Отговори
# 120
Ехееееее, вие като пишете - те и моите са така - бавни, по сто пъти се повтаря и т.н.
Кламерче - честито ти ученичка. като се слушам какви са трепети - и аз си спомних моето ученичество - и аз като теб почи винаги ходех с желание на училище. Дано и твоите си останат така щастливи от училището.
И нещо което ми н аправи впечатление - това задание с да познаеш буквите и т.н, нали в училище трябва да ги научат на буквите? или това е своеобразен тест за това кой колко знае.
Или аз съм изостанала с материала - ама имам спомен че буквите в училищ еги учехме, не преди това..

Да ви разкажа - днес Ивка нямаше рев , отиде на градина хлапето, но на обяд като отишла майка ми да я вземе се разплакала. и преди това шак била плакала. И така - ще свикне , ама дотогава. А пък аз пак съм с херпес от притеснения.
както се казва -- майка да си !

Боги -дано си се успокоила че всички деца са бавни и разсеяни, не е само Сами!
хайде чао засега

# 121
  • Варна, България
И нещо което ми н аправи впечатление - това задание с да познаеш буквите и т.н, нали в училище трябва да ги научат на буквите? или това е своеобразен тест за това кой колко знае.
Или аз съм изостанала с материала - ама имам спомен че буквите в училищ еги учехме, не преди това..

Зори, поизостанала си  Laughing
В първи клас ги искат да знаят буквите, да могат да четат и да смятат до 10 май  newsm78
Това се прави в предучилищната  Crazy

Поуспокоих се  Laughing
Трябва ми още едно дете - да нямам време толкова да се вглеждам  в това Mr. Green

# 122
Имаш го  Laughing
И Светославко е такъв, едно нещо по 100пъти повтарям, и пак забравя за къде е тръгнал, какво ще прави, а пък да се облече или нахрани сам .... голям зор. Иначе ако е нещо, което му е интересно, ще си счупи краката да бърза. Явно всички дечица минават през такъв период.
Миме, като каза за Преслава как ядяла, и аз да кажа за Светослав. Вкъщи ако го оставя сам да яде, ще яде 1час, и пак половината ако изяде, ще е голямо постижение ( изключвам десерта, който ако има начин на една хапка ще го изгълта, сякаш го гонят). Всъщност или ще се тутка или пък ще бърза като невидял, няма средно положение. А пък на градината каза, че всичко си изяждал, което на мен много не ми се вярва, ама ... И му казвам, че там сигурно готвят по- вкусно от вкъщи, щом вкъщи не яде, а той ми отговаря най- сериозно : "Не, много гадно даже готвят, ама аз какво да правя, търпя"  Naughty
Кламерче, и мен ме разчувства, дано на Вики винаги да й е интересно в училище и все така с желание да ходи
Зори, и аз се ужасявам какво трябва да знаят децата преди да тръгнат на училище, че ние сме толкова назад, че ...
Боги, дано на Сами да му е интересно айкидото поне толкова, колкото на тебе танците   Wink , и аз искам да запиша на нещо Светославко, ама нито знам къде, нито какво, не че тук има особен избор де...
Наде, попаднах  на един пиратски костюм : http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=4056
Белла, Васко е много сладък ученик, аз пък снимки не направих, ми той нашия първи учебен ден не беше на 15-ти и аз не се сетих  Sad
Хайде приятна почивка на всички

# 123
ОБЕЩАНИТЕ СНИМКИ на ПЪРВОЛАЧЕТО  Heart Eyes

zoroto радвам се, че Ивка днес не е плакала. Дано бързо да свикне с новата атмосфера и да започне да ходи с желание и усмивка при своите нови приятели.  Heart Eyes
Относно познаването на буквите, живот и здраве, догодина сами ще се убедите колко много неща децата ще знаят преди училище. Нашите учителки в предучилищната група бяха много взискателни и на моменти чак се престараваха в подготовката на децата, ... но не само това е причината. Самия материал заложен за тяхната възраст от министерството, е твърде много, но децата го попиват бързо и без никакви проблеми. Почти всички излизат от градината четейки по срички /а някой и съвсем гладко/, познават буквите и цифрите до към 100, броят с тях, събират, изваждат, пишат печатно цялата азбука, имената си, и кратки текстове, познават и заграждат в текстове гласни и съгласни, правят звукови модели, преразказват разкази... въобще... догодина се стягайте за старта на сериозното учение.  Wink

_Svetli още веднъж се убеждавам, колко са ни умни децата... Какво изречение ти е казал само, че търпи, въпреки че му е гадно. Мъничетата ни те.  Heart Eyes

Наде, надявам се да не се появят снимки в нета, на изтипосана слоница в средата на класната стая на детето  Embarassed

Ако ви е интересно, утре ще ви копирам текста който набирах онзи ден за градината, за всички онези неща които трябва да знаят нашите деца /на 5 г/ след завършването на тази учебна година.  Wink

# 124
Честит рожден ден на сладурите Стоян и Камен!

Живе, да са ви живи и здрави!

Честит имен ден на Верчето, на Наденцата и всички, които празнуват днес!

Петък еееееее..........

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 09:33 от Гея

# 125
  • София - Младост 1А
Dobro utro!

Chestit rojden den na Stoyan I Kamen I chestit imen den Verche, Nadenca, chestit praznik sofiiski momicheta I vsichki koito praznuvate dnes!
Mnogo da ste zdravi, mnogo krasota, harmonia I razbiratelstvo da ima okolo vas!

Strahotni emocii ste imali I dobre ste se razpisali. Ste vi cheta po seriozno v nedelia.
Hubav I slanchev praznik!

# 126

Почерпете се за мое здраве  bowuu bowuu bowuu

Честит Рожден Ден на Стоян и Камен   bouquet

# 127
  • София
Честит рожден ден на Камен и Стоян, да са здрави и усмихнати деца.
Честит имен ден на Надетата, на Верич, честит празник на софиянки.

# 128
Нади, Верче честит имен ден. Пожелавам ви здраве, любов и много усмивки.  Heart Eyes

Честит ден рожден и на двете братчета - Стоян и Камен  Hug Да пораснат здрави, умни и щастливи  newsm59  cook

# 129
Наде и Верич,Честит имен ден и от мен.
Честито и на Камен и Стоян - на всички да са здрави и усмихнати пожелавам.

А Ивка днес се разплака на влизането. и Сега ми е много кално...

Кламерче - на мен ми е интересно - моля те пусни какви са изискванията.
Светли - искам да ти кажа че и Алек така ми е казвал - гадно е , но учителките ни карат да го изядем...
и горкия яде.
Ивка пък отказва - тя на обяд засега изяжда много малка част - ама ще видим де.
другата седмица учителките искат да започне да спи там - а пък като я гледам....не знам дали да не изчакам още малко. тази сутрин ми казва - няма да си играя с никой, няма да си играя с играчките и ще плача само.Аз и говоря да си направи прителки и да си играят заедно - а тя това ми отговаря. И сутринта пак -не искам да ходя там, там не е хубаво и т.н.
Пък Алек нали е в градината отдавна и едната учителка на Ива е била по заместване на Алек някой път - и той я нарича лошата учителка. Изобщо - ще видим каква ще се надроби..
айде оставям ви- оплаках ви се.

# 130
  • Варна, България
Честит красив християнски празник на всички!   bouquet
На този ден се отдава почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта.
Вяра, Надежда и Любов са обявени за покровителки на децата, защото и те самите са пострадали в името на Христа като деца.
Нека в този ден сме малко по-добри, по-обичащи, по-тъпреливи!

Честит имен ден на Надитата и Верчето!   bouquet

Честит рожден ден на Раличка!   bouquet

Честит рожден ден на сладурчетата Стоян и Камен! Да са здрави с весели очички!

Днес съм много радостна - в детската градина ще правят плодова салата.   Laughing Сутринта носихме плодове, имаше сметана, чадърчета, пръчици. Представям си колко ще са щастливи малките сладурчета! Мммммм сметанааааа, мммм с плодове.

Пламка, много сладка първокласничката! Ще има да разтуптява момчешките сърца! Личи си, че бил много хубав празник. И госпожата изглежда много приятна!  

Зори, Heart Eyes
Голяма прегръдка!
Според мен, колкото по-дълго я вземате наобяд, толкова по-трудно ще свикне.
Предполагам, че се опитваш да й обясняваш как всеки си има задължения  -мама и тати на работа, децата на градина. Че и на теб едно време как ти е било трудно и мъчно и т.н. Нека да чувства стабилност, нека не усеща притеснението ви, така и тя самата ще е по-спокойна.

# 131
Честит Имен Ден Наде!
Честит Имен Ден Верич!

Честити 5 годинки на Стоян и Камен!Да са здравички и много усмивки да огряват дните им!  party006

Пламба,страхотна е Вики,красавица,чаровница...невероятна...направо се потопих и аз в атмосферата на първият й учебен ден,и Криси е обаятелна в жълто!целувки и на двечките! Heart Eyes

аз само тихичко да ви споделя...Васката днес не плака...говорихме си нормално по пътя до градината пу пу пу пу пу...не като вчера дето се запъваше по пътя,плачеше от вкъщи и накрая застана пред вратата и каза вътре е ужасно аз няма да вляза ooooh!
...иначе снощи бях на родителска среща...в Бургас са приели задължителна предучилищна подготовка за 5 годишните,общината е закупила помагалата на "Моливко",а нас ни сурвакаха за флумастери,лепила,блокчета и т.н.,ако сме имали желание да дадем и за една нова секция да се купи...ще имат час по пеене в музикален кабинет,час по рисуване,и засилена физическа подготовка...допълнителните са английски,компютри и танци...тях ще ги мисля!

айде до после Heart Eyes
...Светле,ми хайде,като е петък да заформим един лаф тук  а?!

# 132
...ми айде, де.....
 Васето е пич....ще ходи с кеф, ще видиш.....
Добре дошла в отбора на "одрусаните" родители Mr. Green

Бе, хора, ние правим 5 годишнина другата седмица - подарявало се дърено нещо  newsm78
ама аз на него, той на мен - така ли?
 сетих се - маса за хола  Mr. Green.......нали нямаме...

# 133
...ми айде, де.....

Бе, хора, ние правим 5 годишнина другата седмица - подарявало се дърено нещо  newsm78
 сетих се - маса за хола  Mr. Green.......нали нямаме...

* Дано!!!
*То и предните две години бивах одрусвана,само дето той не ходеше...
*Ей,ама какво си ми досетливичко...идеята ти за дървена маса за хола е перфекциозна...иначе другите май подаряват на тия дето имат годишнина,но нищо традициите са затова...да се нарушават! Peace Twisted Evil
не ми се разделяше цитата на 3,затова така на подточки отговарям Mr. Green

# 134
...ми айде, де.....

Бе, хора, ние правим 5 годишнина другата седмица - подарявало се дърено нещо  newsm78
 сетих се - маса за хола  Mr. Green.......нали нямаме...

* Дано!!!
*То и предните две години бивах одрусвана,само дето той не ходеше...
*Ей,ама какво си ми досетливичко...идеята ти за дървена маса за хола е перфекциозна...иначе другите май подаряват на тия дето имат годишнина,но нищо традициите са затова...да се нарушават! Peace Twisted Evil
не ми се разделяше цитата на 3,затова така на подточки отговарям Mr. Green

Mr. Green

ще празнувам рожден ден в Плевен - на 22 септември. Чувствайте се поканени!!!
Ще има място за всички на масата, ша ви почерпя с по чаша студена бира и рибка Mr. Green

Уелкъм, дет се вика!

Общи условия

Активация на акаунт