Отговори
# 135
  • Варна, България
Светле, не ни кани, защото ще дойдем, да знаеш!!!  Mr. Green
Аз за този ден съм запланувала пътуване с влак ( сефте за Сами) до Шумен.  Laughing
Може и до ДъГе да осткочим, колко му е!  Crazy

Ние с моя мъж не ги спазваме тези неща - дървени- мървени, тенекиени и т.н. Излизаме някъде, или си правим нещо по-специално за вечеря -винце, свещи. Купуваме си общ подарък за къщата. 
Идея за подарък - дървен чук за пържоли   chef

Браво на Васката!!!  Heart Eyes Децата вече си търсят детските игри и общуването с децата.  Laughing

# 136
Хелоу мацки  Hug

Порядъчно се разходихме с бебчо, даже си поръчах и така мечтаните от мен чаршафи....

Като се разприказвали за родителски срещи и аз снощи бях, одрусването беше скромно 20 лева само.

Обаче какво ми чуха ушите  Rolling Eyes Embarassed. Помолиха ни най-учтиво да поговорим и да говорим изобщо с децата си, колко били агресивни, как само на бой налитали, как не знаели как точно да си играят с играчките, ами само ги хвърляли с цели да ги потрошат, не знаели как да се извинят на ударено по не внимание или нарочно другарче. Говорили силно и високо  Embarassed (туй и мой Коко го прави), викали, прекъсвали учителките, за мръсните думи - госпожите направо се били изчервявали......Абе направо ни навряха под пейките, е конкретни имена не са казвали, ама който има мозък да си прави изводите, аз меко казано полудях.......Изришно ни казаха, че не е важно да знаят да броят до 1000 и да четат сричайки, ами по-важно било да се научат да седят 30 минути на едно място (толкова е един час в градината) без да прекъсват учителката, да могат да преразказват познат текст. Знам, че малко високопарно се изказаха учителките с идеята да ни постреснат, но 50% да е вярно, ужас не, ами ужасон ви казвам...........

Аз се прибрах доста притеснена, като знам как Коко понякога от нищо изтрещява и го хващат бесните  ooooh!. Винаги питам как е в градината, винаги казват, че няма проблеми, но.....се замислих, че все нещо се отнася и за моето дете......Знам, че не може само да са хвалени и галени, ама хич не ми стана приятно, ох, а и училище следва................ Нашата община още не е взела решение какво ще ги правят децата дали ще са трета група или предучилищна, до октомври ще са в изчакване по коя система да работят...

Гея за подаръка някой трябва да ви подари дървената маса, намерете си приятели и поканете с изришното условие - идваш да пиеш, но носиш маса.......

# 137

Гея за подаръка някой трябва да ви подари дървената маса, намерете си приятели и поканете с изришното условие - идваш да пиеш, но носиш маса.......
ауууу, това  е грубо.....масите са скъпи....няма да дойдат, като чуят Mr. Green

Още малко и айдееееееее....петък вечер, а.....  superuu newsm57  261uu cheers lovekiss

# 138
  • Варна, България
Нади, звучи стряскащо това, което са ви казали, НО според мен зависи много от учителките да успяват да ги овладяват.
По повод - мръсните думи - ами използват ги , но те да не се изчервяват като ученички и да ги наказват, ами да им обясняват, че такива думи не се казват, че има други думи заместители. Сами на 3 г. ме пита какво е ПУ..КА, обясних му - не го използва. 1-2 пъти се опита - аз не реагирах да му се карам, а "Ти много добре знаеш какво е и че има друга дума, ако искаш това да кажеш".  

При нас имаше лятото 2 учителки - млади, около 30-35 г. Едната само се оплакваше от тях, как представете си в 18 часа имало в сборната група 20-на деца  Shocked (Ами и ние ходим на работа, й отговорих), как някои деца не искали да събират листа и треволяци за някаква изложба, ами бягали, вкл. и Сами. Учителите са тези, които трябва да успяват да овладяват групата.  
Сами ми се оплака как тази въпросната постоянно им шъткала и им се карала, дърпала ги за ръкавите и едновременно ги щипела.  ooooh!    Горките й възпитаници, тежко им! Добре, че беше само за малко.
 На такава не букет, ами и хербарий не й се полага!
Надиииии, чака те нелека задача в професионално отношение!
ПП. Аз нали се бях зарибила и аз да уча, но Страхил ми казва  "Ти луда ли си - ти си толкова ескпанзивна и нервна, не си за там"  Crazy Дадох си сметка, че наистина не мога да изтърпявам толкова деца накуп  ooooh!

# 139
Чуждите деца са друго, не са като твоите  hahaha

Идеята на учителките беше не точно да се оплачат от децата, а да ни помолят за съдействие, все пак не може там да обяснява как мръсница е лоша дума, а в къщи така да си викат....Иначе те си се справят много добре с тях, просто констатираха как са се променили децата за 2 месеца, през които те не са били на работа....Въпреки това не ми хареса какви неща чух  Crossing Arms

# 140
ауууу, това  е грубо.....масите са скъпи....няма да дойдат, като чуят Mr. Green Flutter
аз понеже до Плевен няма как да се дотътря...ти правя виртуален подарък или по-точно предлагам идейка за такъв Mr. Green
...средната(светлата) част се завърта на 45 градуса Wink

от стъкло има по-интересни предложения,но ти понеже каза дървена,та затова  Crazy

Мацки,трябва ми оригинално пожелание за РД...помагайтееее! Praynig

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 16:34 от bella_

# 141
Уау масата е супер...
А пожеланието вържи с някое качество на животно, "Бъди като орел винаги лети на горе", Бъди като овен - винаги търпелив" Бъди като лъв - винаги нежен и гальовен, но оотстоявай винаги позицията си", абе нещо съм блокаж напоследък за такива неща  Tired

http://kartichki.info/pojden_den.html
http://funbg.net/index.php?option=com_content&view=article&a … 150&Itemid=22 виж и тук, може да сглобиш нещо  newsm78

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 14:40 от Nadina

# 142
  • Варна, България
Масата е страхотна  Mr. Green
Не става за секс с тази въртяща част, но се преживява  Wink

Дилянче, не казваш мъж ли е, жена ли, социално положение, години???
На мен сравненията с животни ми звучат клиширани...  Thinking

# 143
Ей, Боги, ти по какъв повод ще идваш в Шумен? Ние утре май- най после ще заминаваме за дългоочакваната от мен почивка на Трявна, и ако всичко е наред ще сме там около седмица. Много ме е яд, че няма да съм тук когато ще идвате, много щеше да ми е приятно да се видим.
Нашата родителска среща още не е минала, но всяка година събираме по 50лв, та и сега очаквам така. Иначе в нашата община казаха, че били готови да поемат 5 годишните за предучилищна, но в градината още нямат никаква информация как ще я карат, и чакат да им кажат.
Все ще питам-  Танчето май беше казала, че Грейпфрутчето е във Франция, по какъв повод, че нещо съм изтървала, на екскурзия или за по- дълго?
Кламерче мило, ами аз не можах да видя хубавото първолаче, защото не съм ти приятелка  Tired
Нади, и аз забелязвам че днешните деца са много агресивни и нервни, така че сигурно изобщо не са преувеличили учителките , което до голяма степен се дължи на телевизия, компютри и т.н.

# 144
за мъж е,но неутрално ми трябва Mr. Green  другото няма значение Wink... newsm78...години 40 Twisted Evil
Наде,благодаря ти,сега ще зяпам да видя ще съшия ли нещо свястно Joy

# 145
  • Варна, България
40 години не се отбелязват
Светле, мислим да идваме на разходка с влака  Mr. Green

# 146
  • София

Все ще питам-  Танчето май беше казала, че Грейпфрутчето е във Франция, по какъв повод, че нещо съм изтървала, на екскурзия или за по- дълго?

Гери заминаха там за по-дълго. От 1.09 вече е на договор в тамошна болница. Децата на градина. Мъж й ще си работи за същата фирма, но дистанционно, от там. Не съм я чула тия дни, предполагам каква й е лудница.

# 147
  • София
40 години не се отбелязват

Що?

# 148
аз знам,че не се празнуват,но не пречи да се поздравява рожденникът/чката Wink

# 149
Светле, мислим да идваме на разходка с влака  Mr. Green

Ааа, супер си го измислила, на Сами сигурно ще му е много интересно, но искам да те предупредя, че целият ни град е разкопан, навсякъде има багери, машини, работници, прахоляци, няма от къде да минават нито  коли, нито пешеходци, абе ужас направо. Дори и градската градина, която се намира съвсем близо до гарата, и тя е цялата разкопана, все едно къртици са ровели тунели, и изобщо в момента е много грозно и не виждам къде ще се разходите. Но ако въпреки това ви хареса тук, ще чакам да повторите разходката, за да севидим и да запознаем и децата Hug

Общи условия

Активация на акаунт