АВГУСТинките засмени се преместиха в Родени №1

• 38 972
  • 814
  •   1
Отговори
# 525
Либи, честито! и най-добри пожелания.

Bubebceto, на какво АМ сте, че го водят най-калоричното?

Zolka, моля, сподели как се казват тези капки въпросните за нослето, че да проуча въпроса?

И едно въпросче към всички - ние сме на АМ, с биберони на Авент, силиконови - но след известен брой употреби и студени стерилизации си сменят цвета - от прозрачни стават мътни, почти млечно бели. Това знак ли е, че трябва да сменяням бибата с нова, или е естествен процес?

Мерси Simple Smile
Според мен трябва да  смениш бибероните вече.

# 526
  • София
Има ли някой, който е поръчал погача? Знам, че е хубаво да се омеси, но няма как да го направя, а никъде не искат да приемат поръчки по телефона - трябвало да отида на място:( В Двете фукли уж имат онлайн поръчки, но трябвало за уточненията да отида на място, защото пък нямат цени. На мен и едно ходене с колата ми е сложно, да не говорим за две!

# 527
  Либи, страхотни новини! Hug От сега нататък само незабравими мигове да имате с малката голяма София и да ви е жива и здрава!
  Ние вчера бяхме на консултация и педи ни се скара, че сме надали само 700гр. за 1 месец. Има ли и други децата им да са качили толкова? Вчера ни биха и втората ваксина за Хепатит и малкият ми мъж си поплака, но като цяло се държа мн мъжки Laughing

# 528
bonniem, ние също ядем от шише, но нашите са на Пижон и бибероните са ни каучукови. Биберонът, с който давам кърма/АМ е с по- друг цвят, а този който на шишето с водичката си е с непроменен цвят.Така,че според мене е от самото мляко.

# 529
  • София
На мен кърменето изобщо не ми помага да отслабна,стоя си на едни килограми.
Вчера и днес сутринта закусвах с кисело мляко и за себе си съм убедена,че ни създава проблем с коликите,днес са силни и само плаче и си свива и на всичкото отгоре повръща 2 пъти,а предишните дни се бяха успокоили много нещата и повръщане почти нямаше.
Искам да питам след болничния от болницата трябва ли да се взима друг болничен от педиатъра.Все си мисля,че педиатърката ми каза,че като изтече този за 42 дни,трябва да отида да ми даде друг,но не съм много сигурна в това Embarassed.

# 530
  • По широкия бял свят
misleto, да следващия болничен е от личния лекар на бебето.

# 531
  • Ямбол
На мен кърменето изобщо не ми помага да отслабна,стоя си на едни килограми.
Вчера и днес сутринта закусвах с кисело мляко и за себе си съм убедена,че ни създава проблем с коликите,днес са силни и само плаче и си свива и на всичкото отгоре повръща 2 пъти,а предишните дни се бяха успокоили много нещата и повръщане почти нямаше.
Искам да питам след болничния от болницата трябва ли да се взима друг болничен от педиатъра.Все си мисля,че педиатърката ми каза,че като изтече този за 42 дни,трябва да отида да ми даде друг,но не съм много сигурна в това Embarassed.
misleto, точно така е, след като изтече болничния за 42 дни от болницата, педиатъра ти издава нов, за 64 дни (мисля че бяха толкова).

# 532
Либи, много се радвам за вас и за прекрасните новини. От тук нататък само много хубави моменти ви желая с малката героиня. Hug
Моя маймунчо също се оказа много спокойно бебенце, почти няма колики. От няколко дни прави нощни паузи от по 7-8 часа и аз най-после успявам да се наспя.
des_1984, добре си наддава детенце, не са малко 700гр. не се притеснявай, Любо беше качил 900гр. на първата консултация.
А за килограмите и корема какво да ви разправям ooooh!, първия път нещата сякаш се случваха много по-бързо, до втория месец си носих всички дънки, а сега не съм свалила и едно килце след изписването. Направо ми се реве като се погледна, ама здраве да е, все ще се отърва от тях някога.
За запушеното носле това има доста добър ефект: Клеева тинктура 5-10 капки в 10 мл физ.разтвор или сребърна вода 5- 6 пъти дневно по 3- 4 капки в лявата и дясната ноздра.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 16:23 от spirit

# 533
Пращат ме на тазобедрена ехография,това бил новия метод за установаване на луксация.
За нослето някакъв разтвор,който не се поддържал от аптеките,а само в една частна клиника,разтвора доколкото разбрах е за лечение на стрептококи ли,стафилококи ли,омотах се.
Не твърдя ,че съм права на 100%,но ми се струва,че  бебчовците ни са твърде малки за други неща освен физиологичен разтвор,морска вода и най-много вит.С.А и spirit ,което е писала ми се вижда удачно.
Та днес бяхме на консултация след дългите ни притеснения стига ли ни храната.Вече сме 3650гр.,най-ниското тегло е 2700гр.,а се родихме 2850гр.Е не сме супер рекордьори,но мисля,че е добре.А пораснали сме с 2 см. и сме 52 см.Та исках да попитам и консултантите по кърмене дали е така. Аз имах своите опасения дали ми стига кърмата,четях съветите към другите момичета.Те нещата са сходни с проблемите при кърменето и се опитвах да се ориентирам.Е все още се храним бавничко,близо час,но се надявам,че ще добие повече сила и интерес към други занимания:) Иначе АМ се е случвало да давам инцидентно,може би към7 пъти общо или до 10.Друго-показаха ни как да правим масажчета,биха ни хепатитната ваксина,леко плака малката,а аз треперих докато я обличах Simple Smile И такива стандартни процедури.Казаха,че засега сме добре.Дай Боже така да е!
Целувки момичета и хубав ден! Hug Hug Hug

# 534
  • София
Дес, нормално си е наддало детенце. И моята кукла толкова беше наддала. Моето и твоето бебе си се родиха едрички и според мен е нормално да вървят с по-бавни темпове, няма да стават гиганти я. Тези, дето се родиха по-мънички нали трябва да наваксат Wink
Мишлето, така е личния лекар на бебчо издава болничния, на мен вече ми го издаде.
Илит, онлайн погача ненам от къде, но Adelina_bg беше казала за 100гр. сладки, и аз от там я взех, беше страхотна. Прати таткото да я поръча и да я вземе

# 535
  • София
И аз исках да е от 100гр. сладки, но не може по тел да я поръчам, а мъжа ми преди събота няма как да отиде:(

И аз не съм свалила нищо след болницата, най-гадното е, че нямам есенни дрехи за такива кг и никакво време за пазаруване.

Ех, как хубаво звучи нощна пауза от 7 часааа, размечтах се Blush

# 536
  • София
Аз си ходя още с дрехите от бременността - туники, рокли и дънки за бременни. Като кг. повечето ги свалих, но талията ми е доста далеч от предишните размери. Днес успях да направя малко коремни преси. Не ми се купуват нови дрехи за тия размери, тъкмо като няма какво да облека ще се стимулирам да отслабна Simple Smile
Илит, не може ли някоя приятелка да ти помогне и да отиде? Или пък майка ти?

# 537
Мерси, момичета, за успокоението   bouquet

За корема - моят също доста бързо се прибра, не изглеждам бременна от към 20-тия ден някъде, а все пак съм на 35. Не съм от най-слабите, не съм ползвала и колани или стягащи гащи, според мен си е до мускулен тонус... Е, кожата ми е, както я описва бебо82 - малко разтеглена, но мисля, че и това ще се оправи. Секс правихме наскоро - вътрешните шевове малко ги усещах, неприятно, но като цяло, не повлияха на удоволствието...

# 538
Либи, супер новина! Оттук нататък - само такива.

# 539
Капките, които ми изписа педиатърката са "хибитинови капки", по аптеките ги няма, защото разтвора е годен 7-10дни и после се изхвърлял.В Пловдив се намират в Медикус Алфа.
Благодаря на консултантите, май ще си продължа без сокчета и ще продължа също и с кърменето на поискване, когато бебче реши ще си промени режима или ако не ще чакам да поотрасне и тогава ще я мъча...

Общи условия

Активация на акаунт