непробудно цяла нощ,а майка й само се оглеждаше за разни животинки и насекоми,голям стрес беше за мен  Crazy

Стискам палци да се намери пинчерчето  Praynig

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 18:27 от erota

# 199
erota , сигурно сте си изкарали чудесно  Peace .... аз много харесвам природата , но като си представя колко буболечки и скакалци най вече може да ме навестят ииии  Naughty немога да го преодолея просто умирам от страх само като си помисля за тях  Embarassed !

# 200
  • София /Абсурдистан
Лео в люта битка с гризалката http://www.youtube.com/watch?v=NidzyMvsNrQ

# 201
  • Бургас
Моят булдог не понася кучешка храна.
Пред алтернативата да яде кисело зеле и гранули, предпочита зелето...
Защо да го насилвам тогава с това кюспе ?  newsm78

Че и моят кокер не яде кучешка храна. Някой ми беше казал: "То над човешка храна няма контрол, та камо ли над кучешките в България" и все едно кучето разбра разговора и спря да я яде. Давах му Про план, Роял канин и не ще животното и не ще!
Та започнах месо да варя със зеленчуци, и сме на протеинова диета  Crazy

# 202
  • Враца
посипвам си главата с пепел, но въобще не е на специална диета или специално приготвени , за него храни...  Rolling Eyes

яде кокали, супи, пиле с ориз, пиле с картофи, кюфтета - абе всичко.

Даже боб ...  ooooh!

# 203
  • Бургас
Имам въпрос - защо ядът изпражнения?   Sick
Бяхме на една полянка днес, с езерце....аз си представях почивка на слънчице, ама дЗверО имаше други планове - събра въдиците, реши, че трябва да нагази в тинята за да гони една жаба, легна под колата в една кал и после изчезна на някъде, аз го викам -  няма го  Shocked  и по едно време го гледам как доволно дояжда едно кравешко ако....  Sick и се облизва.....
Сега ми емного гузно, ама го пердашиш одеве. В колата беше наказан, прибрахме се, изкъпах го.....защото освен, че е похапнал се е овъргалял в акото, и сега хърка в краката ми....
Та защо е тоя зор да ги ядът?

Моят хубавец, снощи го изкъпах, а сутринта се прибра от разходка целият омазан в нещо, което миришеше подобно  Sick
Ужас, досега само веднъж ми се случи и оттогава само ги душеше, но явно сега пак го е направил. Как ли се учи да не се въргаля в боклуците? Ако някой знае нека да сподели  Praynig

# 204
И моята Изис като беше малка си ядеше собственото ако. Sick
Но вече не го прави.

# 205
  • София

Сладък дундьо!  Hug
Нацункай го от нас  Hug

# 206
Минавам експресно..
Два пъти гледах клипчето с Лео, наистина е ожесточена борбата Mr. Green

Момичета, няма начин да ги научите да не се въргалят. Това си е инстинкт, Джема го беше обяснила и го правят всички.

# 207
  • Cофия
Лео е бонбонче  Heart Eyes

# 208
  • София
Само да вмъкна, че направихме рентгенова снимка на Рая и няма батерия  Praynig

# 209
Само да вмъкна, че направихме рентгенова снимка на Рая и няма батерия  Praynig
бравоо , чудесен резултат .

Леооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много готин  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт