МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 472
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 30
Добър ден на всички!

След дълго колебание и обмисляне, реших да избера МБАЛ Дева Мария за да родя своето трето момченце там. Като всяка бъдеща майка, макар и с опит, аз също имам своите страхове и притеснения и ще се радвам ако отговорите на моите въпроси.
Първо да споделя, че ще раждам със секцио - по медицински показания. Интересува ме колко време след операцията става раздвижването /знам, че при всеки е индивидуално, но все пак../? Друго, което ме вълнува много, е кога ще мога да видя своята рожба, след колко време бебето ще бъде при мен, кога ще мога да опитам да го кърмя за първи път и дали ще получа помощ за кърменето?

Хубав ден на всички и благодаря предварително!   bouquet

# 31
alexsa-smile Здравей и добре дошла ,радвам се че си избрала да родиш третата си рожба в МБАЛ Дева Мария, кога е термина?Хубаво е месец преди термина да направиш консултация с наш гинеколог.След секциото ще видиш рожбата си веднага след като те свалят в отделението това става на 2рия час.Ще бъдеш раздвижена от рехабилитатор на следващия ден,а бебчето ще е при теб на третия след което ще ти помогне акушерка с кърменето колкото пъти е необходимо.
Весел ден от мен!

# 32
alexsa-slile, аз съм мама от 7 дни. Вече 3-ти ден съм си в къщи и по-хубаво от това няма, защото ми липсваха близките и най-вече таткото, но от престоя ми в болницата съм останала само с хубави спомени, затова ти гарантирам, че си направила правилния избор. Много е важно къде, в каква обстановка и с какво обкръжение посрещаш детето си. А всичко това е на ниво в Дева Мария. Пожелавам ти всичко да мине добре, едно здраво бебче и бързо възстановяване.

# 33
Alexa няма по-добро място за раждане от мбал Дева Мария

Peace Peace

# 34
alexsa-smile Здравей и добре дошла ,радвам се че си избрала да родиш третата си рожба в МБАЛ Дева Мария, кога е термина?Хубаво е месец преди термина да направиш консултация с наш гинеколог.След секциото ще видиш рожбата си веднага след като те свалят в отделението това става на 2рия час.Ще бъдеш раздвижена от рехабилитатор на следващия ден,а бебчето ще е при теб на третия след което ще ти помогне акушерка с кърменето колкото пъти е необходимо.
Весел ден от мен!

Терминът ми е на 29.09., но датата за секциото все още не е определена. Предстои ми преглед при д-р Георгиев, за да вземе окончателно решение. За сега е казал между 15 и 20-ти. Вече имам направени консултации с кардиолог /д-р Ралев/и анестезиолог /д-р Янев/.
Благодаря за информацията! Признавам си, че не ми се нрави много, но предполагам, че може да се прецени на място дали има други опции. След второто ми секцио бях раздвижена същия ден, съответно бебето ми беше дадено също тогава по мое настояване. Знам, че е много трудно бебо да засуче ако преди това е бил хранен с шише. Ето защо за мен е много важно по възможност да сложа на гърда бебето колкото е възможно по-скоро.  Peace
Сетих се да попитам и още нещо - тестовете за алергия към упойките кога мога да ги направя и трябва ли ми предварително записан час?

velizarka_8, LITA_ , благодаря ви за включването и позитивните постове!  Hug  Hug  Hug И на двете ви желая бебетата ви да са спокойни и здрави!   bouquet

# 35
Привет момичета и честито на всички новички мами!!! Hug  bouquetЯ разкажете това с картите за намаление-каква е процедурата, че нещо съм изтървала този път! newsm78

# 36
Привет момичета и честито на всички новички мами!!! Hug  bouquetЯ разкажете това с картите за намаление-каква е процедурата, че нещо съм изтървала този път! newsm78
От "Дева Мария" ще издават карти за 20% намаление на всички деца родени в болницата. Картите обаче още не са готови. Мария Георгиева ще ни осведоми,когато имат готовност.Намалението ще се ползва,когато си получим картите.

# 37
Таничка81 , благодаря за разяснението!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquetЩе следя темата с инетерес!!!

# 38
Момичета, много се извинявам, че ще спамя в темата ви, но имам молба: търся жена за помощ в домакинската работа, веднъж или два пъти в седмицата. Ако познавате жена, която търси такъв тип надомна работа моля ми пишете на лични. (да е чиста и честна).
На всички бъдещи майчета пожелавам лека бременност и здрави бебчета на финала!  Hug

# 39
Здравейте и от мен. Терминът ми е на 20.11. Аз също съм се насочила към Ветрен, така , че ще  надничам при вас все по-често надявам се  Grinning

# 40
Здравейте и от мен. Терминът ми е на 20.11. Аз също съм се насочила към Ветрен, така , че ще  надничам при вас все по-често надявам се  Grinning
Здравей и добре дошла,желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала!

# 41
Здравейте и от мен!

Искам да ви информирам, че тази седмица лекцията в училище "Биберон" ще се проведе в петък в 11:30 часа,  темата е " Адаптация на новороденото. Най-чести здравословни проблеми при новородените през първата година. Ваксини. Режим на отглеждане." Лектор  ще е  д-р Мирослава Колева, която е част от екипа на Неонатологично отделение ще ви е много, много полезна, а и общуването с нея е удоволствие. Позволих си да пиша тук, защото знам, че някои момичета посещават лекциите ни.
Очакваме Ви! Напомням, че училището е напълно безплатно, може да си взимате и придружители с вас и ви подканвам, сега като е по-хладничко да си разходите коремчетата до Ветрен. Заповядайте!  pregnant

# 42
Привет бременелки,предлагам да се видим на по питие утре край морето...какво ще кажете?

# 43
приемате ли и наскоро родили? Simple Smile))

# 44
приемате ли и наскоро родили? Simple Smile))
за срещата на психологи ли питаш Wink

Общи условия

Активация на акаунт