МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 510
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 45
приемате ли и наскоро родили? Simple Smile))
Eee Лита разбира се че приемаме,само да се разберем.

# 46
Хайде да се съберем наистина тъкмо ще се запознаем ще е хубаво можем с някой да се засечем в болницата след това аз съм за 11 декември но съм с близнаци така че може и по рано да родя но се надявам да изкарам до края  Simple Smile Имам обаче голям проблем с краката много ми се надуват на вас надуват ли ви се ?

# 47
Здравейте, имам честа да Ви съобщя за раждането на бебе Лъчезар на мама Alexsa_Smile бебчето се роди на 16.09 и тежи 3280/49 см .
На 15.09  се роди синчето на мама feya чрез секцио, казва се Петър и тежи 3270/51
всички са добре подробности от тях ще получите по късно! newsm59 newsm59 newsm59

# 48
здравейте и от мен!моят термин е на 22.11 и с интерес ще следя темата,от вчера чета но я изчетох почти цялата.....д-р Добрева ми следи бременноста за сега,но не съм особенно очарована от отношението  й.смятам да раждам  нормално,ако всичко е наред!   исках да попитам за училището за бременни,ако може някой да ми изпрати график на лекциите и наистина ли е безплатно newsm78 (понеже в сайта им има цена). Laughing
лек ден на всички!!!!

# 49
tinka@ Здравей и добре дошла леко бременеене при нас и здраво бебе на финала.
Училището за бременни е безплатно ,заповядай,а графика е в сайта:
http://www.saintsofia.com/school/page/51

# 50
psichology79 благодаря ти за бързият отговор!!! Grinning

# 51
Винаги на разположение... smile3503

# 52
Здравейте, имам честа да Ви съобщя за раждането на бебе Лъчезар на мама Alexsa_Smile бебчето се роди на 16.09 и тежи 3280/49 см .
На 15.09  се роди синчето на мама feya чрез секцио, казва се Петър и тежи 3270/51
всички са добре подробности от тях ще получите по късно! newsm59 newsm59 newsm59

Честити бебчета и на двете!Да са им живи и здрави!
Пращам по теб специални поздравления на Alexa-Smile !Бързо възстановяване!  bouquet

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 16:31 от pashic

# 53
Честити момченца на двете майчета! Бързо възстановяване и здрави бебчета!!!

# 54
На 15.09  се роди синчето на мама feya чрез секцио, казва се Петър и тежи 3270/51

Честити бебчета и на двете!Да са им живи и здрави!
Пращам по теб специални поздравления на Alexa-Smile !Бързо възстановяване!  bouquet
            Честито мамчета   bouquet   bouquet    bouquet  да са ви живи и здрави малаките душички и много много да ви радват

# 55
  • Бургас
 Peace

# 56
Здравейте и от мен.Моят термин е 13.11,но поради здравословни причини ще раждам секцио, за което все още нямам дата.Моят избор е д-р Дорийска,тъй като при нея съм родила първото си момче и съм много доволна.Искам също да споделя впечатленията си от болницата,тъй като лежах два пъти там заради контракции в 6 и края на 7 месец-всичко е така както тряба да е.Аз съм напълно очарована и нямам съмнения къде искам да родя.Успех на всички! Wink

# 57
Merry здравей. На 19.09. ми беше термина, за тогава съм се и записала, но момата няма намерение да излиза. Аз съм от Айтос и тук ходя да ми слушат тоновете, засега всичко е наред, но незнам дали трябва да дойда и при вас, или да чакам контракциите да почнат. Нямам оговорка с доктор, при който случа, и затова питам теб какво да правя Simple Smile

# 58
bubata79,svetlozara здравейте.
svetlozara щом не си посещавала болницата е добре да дойдеш да ти направи тукашен гинеколог преглед и да се запознае с бременността ти.
Успех и здрави бебчета на финала!

# 59
psichology79
Аз съм била на предварителен преглед, просто не зная дали днес или утре трябва да дойда, тъй като нямам никакви признаци за раждане.

Общи условия

Активация на акаунт